پاسخ : مانیتورینگ آنلاین سرور
pingdom
بسیار عالی هست و به ایران هم sms میده (به صورت فوری و درجا)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ixpro
دوست گرامی بنده هیچوقت صد در صد در مورد کسی بدی نمی کنم و خوشم هم نمیاد بخواهم اعتبار کسی رو پایین بیارم ، این مورد رو به عنوان این در نظر بگیرید که یک برادر کوچک تر جهت یک پیشنهاد یا انتقاد به شما ارسال میکنه:
تصویر اول (عکس پایین) نشان دهنده این است که بنده بالاترین پکیج شما را خریداری کردم :
فایل پیوست 23350
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
در تصویر دوم (عکس دوم) نشان دهنده این است که بنده 2 بار مبلغ 8500 تومان واریز کردم و به هیچ وجه سرویسی استفاده نکردم (دلیل هر دو پرداخت بنده احتمال مشکلات سیستمی در سایت مورد نظر است):
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...88%D8%B1-2-png
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
تصویر سوم نشان دهنده فعال بودن سرویس بنده است ولی هیچ اخطاری ثبت نشده و حتی یک اس ام اس خوش آمد هم نیز ارسال نشد برای بنده چه برسد به ریپورت :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...88%D8%B1-3-png
در صورتی که بنده امروز به دلیل بررسی سیستم های مانیتورینگ به تعداد های متعدد این سرور را خاموش و روشن کردم که در تصویر زیر شما مشاهده می کنید یک نمونه از ریپورتهایی که host-tracker برای بنده ثبت شده ، که توی این مدت اکانت بنده نزد شما نیز فعال بوده است:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...88%D8%B1-4-png
درود
لطفا نام کاربری خودتون رو اعلام کنید تا بررسی شود
حتما مشکلی وجود داشته است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LIAN2
سلام
ما از سرویس های NewRelic برای Master ها استفاده می کنیم.
علاوه بر در دسترس قرار بودن سرویس ، میزان لود CPU , RAM , I/O هم به اطلاعتان خواهد رساند.
خوب برادر اگر میشه لطفا لینک هم بزارید تا آدم آشنا بشه دیگه :d
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmohammad
درود
لطفا نام کاربری خودتون رو اعلام کنید تا بررسی شود
حتما مشکلی وجود داشته است
یوزرنیم : uria
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ixpro
خوب برادر اگر میشه لطفا لینک هم بزارید تا آدم آشنا بشه دیگه :d
- - - Updated - - -
یوزرنیم : uria
با سلام
مشکل از سمت ما بوده است و کرون جابز در این زمان اجرا نمی شد
سرور لایو سرور را تعویض کردیم و هم اکنون لایو سرور روی دو تا سرور سایت ها را چک خواهد کرد ....
از مشکل به وجود آمده جدا عذرخواهی می کنیم !
برای تمامی کاربران نیز 45 روز به سررسید فاکتور اضافه شد
در صورتی هم که شما خواستار برگشت هزینه هستید اعلام کنید تا با نهایت احترام تقدیمتان گردد
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ixpro
با سلام
دوستان می خواستم بدونم که برای مانیتوریگ بجز سایتهای زیر سایت دیگری دارید که امکانات مثل : ارسال اس ام اس و ایمیل و ... داشته باشه ، راستش خیلی گشتم و سیستم های مختلفی بررسی کردم که متاسفانه نیاز بنده را برطرف نکردند .
سایت هایی که بنده امتحان کردم :
Host Tracker
Live-Server.ir
Pingserver.ir
Pingdom
متاسفانه مهمترین بخش ارسال اس ام اس به خط ایران است . متاسفانه چند سایت ایرانی فوق بدلیل ضعیف بودن در ازائه خدمات نه تنها اس ام اس نمیدهند بلکه ایمیل هم نمیاد (جالب اینجاست که هر نیم ساعت یکبار سایت خودشون می خوابه :d )
مایل بودید با بنده در تماس باشید با هزینه ای مناسب برایتان راه اندازی خواهم کرد :53:
درود
بنده این سایت رو تست کردم
خیلی خوبه
ایمیل هم میفرسته روزانه
Uptime Robot