پاسخ : تخفیف 10 هزار آلمان █ تست سرور رایگان 24 ساعت █ نماد اعتماد █ تضمین بازگشت هزینه █ تحویل خودکار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takyas
تو سایت که میری هیچ اطلاعیه ای دیده نمیشه.
با درود خدمت شما کدوم اطلاعیه منظورتون چی هست دوست عزیز
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Riko
سلام
کدوم مجازی ساز بهتره کاکا ؟
من قبلا رم 2 گرفته بودم ی خورده کند بود تو سیستم انگار ویندوز گرافیک نداشت:D
من ی vps ویندوز یک ساعتی لازم دارم بهمون میدین ؟
شما از ما تست گرفته اید ایا مطمئن هستید دوست عزیز و اگر چنین اطمینانی دارید خرسند می شوم محبت کنید اطلاعات نام کاربری خود را همین جا ارسال فرمایید در هر صورت کیفیت ما کاملا مشخص و روشن است درضمن به شما این اطلاع را بدهم هیچ گونه مشکلی هم ندارد البته با خنده هم پاسخ شما را می دهم :D در مورد کیفیت بسیار مناسب است اگر از همکاران دیگر تهیه کرده اید نمی دانم شاید دچار مشکل بوده اند اما از سوی ما مشکلی در ارائه خدمات نبوده و نیست البته برای ویندوز جهت سازگاری بهتر پیشنهاد می کنیم از vmware استفاده شود البته هیچ فرق خاصی هم ندارد اما تنها جهت اطمینان برای شما
انشاالله هدف از ارائه نظر چیز دیگری نباشد با تشکر
پاسخ : تخفیف 10 هزار آلمان █ تست سرور رایگان 24 ساعت █ نماد اعتماد █ تضمین بازگشت هزینه █ تحویل خودکار
با سلام
درخواست تست 24 ساعته Plan3
سی پی یو:2هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 55 گیگابایت
لوکیشن: آلمان
سطح دسترسی کامل root
مجازی ساز: KVM
را دارم .
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezaaalam
با سلام
درخواست تست 24 ساعته
Plan3
سی پی یو:2هسته
هارد: 55 گیگابایت
لوکیشن: آلمان
سطح دسترسی کامل root
مجازی ساز: KVM
را دارم .
با تشکر
با درود خدمت شما دوست عزیز لطفا در سایت سفارش دهید همین مشخصات را و تیکت کنید درخواست تست را در خدمت شما خواهیم بود و انشاالله راضی باشید با تشکر
نه من قبلا از شرکت آی وب هاست داشتم
خیلی ممنون :) براتون پ خ کردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Riko
نه من قبلا از شرکت آی وب هاست داشتم
خیلی ممنون :) براتون پ خ کردم.
با درود و تشکر از پاسخ شما دوست عزیز .جواب شما را دادم محبت کنید در صورت نیاز پلان مورد نظر خود را انتخاب کنید و تیکت بدهید برای شما فعال می کنم لطفا فاکتور پرداخت نکنید
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msmhost.net
با درود خدمت شما دوست عزیز لطفا در سایت سفارش دهید همین مشخصات را و تیکت کنید درخواست تست را در خدمت شما خواهیم بود و انشاالله راضی باشید با تشکر
سفارش داده شد و تحویل داده شد.
واقعا ممنون از پشتیبانی خوب و بموقعتون ... عالی........
فقط تست 24 ساعته کمتر بود چون امروز صبح مسدود شده بود!
در کل سپاس از خدماتتون
حتما مزاحمتون میشم.
سلام
سرورشون عالیه خوب بود تست گرفتم ولی کامل نشد تست بگیرم اینترنت خودم پینگ داشت تو پنل ریموت کند بودم ی خورده.
و قیمتشون پا به صرفه هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Riko
سلام
سرورشون عالیه خوب بود تست گرفتم ولی کامل نشد تست بگیرم اینترنت خودم پینگ داشت تو پنل ریموت کند بودم ی خورده.
و قیمتشون پا به صرفه هست.
با تشکر از لطف و محبت شما در هر صورت من در خدمت شما هستم و اگر کمکی فکر می کنید می توانم انجام دهم حتما دوست عزیز از طریق پیام خصوصی و یا پرتال سایت در ارتباط باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mortezaaalam
سفارش داده شد و تحویل داده شد.
واقعا ممنون از پشتیبانی خوب و بموقعتون ... عالی........
فقط تست 24 ساعته کمتر بود چون امروز صبح مسدود شده بود!
در کل سپاس از خدماتتون
حتما مزاحمتون میشم.
با تشکر در مورد قطع شدن به دلیل این بوده که به صورت خودکار سرور چون پرداخت نشده است مسدود شده است در این باره از شما پوزش می خواهیم و در نهایت در خدمت شما هستیم هر سوال یا کمکی که داشتید
با تشکر از شما
پیروز و موفق باشید
سلام
درخواست تست برای این سرور داشتم
در سایت هم ثبت نام کردم
نقره ای ویژه دو امکان تست یک ساعته رایگان
سی پی یو:4هسته
هارد: 100 گیگابایت ساتا 3
لوکیشن: آلمان و انگلستان
از سرور آلمان میخواستم
ایمیل رو هم پ خ میکنم
با سلام قربان پکیج کوچک تر هم دارید ؟
برای یک استفاده فوق شخصی هست . ( فقط نصب یک برنامه با حجم 3 گیگ )
چیزی دارید برا ما ؟
فقط نکته مهم سرعت خوب باشه ( ویندوز سرور میخوام )