پنل هاستی که دامینتون روش هست چیه ؟ خودتون مدیر سروری که روش دامین هاست شده هستید یا نه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
پنل هاستی که دامینتون روش هست چیه ؟ خودتون مدیر سروری که روش دامین هاست شده هستید یا نه ؟
اصلا دومین جایی هاست نشده! فقط ثبت شده.
یعنی شما میگی که من هاستش کنم و برم تو دی ان اس زون دابلیو اچ ام خودم و یه آ ریکورد اضافه کنم؟
من توی دی ان اس خود دومین الآن اضافه کردم.
پس باید dns سرور روی سرورت راه بندازی و اونجا بشناسونیس.
دوستان الآن یه تست بزنن ببینن کانکت میشه!؟
کانکشن پیوست شد
user: test
pass: 1234
;;)
باز که تو اومدی :d
اونو که میدونم. یعنی چی کار کنم؟ یه ساب الکی بزنم؟
میگم کار کن ببین جواب میده اومده قصه میگه :-|
پ ن: بوشهر خوش میگذره؟ خوب پخته شدی؟ :d
دوستان تست کردنش 1 دقیقه وقت میخواد!
جواب دادنشم 1 دقیقه! 2 دقیقه وقت ندارید :(
Error 800
سلام به همه ی دوستان
به راهنمایی های آقا سجاد و آقا ممد من کارم راه افتاد و لازم دونستم که هم یه تشکری ازشون بکنم و هم بگم که چطوری این کارو کردم که یه نفر مثل من با 1 سرچ به نتیجه برسه.
============
کنترل پنل هاست من سی پنل هست و دایرکت ادمین کار نکردم اطلاع ندارم چطوریه پس برای سی پنل آموزش میدم.
ابتدا باید بدونید که غالبا یوزر های معمولی دسترسی به این قسمت ندارن و فقط رسلر ها و یا مدیران سرور دسترسی دارن (البته اونم باز بستگی داره! مدیر سرور نه ها :d اون دسترسی داره! رسلر معلوم نیست و بستگی داره که مدیر این دسترسی رو بهش بده یا نه)
وارد قسمت Add a DNS Zone شده و 1 دی ان اس مثل: anything.domain.com با آی پی آدرس سرور وی پی انتون ادد میکنید! به همین راحتی ! حدود 30 دقیقه طول میکشه تا ست بشه.
فایده ای که داره اینه که اگه سرور رو عوض کردی فقط کافیه این آی پی این دی ان اس رو تغییر بدی! و هیچ کاری با یوزر نداری! از این به بعد آی پی شما : anything.domain.com می باشد.
موفق باشید