دوستان بانک سامان رو نگن گفتم این دو بانک چونکه رمز یکبار مصرف دارن میخوام انتخاب کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان بانک سامان رو نگن گفتم این دو بانک چونکه رمز یکبار مصرف دارن میخوام انتخاب کنم
یکبار رمز فکر کنم ملت هم داره! یا یک چیزی شبیه به این... اما در کل از نظر من سامان از تمامی بانک ها بهتر و دقیق تره ، امکانات بالایی هم داره ، اما ملت هم مثل بانک سامانه و خیلی عالیه. برای کسانی که در بازار فعال هستن و یعنی تجارت و کسبوکار نسبتا بزرگی دارن حتما باید یا یک حساب ملت یا یک حساب سامان داشته باشن. (با پنل بانکداری اینترنتی با تمامی امکانات)
درباره نظر سنجی شما ، بین این 2 بانک من بیشتر با پاسارگاد کار میکنم و خیلی خیلی با این بانک راحت تر هستم تا بانک ملی همینطور پشتیبانی خوبی دارن ، اما از نظر گستردگی و شعب در همه جای ایران ، بانک پاسارگاد به ملی نمیرسه!
با تشکر
منم از ملت راضی ام
با سلام
بانک ملی
در حال حاضر فقط ملت و بس ... امنیت و رمز یکبار هم داره ... در حد یه بانک خارجی هست :d البته بیشتر خدمات رو الانه اکثر بانک ها دارن .. ولی ملت کامل هست
و به هر حال نظر شخصی بنده این بود
ممنون دوستان بابنت نظراتشون
حالا از نظر اینکه بانک های خصوصی و دولتی؟
این بانک خصوصی چقدر سرمایه گذاشتن تو بانک مرکزی که مثلا یه موقع در رفتن جواب مردم رو بده؟
در مورد پشتیبانی هم من خودم تست کردم یکی از کارمندای پاسارگاد اشتباه کرد اطلاع دادم حالا بیا و ببین بانگ رو طوری کردن که رئیسش بهم زنگ زد عذر خواهی کرد
چرا باید یه بانکی که داره خدا تومن در سال به ثروتش افزوده میشه در بره ؟
بانک های خصوصی نوع برخوردشون خیلی بهتره .
ملت . سامان . پاسارگاد خیلی راضی کننده بوده خدمات اینترنتی شون .
از بانک ملت و سامان داریم استفاده میکنیم خیلی عالی هستند
ملت خیلی عالی هست.