پاسخ : فروش ویژه دیتاسنتر ovh - رم 1گیگابایت فقط 10800 تومان - پنل وی سنتر تحت وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
شما پست قبلی رو نگاه کنید تاریخ پست مربوط به دو ماه پیش هست و در اون تاریخ بیش از یک ماه بود که شما در جواب تیکت ها امروز فردا میکردید ( حداقل 90 روز از تاریخ درخواست بازگشت وجه گذشته ) !
اگر فرار میکردید حداقل میگفتیم فرار کردید و دیگه به شخص دیگه ای ضرر نمیزنین ، الان با این سابقه درخشان باز برگشتید و در حالی که هنوز پول کاربران قبلی رو پس ندادید دوبار تصمیم به جمع کردن پول ملت دارید!
دوست عزیز
ما د ز د نیستیم
حتی مدیریت بخش هاستینگ به خاطر مشکلات اخراج شد و بخش هاستینگ به مدیریت جدیدی واگذار شده
در گذشته مشکل داشتیم ولی الان هیچگونه مشکلی نداریم و میتونیم مبلغ شمارو برگشت بدیم یا به شما 2ماه سرویس رایگان تقدیم کنم
تیکت ارسال کنید اگر به نتیجه نرسید حق با شما هست!
پاسخ : فروش ویژه دیتاسنتر ovh - رم 1گیگابایت فقط 10800 تومان - پنل وی سنتر تحت وب
من حدود 90 روز پیش تیکت زدم و به نتیجه نرسیدم! به همین دلیل اینجا پست زدم!
آپدیت : ایشون بعد از گذشت بیش از 90 روز از تاریخ درخواست بازگشت وجه، پول ما رو پس دادند.
سلام خدمت شما دوست گرامی:.
تنها سرویس رم 1 شما شامل تخفیف می شود؟ تضمین بازگشت وجه در صورت نارضایتی میدید؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
من حدود 90 روز پیش تیکت زدم و به نتیجه نرسیدم! به همین دلیل اینجا پست زدم!
معین جان 90 روز پیش با الان خیلی فرق کرده!
بنده الان با شما تماس گرفتم متاسفانه جواب ندادید
یک تیکت ارسال کنید هر درخواستی که داشته باشید براتون عملی میکنیم و هر حقی که از شما پایمال شده براتون درستش میکنم
این یکبار هم امتحان کنید تا تغییرات رو به چشم ببینید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrlion
سلام خدمت شما دوست گرامی:.
تنها سرویس رم 1 شما شامل تخفیف می شود؟ تضمین بازگشت وجه در صورت نارضایتی میدید؟
با تشکر
سلام دوست عزیزم
تمام سرویس های او وی اچ از رم 1گیگابایت تا 4 گیگابایت دارای این 40 درصد تخفیف هست
مشکلی نداره اگر دلیل شما موجه باشه برای بازگشت وجه تمام هزینه واریزیتون رو برگشت میدیم
بسیار عالی. این تخفیف تنها برای ماه اول هست یا تمامی ماه ها که سرویس رو تمدید می کنیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrlion
بسیار عالی. این تخفیف تنها برای ماه اول هست یا تمامی ماه ها که سرویس رو تمدید می کنیم؟
درحال حاظر برای ماه اول هست
ولی برای شما میتونم ماه های بعدی نیز تخفیفی در نظر بگیرم تا مشتری ما باشید
قابل توجه دوستان عزیز بنده با ایشون کار کردم قبلا مشکلی ندارن.زود قضاوت نکنید مشکل این چنینی برای همه ممکنه پیش بیاد اگر می خواستن حق کسیو بخورن دیگه بر نمیگشتن
الان هم که دارن میگن هر کسی حقی داره بیاد اعلام کنه تا رسیدگی بشه در کل تایید میشن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
قیمت ثابت هست؟
سلام
ماه اول 40 درصد تخفیف تقدیمتون میکنیم
ماه های بعدی هم میتونم بهتون با 20 درصد تخفیف تقدیمتون کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
ماه اول 40 درصد تخفیف تقدیمتون میکنیم
ماه های بعدی هم میتونم بهتون با 20 درصد تخفیف تقدیمتون کنم
از 13 تومنی ها نمونده؟