پاسخ : شرح حالم و مشکلم در نصب سیپنل!
خوشبختانه نصب شد (8 ساعت!!) یعنی هنوز اون نقطه ها ادامه دار بودن برنامه putty رو بستم ولی از ای پی که زدم باز شد و نصب کردمش.
فقط یه مشکل! اکانت که میسازم فقط از طریق ای پی باز میشه! دامین کام و ای ار که اکانت درست کردم باز نمیکندش و پینگ هم میزنه:
http://network-tools.com/default.asp...tronicmusic.ir
IP address:
Error: Timed out
Host name: electronicmusic.ir
Alias:
electronicmusic.ir
is from () in region
میشه بگین مشکل از چی میتونه باشه ؟
مرسی خیلی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sanaz.pbc
خوشبختانه نصب شد (8 ساعت!!) یعنی هنوز اون نقطه ها ادامه دار بودن برنامه putty رو بستم ولی از ای پی که زدم باز شد و نصب کردمش.
فقط یه مشکل! اکانت که میسازم فقط از طریق ای پی باز میشه! دامین کام و ای ار که اکانت درست کردم باز نمیکندش و پینگ هم میزنه:
http://network-tools.com/default.asp...tronicmusic.ir
IP address:
Error: Timed out
Host name: electronicmusic.ir
Alias:
electronicmusic.ir
is from () in region
میشه بگین مشکل از چی میتونه باشه ؟
مرسی خیلی
واسه نصب Cp بهرتين راه حل اين است كه با ريموت بزاريد نصب شود.
زماني كه شما Putty را بستيد مراحل نصب را هم stopكردين و احتمالا مجدد cp ناقص install شده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sajad
dns ست کردین ؟
بله کامل مطمینم و درست تنظیمشون کردم دی ان اس ها رو ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nikihost
واسه نصب Cp بهرتين راه حل اين است كه با ريموت بزاريد نصب شود.
زماني كه شما Putty را بستيد مراحل نصب را هم stopكردين و احتمالا مجدد cp ناقص install شده است.
با ریموت بلد نیستم نصب کنم! آموزشی برای این دارید شما؟
آخه 8ساعت بیشتر بود بازم نقطعه ها ادامه داشتن بازم و تمام نمیشد! به نظرتون این به خاطر این نیس که من چند بار سیپنل رو ناقص نصب کردم ممکنه فایل قبلی توش باشه و اجازه کامل نصب شدن رو نده؟
میشه یه راهنمایی کنید چطور میتونم کل فایل های سیپنل رو پاک کنم ؟از چه طریقی؟
من از سرور اول پاک میکنم بعد لینوکس رو آپدیت میکنم و اون دستورات رو میزنم برای نصب، کاری بوده که نکرده باشم یا اشتباه بوده باشه ؟
مرسی :x
قبلا هم دوستان گفتند. بهترین حالت اینه که سرور rebiuld بشه. اگه سرور مجازی هست و پنل دارید معمولا خودتون میتونید سیستم عامل رو عوض کنید. اگر هم اختصاصی هست با دیتاسنتر هماهنگ کنید.
[QUOTE] این برای غیرفعال کردن بودش درسته؟ برای فعال کردن باید این شکلی وارد کنم ؟
SELINUX=Enable
[QUOTE/]
s
خیر ! SELINUX=enforcing فعالش میکنه
* فعال بودن selinux برای سرور هاستینگ مشکلات زیادی رو درست میکنه و همون غیرفعال باشه بهتره ...
[QUOTE]
با ریموت بلد نیستم نصب کنم! آموزشی برای این دارید شما؟
[QUOTE/]
منظور این دوستمون کامپیوتر یا سروری هست که دسترسی به اینترنت تضمین شده داره و مدام روشن هستش و شما با استفاده از ریموت [دسکتاپ] به اون دسترسی دارید . و بجای کامپیوتر خودتون از اون استفاده میکنید .
با توجه به این که گفتید همه چیز درسته و فقط سایت هاتون این مشکل رو دارند که با دامین نمیشه بهشون دسترسی داشت
خب ! این مشکل 100 % مربروط به DNS هستش !
اول مطمئن بشید که DNS ای که روی دامینتون ست کردید ( مثلا ns1.domain.com ) ایجاد شده و آی پی داره ...
برای اینکار DNS تون رو پینگ کنید تا ببینیم مشکلی داره یا نه !
نتیجه رو اینجا اعلام کنید .
* اگه نیاز بود آموزش پاک کردنش رو هم بهتون میگیم ، ولی انگار درست نصب کردید ...
دامینی که توی پست 13 ارسال کرده بودن من چک کردم dnsهاش پینگ نداشت.
دی ان اس ها رو چک کردم روی 3 تا دامین ساختم ولی متاسفانه هیش کدوم باز نشدن اصلا !!
بعد از توی دبلیو اچ ام سرور هم دی ان اس های رو چک کردم و یه باز هم دیلیت و اضافه کردمشون ولی اتفاقی نیوفتادش!
پینگ دامین ها رو از طریق سایت هم که چک میکنم اصلا پینگ ندارن! توی هوایز مشخصه که دی ان اس ها درست هستن...
:(
http://www.intodns.com/electronicmusic.ir
DNS های شما روی سی پنل به درستی تعریف نشده.
از طریق پنل دامنه آیپی ها رو روی ns1.mehrdata.org & ns2.mehrdata.org ست کردی ؟