مطمئنن اعتبار خودم و تو این انجمن به پای 40 تومن پول نمیدم بره :) مشکل اینجاست که کار نمیکنه نرم افزار شما هم ، اگر تست نکردید خودتون 2 روز باهاش ارسال کنید دستتون میاد
نمایش نسخه قابل چاپ
من مدت زیادی دارم با این نرم افزار ها کار میکنم، ارشیو نرم افزاری خوبی توی این زمینه دارم، برنامه ها کار میکنن ولی مشکل اینکه وایبر بلاک میکنه و بعد از چند بلاک کلاً بن میکنه
من روش های استفاده نامحدود رو دارم، با قیمت بالایی هم میخوام به یه شاپ بفروشم متل 5040; فینال; سانای; ...
شما انتضار داری با 20تومان بدون شارژ، بدون لایسینس سالانه و ... نامحدود پیام ارسال کنی؟
با اجازه ز استارتر بگم پنل های اس ام اس هم طراحی حرفه ای انجام میشه از 780هزار تومان تا 70 میلیون
سلام
کسی خریداره بخره ، کسی هم که خریدار نیست و قصد نقادی داره ، خیلی زیباست که به صورت خصوصی مواردش مطرح کنه
حال این بنده خدا قیمت محصولش پایین تر از جاهای دیگه هست که این کارش هم صد در صد به خودش مربوط میشه دلیلی نداره که ......
بیایید مهربان باشیم
تشکر از هر دو عزیز ...
متعصفانه فرهنگ بدی شده همه فکر میکنن اگه کسی چیزی رو ارزون میده حتما یه ریگی توی کفشش هست !!! اما در مقابل همشون دنبال چیز ارزون هستن !!! درنتیجه جنس گرون بزاری همیشه فک میکنن همه چیزش عالی هست ....
الان من اگه به جای 20 هزار تومان 200 هزار تومان قیمت داده بودم به هیچ وج تاپیک پر اسپم نمیشد !!!
من همیشه محصولاتی که دارم رو با پایین ترین قیمت میزارم که همه دوستان قدرت خریدشو داشته باشن و این سیاس کاری من هست زیرا همیشه گفتن سود کم تر فروش بیشتر ... درسته با قیمت پایین مشتری ها زیاد میشه و کسایی که درخواست پشتیبانی میدن هم زیاد میشن اما خوب بازم هدف ما اینه با کم ترین قیمت پخش کنیم ...
--------------
در جواب اقای مصتفی باید بگم که در حال حاظر مشتری داریم که بلاک شدن وایبر رو هم دور زده !!
یه سرور مجازی انگلیس گرفته + یه شماره رایگان از کشور اینگلیس (توی گوگل آموزش ساختش هست ) با زمان بندی 8 ثانیه هر پیام داره کار میکنه و بعد از حدودا 1 ماه بلاک نشده !!! البته بلاک هم بشه یه شماره مجازی دیگه میسازه از اینگلیس و به راحتی فعالیتشو ادامه میده ...
--------------
کسی از دوستان برنما رو خواست در صورت امکان خصوصی بده ...
سلام این ایمیل من هست برنامه را برای من ارسال کنید و هزینه و شماره حساب را هم در ایمیل بدهید
fhcomanager@gmail.com
فقط امروز میخواهم
ببخشید این نرم افزار که به صورت رایگان موجود هست !!!!!!!!!!!!
شما اختصاصی یعنی نوشتید این رو ؟؟؟؟
قابلیت منحصر بفرد دیگه داره نسبت به برنامه های دیگر تبلیغات وایبر ؟؟؟
با سلام استارتر عزیز
بله منم رایگانشو دیدم و باهاش کار کردم ولی آدم نمیتونه زود قضاوت کنه شاید واقعا متفاوته
فقط سوال من اینجاست این برنامه هم از همون برنامه هایی که باید موس رو ببری رو گزینه تا سیو و بشه اینا دیگه؟؟؟
ممنون
میدونم واسه همین سوال کردن که شما اختصاصی یعنی نوشتید این رو ؟؟؟؟
قابلیت منحصر بفرد دیگه داره نسبت به برنامه های دیگر تبلیغات وایبر ؟؟؟
منحصربفرد باشه که من خودمم خریدارم
سلام خدمت هر دو عزیز ...
برنامه رو من ننوشتم و از شخصی که اونو نوشته گرفتم و برای فروش قرار دادم ...
این جمله رو از نوشته خودم در پست شماره 1 نقل میکنم :
چند وقتی هست یه نرم افزار به دستم رسیده که برنامه بسیار عالی و کاربردی هست و در این تا پیک قصد معرفی و فروش دارم حتما در ادامه با ما همراه باشید ... (برنامه به صورت کامل تست شده و کار میکند ...)
من هم حدودا یک ماهی هست دیدم یک نسخه رایگان در اینترنت انتشار پیدا کرده حال نمیدونم کدوم نسخه هست !!!
شاید یکی از مشتریانم انشار داده باشه و یا شاید هم یکی یک نسخه شبیه به این نوشته باشه و انتشار داده باشه ...
اما من چند وقت پیش یک نسخه رو برای تست دانلود کردم که ببینم جریانش چیه چون فایل دانلودی حاوی تروجان های خطر ناکی بود که فایل رو بعد از اسکن آنلاین بلافاصله پاک کردم ...
اگر دوست داشتید از نسخه های رایگان استفاده کنید حتما و حتما در حالت سیف مود ویندوز یا همون حالت ایمن استفاده کنید که مشکلی پیش نیاد ...
در جواب دوستمون Arminit :
من منظور شما رو متوجه نشدم دقیق اما اگه منظور شما گزینه کالیبره هست که همون گزینه هایی که باید ماوس روش کلیک کنه به تربیب رو مشخص کنید هست بله این نرم افزار به همین صورت هست ...
یه نسخه دیگر قبل از این بود که نیازی به این کار نبود و مینی مایز میشد و در پشت صفحه کار هارو انجام میداد اما بعد از حداکثر 50 ارسال وایر تشخیص میداد و شماره ارسال کننده رو مسدود میکرد ...
اما این روش تا روزی حداقل 3000 تا ایمن هست اما بازم تضمینی نیست چون سیستم وایر پیچیده هست و برای استفاده از این نرم افزار پیشنهاد میشه از شماره های مجازی برای ارسال پیام توی وایبر استفاده کنید که در صورت مسدودیت شماره اصلی خودتون رو از دست ندید ...