بهروز کارش عالی است خیلی از گروه ها از هم پاشید فقط اشیانه سر پا است که به دلایل ... کارهای امنیتی انجام میدهند تا هک و ...
نمایش نسخه قابل چاپ
بهروز کارش عالی است خیلی از گروه ها از هم پاشید فقط اشیانه سر پا است که به دلایل ... کارهای امنیتی انجام میدهند تا هک و ...
کافی بود یک نفر اسراییلی تو هکرها باشه ایرانی ها انصراف میدادند :105:
احتمال داره به خاطر حضور اسراییلی ها باشه به قول دوستمون
یکی از دوستان گفتن که اشیانه جزو 10 هکر برتر جهان هست مدرک هم دارین از این حرف؟ البته من چند تا ویدیو ازشون دانلود کردم به نظر میاد خیلی حرفه ای باشن در مورد استاکس نت داشت صحبت می کردن
- - - Updated - - -
احتمال داره به خاطر حضور اسراییلی ها باشه به قول دوستمون
یکی از دوستان گفتن که اشیانه جزو 10 هکر برتر جهان هست مدرک هم دارین از این حرف؟ البته من چند تا ویدیو ازشون دانلود کردم به نظر میاد خیلی حرفه ای باشن در مورد استاکس نت داشت صحبت می کردن
مطلب جالبی بود ممنون
تیم ایران هک هم مدیرش امنیت کار خیلی خوبیه جز 10تا هکر خوب ایرانی هست نابغه هست اقا بهروز هم همینطور اما هیچوقت admin mr xpr team security hacking iranhack رو فراموش نکنید . درکل ایرانی ها هم هکر های خوبی داره .
اگه این ها برترین هکر های ایران هستند اونوقت آقای امیر حسین صیرفی چندمیه ؟ :)
در ضمن آقای بهروز کمالیان تو لیست تحریمات اتحادیه اروپا هستند.
چطور از این دوستان هکر ویکی پدیا وجود نداره این ادم ها بزرگان هک ایران هستن کاش یه ویکی پدیا ازشون وجود داشت و از بزرگان وب ایران مثل موسس فروشگاه دیجی کالا و غیره
مطمئن باشید ایرانیان اینجا حضور دارند . و کسی نمیاد خودش رو معرفی بکنه . اشتباهی که دیگران کردند و خودشون رو بدبخت کردن .
یه نفر حرف حساب زد ........