پاسخ : ۲۴ ساعت تست کنید سپس خریداری نمایید "سرور مجازی هنترز؛؛؛ شروع قیمت از ۱۹ هزار تومان
سلام
لینوکس کانفیگ شده با ibs آماده به همراه برخی دیگر از پکیج های اکانتینگ موجود است که اطلاعات تکمیلی را برایتان در پیام خصوصی ارسال کردم.
پاسخ : ۲۴ ساعت تست کنید سپس خریداری نمایید "سرور مجازی هنترز؛؛؛ شروع قیمت از ۱۹ هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MaLaS
هزینشو نگفتید آخر :دی
پکیج بر روی سیستم عامل لینوکس کانفیگ شده هست
هزینه اضافه ای جهت ارائه ی این محصول دریافت نمیشه
کافیه در حین ثبت سفارش یا بعد از سفارش بگید که به این بسته نیاز دارید.
نکته: محصول درخواستی شما چون دارای 5 کانفیگ هست بصورت تست ارائه نمیشه. اما جهت ایجاد اطمینان خاطر 7 روز گارانتی بازگشت وجه خواهید داشت.
بزرگوار تو سایتتون تیکت کردم برای دریافت تست
سلام سرعت ویندوز این سرور ها چطوری هست ؟
نیاز دارم به یک ویندوز سرور / سخت افزاری مهم نیست فقط سرعت دکستاپ مهمه
میتونیم سرور از فرانسه به شما ارایه کنیم که به دلیل پینگ مناسب از سرعت ریموت خوبی برخوردار است
اما در هر صورت شما میتوانید یک سرور بصورت تست 24 ساعته دریافت کنید و چنانچه از سرعت ریموت راضی بودید اقدام به خرید نمایید.
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
میتونیم سرور از فرانسه به شما ارایه کنیم که به دلیل پینگ مناسب از سرعت ریموت خوبی برخوردار است
اما در هر صورت شما میتوانید یک سرور بصورت تست 24 ساعته دریافت کنید و چنانچه از سرعت ریموت راضی بودید اقدام به خرید نمایید.
:53:
تشکر استاد ای دی یاهو دارید ؟ یه مکاتبه کنیم بعد درخواست تست کنم که الکی هم یک سرور و ای پی رو اشغال نکنم
خسته نباشید - برای سرویس رم ۱گیگ ، ۳ماهه هم تخفیف میدید؟
سلام
بله
سرور رم 1 سه ماهه با 60 هزار تومان قابل تقدیم است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
سلام
بله
سرور رم 1 سه ماهه با 60 هزار تومان قابل تقدیم است.
منظورم با ۵۰% تخفیف بود!