پاسخ : نظرسنجی: کپچای فارسی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
14
35
- - - Updated - - -
سلام
کاربر عزیز sina.click میشه از شما خواهش کنیم که حداقل در مواردی که نیاز نیست ... متن های بزرگ را نقل قول نکنید در نوشته های خود. ببینید بیخود ارتفاع تاپیک چند اینچ زیاد شده.
هر ارسالی که شما دارید همه نقل قول شده اند ... نقل قول فقط زمانی که پاسخ به صفحه بعد می افته و مباحث آموزشی و حساس هست در صورت نیاز استفاده میشه.
(لطفا پست هایی که ارتفاء زیادی دارند رو نقل قول نفرمایید) :53:
سلام
ممنون از تذکرتون
اصلاح شد
11
14
35
بسیار هم خوب !
اما کپچا فارسی قبلا بار ها راه اندازی شده
نمونه :
. : ورود و ثبت نام : .
کپچافا : برای خلق لذت پارسی دیجیتال
کار عالیی هست ممنون
1 :->
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
be099
مورد 20
رنگشم عوض بشه و اوپن سورس برای php بیرون بیاد خیلی عالیه :D
حتما همینطور خواهد بود. به همراه دیتابیس واژههای مناسب!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
14
35
سلام
کاربر عزیز sina.click میشه از شما خواهش کنیم که حداقل در مواردی که نیاز نیست ... متن های بزرگ را نقل قول نکنید در نوشته های خود. ببینید بیخود ارتفاع تاپیک چند اینچ زیاد شده.
هر ارسالی که شما دارید همه نقل قول شده اند ... نقل قول فقط زمانی که پاسخ به صفحه بعد می افته و مباحث آموزشی و حساس هست در صورت نیاز استفاده میشه.
(لطفا پست هایی که ارتفاء زیادی دارند رو نقل قول نفرمایید) :53:
تذکر خیلی خوبی بود. من هم خواستم اشاره کنم به این قضیه گفتم شاید باعث ایجاد کدورت بشه.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
این موارد رو ببینید:d
http://img.overpic.net/images/l/5/s/...we32jgmf7u.png
http://img.overpic.net/images/2/l/l/...tzcriu26kv.jpg
همونطور که تو پست اول عرض کردم، کپچای فارسی هست، اما اکثرا فاقد عناصر زیبایی هستن.
واژههای انتخاب شده هم خیلی بده! سنگسار؟!؟!
با سلام
1 ، 3 ، 26 ، 24 مناسب هستند .
جناب سلطانی
اگر قصد نظرسنجی داشتید بهتر نبود در ارسال تاپیک یک نظرسنجی ایجاد میکردید؟ که در اخر امار رو راحت تر بتونید بدست بیارید !؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
جناب سلطانی
اگر قصد نظرسنجی داشتید بهتر نبود در ارسال تاپیک یک نظرسنجی ایجاد میکردید؟ که در اخر امار رو راحت تر بتونید بدست بیارید !؟
فرمایش شما کاملا درسته، ولی تعداد گزینههای موجود، بیشتر از محدودیت گزینههای انجمن بود. (گزینه ها (بیشترین 10):) به همین دلیل امکان استفاده از قابلیت نظرسنجی انجمن وجود نداشت.
14
ایده بسیار خوبی هست و با توجه به اینکه ocr روی حروف فارسی خیلی بد عمل می کنه می تونید امنیت رو بالا ببره البته به شرط اینکه کلمات نامربوط تولید نشه و دیتابیسش فراوانی لازم رو داشته باشه