يک نکته رو مد نظر داشته باشيد.
الکسای خوب دليل بر خوب بودن نيست.
چون کمتر فردی هست که بخواد بر اساس آمار الکسا سايتی رو بهتر و سايتی رو بدتر بدونه.
به طور کلی الکسا برای کسی نون و آب نميشه :)
نمایش نسخه قابل چاپ
يک نکته رو مد نظر داشته باشيد.
الکسای خوب دليل بر خوب بودن نيست.
چون کمتر فردی هست که بخواد بر اساس آمار الکسا سايتی رو بهتر و سايتی رو بدتر بدونه.
به طور کلی الکسا برای کسی نون و آب نميشه :)
سایت هایی که اینجوری تبلیغات می کنن و دنبال بازدید کننده بیشتر هستند بازدهی لازم رو ندارن. امروزه تا کسی به کسی اعتماد نکند (مخصوصا در اینترنت) خدمات یا محصولی تهیه نمی کند.
اصل اعتماد سازی هست که با بازدید بیشتر و رتبه اول در الکسا و گوگل به دست نمیباد.
نه که به دست نیاد هستند کسایی که اعتماد می کنن و بعدش هم شکایت ها و نارضایتی های مشتریان رو می بینیم.
اما من با استاتر کاملا موافق هستم
سایت x توی دانلود برنامه اندروید با تبلیغات و بکلینک های زیاد توی 6 ماه از سایت هایی که خیلی بزرگ تر در زمینه اندروید بودن و قدیمی بو دن به را حتی جلو زد و الان درامدشم از اون سایت های قدیمی بیشتر هست ...
هیمن سایت 5040 که خیلی ها میگن بازده نداره بهتون قول میدم ماهانه فقط 100 ملیون تومان سود خالص داره !
البته خوب ابید در نظر بگیر یم سایت نویسی الان دیگه اصلا خوب نیست به 2 دلیل !
1- وجود بیش از ان د ازه رقیب ها تو هرزمینه ای نگاه کنید حداقل 2000 رقیب هست ! که کلی زمان میبره همرو بخوای کنار بزنی ...
2 - اگه بتونی 2000 تا رقیمتو کنار هم بزنی باز اگه یکی بیاد که پول داشته باشه 50 تا نویسنده استخدام میکنه 100 تا بک لینک میخره 10 جا پاپ اپشو میده بزارن بعد چند ماه شمارو که چند سال وقت گزاشتین و شبانه روزی کار کردین رو به راحتی یک آب خودرن کنار میزارن ...
ببینید مردم ایران هرچیزی رو که تبلیغاتشو زیاد میبینن بهش اعتماد میکنن درسته فروشگاه 5040 خیلی خوب داره سرویس میده و قیمتاشم خوبه اما خوب باید در نظر بگیریم قدرت دست اونیه که تبلیغات بیشتری میتونه داشته باشه مخصوصا توی صدا و سیما ....
حقيقتيست كه انكار نشدنيه ......
الکسا بیخیال، دیجی کالا 150 میلیون دلار قیمت گذاری شده بعد شما با یک آلکسا مقایسه کردیش ؟ :64:
سلاک
5040 رو چند سال دیگه ببینید اون موقع که هیچ تبلیغی نمیکنه
این مورد رو مقایسه نکنید برای الان
الان افردای که تا الان اصلا نمیدونستند اینترنت چی هست 5040 رو میشناسن 2 سال دیگ تیم فرد بخواد خرید کنه قطعا از این سایت میخره
این سایت هدفش تمام مردم هست و داره برند سازی میکنه .
برند که ساخته شد و در ذهن مردم هک شد تیلیغان رو کمتر میکنه.
یه مثال بزنم
بخوای دمپایی بخری چی میاد تو ذهنت؟ نیکتا
موکت ---؟> ظریف مصور
بری خرید مطمئن باشید اگر برند جلو شما باشه
برند رو انتخاب میکنید
سلام
هنوزم نمیشه گوگل شد گوگل رو نمیشه با چیزی مقایسه کرد ولی تا حدی میشه با پول همه کار کرد ولی تا حدی نه بیشتر ما هنوزم یک شبه نمیشه همه کار کرد و راه صد ساله رفت نمیشه!
خیلی جالب شده اصلا بهش دقت نکرده بودم
ولی به نظر من خوب شد دیگه دست کسی نیست یه زمان همه تا میگفتن دانلود یاد پی سی دانلود میفتادن! یا میهن ولی الان سافت98 زدشون کنار
این خیلی خوبه قبلا یه سایت x تو موبایل اول بود هر جور دلش میخواست مدیریت میکرد الآن دیگه اینجوری نیست حالا سایت x هم فهمیده که دیگه نت دسته کسی نیست و هر کس میتونه راهش رو جلو ببره
مثال نزدیکترشم وردپرس پارسی بود که به وجود آومد
خیلی خوبه اینجوری نت از انحصاری بیرون میاد
اما میشه گوگل هم شد ! نمونه سایت جستجوی سلام به ادرس سلام | جستجوی هوشمند فراگیر که البته تبلیغاتی براش انجام نشده اما اگه این سایت براش تبلیغات بشه واقعا در ایران میتونه جای گوگل رو بگیره ...