پاسخ : فروش پاییزی | تخفیف دائمی | کیفیت تضمین شده | لایسنس دایرکت ادمین ، سی پنل رایگان | انواع کانفینگ رایگان | شروع از 12000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianws
امکان ارائه هارد بیشتری بر روی پلن اولتون وجود دارد ؟
سلام .
بله برای رم یک گیگابایت تا 250 گیگ - رم دو گیگابایت تا 500 و رم چهار به بالا تا 2 ترابایت امکان ارائه هارد وجود دارد .
پاسخ : فروش پاییزی | تخفیف دائمی | کیفیت تضمین شده | لایسنس دایرکت ادمین ، سی پنل رایگان | انواع کانفینگ رایگان | شروع از 12000 تومان
سلام
من دو هفته پیش از ایشون یه سرور خریداری کردم و تا اینجا بسیار راضی بودم!
حالا یه سوال داشتم خدمتتون اینکه.
من یک سرور مجازی نیاز دارم که پلن های شما برای بنده زیاد هست!
یک سرور با رم 256 و ویندوز 2003 با 15~20 گیگ هارد و پهنای باند 150~200 گیگ پاسخگوی نیازهای بنده هست!
امکان ارائه همچین پلنی هست؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Tools
سلام
من دو هفته پیش از ایشون یه سرور خریداری کردم و تا اینجا بسیار راضی بودم!
حالا یه سوال داشتم خدمتتون اینکه.
من یک سرور مجازی نیاز دارم که پلن های شما برای بنده زیاد هست!
یک سرور با رم 256 و ویندوز 2003 با 15~20 گیگ هارد و پهنای باند 150~200 گیگ پاسخگوی نیازهای بنده هست!
امکان ارائه همچین پلنی هست؟
با تشکر
سلام .
سیستم عامل های windows 2003 - xp رو دیگه نصب نمی کنیم و اجازه نصب رو به کاربرانمون حتی با کنسول نمی دیم .
سرویس 256 حذف شده و با این مقدار رم دیگه سرویس دهی نمی کنیم .
داخل سایت تیکت بزنید براتون پلانی با قیمت کمتر بهتون پیشنهاد بدیم .
من هم ازشون سرور مجازی خریدم (2 ماه شده تا الان)
1-پشتیبانی سری و خوب البته یکم خشن :-p
2- کیفیت سرور ها هم خوب هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jjhome
من هم ازشون سرور مجازی خریدم (2 ماه شده تا الان)
1-پشتیبانی سری و خوب البته یکم خشن :-p
2- کیفیت سرور ها هم خوب هست
ممنون .
خشن ؟:104: