متشکرم از نظرتون.
- - - Updated - - -
متشکرم، لطف دارید.
خود من هم بیشتر به اجاره دادن سرویس تمایل دارم.
- - - Updated - - -
متشکرم.
- - - Updated - - -
از نظرتون متشکرم. خارج از ایران این سیستم هست، اما توی ایران فکر نمیکنم تا به حال سخت افزار تولید شده باشه. به نظرتون میشه ثبتش کرد؟
- - - Updated - - -
متشکرم، لطف دارید.
بله یکی از راههای فروش به صورت لایسنس دار هست. راههای دیگهای هم از قبیل تعداد تماس و ... وجود داره.
- - - Updated - - -
ممنونم.
بله بردها پیش ما میمونن و سرویس گیرنده فقط از سرویس استفاده میکنه. در صورت تمایل از سیمکارت شخصی مشترک هم میشه استفاده کرد.
- - - Updated - - -
خیلی ممنونم. لطف کردید.
- - - Updated - - -
متشکرم.
راستش کپی بشه یا نشه، مهم نیست. مهم اینه که توی ایران جای این سرویس واقعا خالیه!
- - - Updated - - -
متشکرم. لطف دارید.
فرمایش شما کاملا صحیحه، ارسال با استفاده از سیمکارت مشکلاتی از قبیل ترافیک پایین رو داره، اما میشه این مشکل رو با استفاده از تعدد خصوص برطرف کرد. متاسفانه مشکلی که با خطوط sms پیش میاد، اینه که خیلی از هموطنان درخواست عدم دریافت پیامهای تبلیغاتی رو دادن. برای مثال گوشیِ خودِ من تمام پیامهایی که شمارشون تو فهرست مخاطبان مجاز من نباشه، حذف میکنه. از بس که این پیامهای تبلیغاتی وقت و بیوقت مزاحمت ایجاد میکردن.
من هم به ویپ فکر کردم، ولی متاسفانه هزینه ویپ بیشتر از برقراری تماس با استفاده از تلفن یا موبایل میشه! برای مثال شرکت شاتل برای هر دقیقه مکالمه با تلفنهای داخلی، ۲۲۷ تومان دریافت میکنه! با این حساب فعلا از ویپ نمیشه استفاده کرد.
در رابطه با خطوط تلفن ثابت هم حق باشماست. با استفاده از خطوط E1 و بالاتر میشه استفاده حرفهای تر داشت. حتما بررسی میکنم فرمایشتون رو.
باز هم از نظر کارشناسی و علمیتون متشکرم.:53: