پاسخ : چند سؤال درباره cloudlinux
نقل قول:
کلود لینوکش کاری به ای پی نداره روش ست کردن لایسنسش یه کده فقط
برای همین میتونید هر ماه ازش لایسنس رایگان بگیرید
خیر به این شکل نیست ،
یکماه شما تمام شود و مجدد کد تریال بگیرید ، آی پی بررسی خواهد شد و اگر تکراری باشد همه ء امکانات فعال نخواهد بود.
مثال تمام پکیج ها default می شود.
دوستان در centos معمولا گزینه basic server رو انتخاب میکردم ، اما الان در cloudlinux کدوم تیک ها رو باید بزنم ؟! (Base ، Update و ...)
http://img.macs.ir/download.php?img=3709
HighHost,
لایسنس رایگان کلود لینوکس کامل نیست و قسمت هایی داره که غیرفعال هستند تا وقتی که لایسنس تهیه بشه!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
دوستان در centos معمولا گزینه basic server رو انتخاب میکردم ، اما الان در cloudlinux کدوم تیک ها رو باید بزنم ؟! (Base ، Update و ...)
از روی iso میخواین نصب کنین؟ بهتره که ابتدا centos نصب کنید و سپس طبق آموزش های خود cpanel کلود را نصب کنید و در مورد اون تیک ها هیچکدوم رو نزنید همیانطوری که در تصویر هست دکمه next رو بزنید و بزارید با سی پنل دچار تضاد نشه بعدا ، cPanel هر چیز دیگری رو نیاز داشته باشه خودش دانلود و نصب می کنه ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
من میخوام رو یک سرور مجازی با ۸ گیگ رم cloudlinux نصب کنم و از لایت اسپید Ultra-VPS استفاده کنم ، ب نظر شما چند هسته و چند سوکت پردازنده ب این سرور اختصاصی بدم ؟
.
اصلا اینکارو نکنید اصلا و ابدا!
جواب قطعی برای سوال شما در پیام خصوصی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
اصلا اینکارو نکنید اصلا و ابدا!
جواب قطعی برای سوال شما در پیام خصوصی!
یاسین جان اگر ممکنه به صورت عمومی همینجا بگو تا بعدا به درد بقیه دوستان هم بخوره ، فکر کنم به خاطر پایین آوردن بازدهی و قدرت سرور این پیشنهاد رو کردی درسته؟ مخصوصا اینکه سرور مجازی هست و منابع بالایی هم نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
یاسین جان اگر ممکنه به صورت عمومی همینجا بگو تا بعدا به درد بقیه دوستان هم بخوره ، فکر کنم به خاطر پایین آوردن بازدهی و قدرت سرور این پیشنهاد رو کردی درسته؟ مخصوصا اینکه سرور مجازی هست و منابع بالایی هم نداره
دقیقا شما زدی وسط خال!
اخه امید عزیز استارتر عزیز معنی شما از زدن این حرف رو نمیدونم ! واقعا در عجب هستم شما بر روی سروری با این قدرت می خواین cloudlinux رو بالا بیارین ؟! برای امنیت ؟! برای محدودیت منابع ؟! اخه پدر مشتریا و سایت های روی اون سرور در آورده میشه عزیز دل!
شما روی سروری کلاد بالا بیار که dedicated باشه و قوی هم باشه! نه روی یک سرور مجازی!
امنیت براتون مهم هست kernel رو patch کن
سرعت برات مهم هست apache + nginx + varnish + mod_pagespeed اوکی کن (رایگان براتون اوکی میکنم) سرعتی بیشتر از لایت اسپید و لودی کمتر از لایت اسپید!!!!!!!
واقعا الان شما هدفت از ایجاد سروری با این مشخصات و مخصوصا با این سیستم عامل چی هست ممنون می شوم داخل پ.خ توضیح بدید.
با تشکر