پاسخ : Re: سوالاتی در مورد شروع مجازی سازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sitetheme
منتظر پاسخ شما عزیزان هستم!
با سلام
ببینید اول بهتره تصمیم بگیرید از که از کدام مجازی ساز می خواهید برای سرور اصلی استفاده کنید که کانفیگ سخت افزاری مناسب با آن را تهیه کنید.
مورد بعدی اینه که اگه بخواهید کیفیت حفظ شود باید بیش از حد سرور مجازی ارائه نکنید. چون تنها منابع و پورت نیست ... وضعیت خواندن و نوشتن هارد نیز بسیار مهم است. باید همیشه تناسب رعایت شود حتی اگه سرور 64 گیگ رم داشته باشد نباید فقط طبق رم موجود ماشین مجازی ارائه کنید.
برای پورت 1 گیگابیت بهتره بیشتر از 25 تا 30 سرور مجازی ارائه نکنید. مگر با تهیه پورت 10 گیگابیت و سرور بسیار قدرتمند و متناسب.
موفق باشید
Re: سوالاتی در مورد شروع مجازی سازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
با سلام
ببینید اول بهتره تصمیم بگیرید از که از کدام مجازی ساز می خواهید برای سرور اصلی استفاده کنید که کانفیگ سخت افزاری مناسب با آن را تهیه کنید.
مورد بعدی اینه که اگه بخواهید کیفیت حفظ شود باید بیش از حد سرور مجازی ارائه نکنید. چون تنها منابع و پورت نیست ... وضعیت خواندن و نوشتن هارد نیز بسیار مهم است. باید همیشه تناسب رعایت شود حتی اگه سرور 64 گیگ رم داشته باشد نباید فقط طبق رم موجود ماشین مجازی ارائه کنید.
برای پورت 1 گیگابیت بهتره بیشتر از 25 تا 30 سرور مجازی ارائه نکنید. مگر با تهیه پورت 10 گیگابیت و سرور بسیار قدرتمند و متناسب.
موفق باشید
ممنون از شما والا اینطور که تحقیق کردم ب نظرم kvm بهتر ازvmware هست چون هم مشتری خاطر جمع میشه که اورسلی در کار نیست و به نظرم مدیریت اسونتر میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sitetheme
ممنون از شما والا اینطور که تحقیق کردم ب نظرم kvm بهتر ازvmware هست چون هم مشتری خاطر جمع میشه که اورسلی در کار نیست و به نظرم مدیریت اسونتر میشه
در نسخه ESXi 5.5 امکان اورسل وجود نداره ، ضمن اینکه شما میتونید ب مشتری پنل vsphere بدید تا خودش منابعی ک ب سرورش اختصاصی داده شده رو ببینه .
پاسخ : سوالاتی در مورد شروع مجازی سازی
درود هسته ها اشتراکی هستند
میزان فرکانس مصرفی در مجموع روی سرور محاسبه میشه و به این شکل نیست که اگر 1 هسته رو به یک شخص اختصاص بدید این 1 هسته از تعداد 8 هسته کل شما کم بشه
در مجموع باید طوری میزان فرکانس سرورها رو قرار بدید که پردازنده شما در مجموع دچار مشکل نشه
Re: سوالاتی در مورد شروع مجازی سازی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
softlayer
درود هسته ها اشتراکی هستند
میزان فرکانس مصرفی در مجموع روی سرور محاسبه میشه
در مجموع باید طوری میزان فرکانس سرورها رو قرار بدید که پردازنده شما در مجموع دچار مشکل نشه
در این صورت وقتی فروشندگان سرور مجازی در افری تعداد هسته رو 2عدد میزنن میزان واقعی نیست و موضوع اصلی مقدار فرکانس سرور اصلی هست؟درسته؟ ینی باید حساب کنیم که سروراختصاصی ما در مجموع چه فرکانسی داره و به مشتری برای تفهیم کردن میزان مصرفش از کلمه تعداد هسته استفاده میکنیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sitetheme
در این صورت وقتی فروشندگان سرور مجازی در افری تعداد هسته رو 2عدد میزنن میزان واقعی نیست و موضوع اصلی مقدار فرکانس سرور اصلی هست؟درسته؟ ینی باید حساب کنیم که سروراختصاصی ما در مجموع چه فرکانسی داره و به مشتری برای تفهیم کردن میزان مصرفش از کلمه تعداد هسته استفاده میکنیم؟
بله و باید بسته به قدرت و مبلغ سرور مجازی که میفروشید متناسب به اون میزان فرکانس بهش اختصاص بدید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sitetheme
خواهش میکنم
هر کدام شاید معایب خودشان را داشته باشند. ولی هر دو خوب هستن و در vmware نیز میتوانید کنسول ارائه کنید تا از اختصاصی بودن منابع مطمئن شوند.
پاسخ : سوالاتی در مورد شروع مجازی سازی
بله همینطوره
خیر اگر توجه به پلان ها بفرمایید اکثر فروشنده ها میزان فرکانس پردازشی رو ذکر میکنند
گاهی اوقات هم برخی خریداران اطلاعی در این باره ندارند و فقط تعداد هسته رو مد نظر میگیرند
در صورتی که ممکنه 5 هسته معادل 1 هسته کامل نباشه