پاسخ : کم شدن فعالیت و فروش در وب هاستینگ
درسته قانون باید رعایت بشه ولی دوستانی که هاستینگ داشتن و کاربران از این اوضاع راضی بودن ولی الان با سخت گیری های که شده یا بن دائمی شدن یا از اینجا کوچ کردن رفتن
اقای رامین فعالیت کم شده منظم یا ساماندهی نشده...
به نظر من دستانی پشت پرده هست این رو به شما قول میدم...
دوستانی که هاستینگ دارن لطفا افر ها غیره معمول مثل 90 درصد تخفیف و یه سرور 4 تربایتی مثلا 130 تومان نفروشن چون خیلی افت داره برای این کار. تخصص, دانش و غیره میره زیر سوال چون برای یادگیری این مباحث باید 1 سال سختی بکشی و 1 میلیون تومان هزینه اموزش بدی
اگه به کاربرا درجه داده بشه و متنوع شه شاید فعالیت بیشتر بشه
از نظر بنده دلایل مختلفی در این موضوع دخیل هست:
1- همونطور که سایر دوستان فرمودند غیر فعال شدن ثبت نام برای چند مدت
2- ایجاد انجمن های مشابه (البته هر مقدار زحمت بکشند نمیتوانند جایگزین این انجمن شوند )
3- اغاز سال تحصیلی جدید
جناب RobinaServer یه نکته رو اشاره کردن { کسیم که تاپیک بزنه فروشی نداره آنچنان } کاملا صحیح هست
اما اینکه بعد از یک هفته تاپیک جدید ایجاد میکنند برای ایندکس گوگل از نظر من صحیح نیست اگر توجه کرده باشید لینک ها در انجمن به صورت rel=nofollow هستند بنابراین در رتبه یک سایت تاثیری نخواهند گذاشت
دلیل ایجاد تاپیک های متوالی صرفا رعایت قوانین میباشد از آنجایی که تعریف و تمجید و تایید ممنوع است و استارتر این حق را ندارد تاپیک را اپدیت کند تاپیک فروش بعد از یک هفته از صفحه اول محو شده و استارتر به ناچار تاپیک جدیدی ایجاد میکند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farsistar
جناب RobinaServer یه نکته رو اشاره کردن { کسیم که تاپیک بزنه فروشی نداره آنچنان } کاملا صحیح هست
اما اینکه بعد از یک هفته تاپیک جدید ایجاد میکنند برای ایندکس گوگل از نظر من صحیح نیست اگر توجه کرده باشید لینک ها در انجمن به صورت rel=nofollow هستند بنابراین در رتبه یک سایت تاثیری نخواهند گذاشت
دلیل ایجاد تاپیک های متوالی صرفا رعایت قوانین میباشد از آنجایی که تعریف و تمجید و تایید ممنوع است و استارتر این حق را ندارد تاپیک را اپدیت کند تاپیک فروش بعد از یک هفته از صفحه اول محو شده و استارتر به ناچار تاپیک جدیدی ایجاد میکند
دقت کنید ذکر کردم ایندکس گوگل نه رتبه گوگل.
همین که یک کاربر تو گوگل سرچ میکنه مثلا هاست فلان بعد تاپیک فلان هاستینگ تو گوگل پیدا میشه کاربر میره توی اون تاپیک باعث آشناییت کاربر با اسم اون هاستینگ میشه.
منظور این بود.!!!!
همه قبل فکر میکردند ین نجمن تخصصی ترین و میشد گفت نجمن ملی هستینگ بود .
ولی وقتی ثبت نام برداشته شد همه رفتن و فهمیدند این انجمنی که نمیتونه عضو بپذیره هستش مشکلتیی داره و ...
من خودم ده ها دوست داشتم همون موقع که ین عمل کردید نصف بیشترشون رفتن ...
بچه ها همه شاهد باشید منو هم بن میکنن میره ...
مهمم نیست که بکنن چون من زید نمیام ...
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rap3faz
همه قبل فکر میکردند ین نجمن تخصصی ترین و میشد گفت نجمن ملی هستینگ بود .
ولی وقتی ثبت نام برداشته شد همه رفتن و فهمیدند این انجمنی که نمیتونه عضو بپذیره هستش مشکلتیی داره و ...
من خودم ده ها دوست داشتم همون موقع که ین عمل کردید نصف بیشترشون رفتن ...
بچه ها همه شاهد باشید منو هم بن میکنن میره ...
مهمم نیست که بکنن چون من زید نمیام ...
موفق باشید
پست شما از همه منطقی تر بود واقعا :دی !!!
چون مدتی ثبت نام غیر فعال بود همه فکر کردند مشکلی وجود دارد و رفتند :دی
متاسفانه برخی دوستان همیشه چنین تاپیک هایی را به حاشیه می برند. این تاپیک نیز در جای نامناسبی ایجاد شده است
چرخه نظام دنیا به قوانین حاکم هست و این چرخه قوانین نظام دنیا در همه نوع شغل ها هست و باید ما در همه نوع کار هایمان قوانین را بر همه یکسان ببینیم و یکسان قضاوت کنیم تا نماد ملی ما ایرانی ها که سلطان ملی بودنمون هستیم این قوانین به درستی انجام صورت گیرد تا نماد زیبای نظام قوانین مثل ترازو که در سر در دادگستری ها هست زنده در انجمن و کارمون نگر داریم تا بتوانیم انسان های که خلاف قوانین و کارهای ناشایست که اسم نمیارم را کیش و مات کنیم با تشکر.
با سلام خدمت دوستان خسته نباشید
هرچند من هنوز تازه عضو شدم اما چیزایی فهمیدم از اوضاع و احوال انجمن که همه دوستان اشاره کردن اما من جمع بندی میکنم
1 - شروع شدن فصل تحصیلی و کسانی که هاستینگ تابستانی یا فصلی زده بودن رفتن
2- افرهای غیر معقول و کلاه برداری و همچنین ارائه نشدن سرویس خوب و پشتیبانی خوب توسط بعضی وب هاستینگ ها که باعث ترسیده شدن مشتریان شده
3 - از بین رفتن ثبت نام برای یه مدتت
4 - داداش رامین عزیز از انتقادم ناراحت نشو . اولا که زیاد دوست داریم و رو چشم ما جا داری اما بعضی وقتا بعضی کاربرا یه چیزایی رو گزارش میدن شما هم به اون گزارش رسیدگی میکنید یا اخطار یا حذف بدن هیچ گونه تماسی یا اخطار اولیه ای مثل خود بنده واسه چیزای بی مورد بن شدم که اولش باید یه پیامی یا اخطاری داده میشد نه یک بار بلکه 4 بار اونم بدون دلیل قانع کننده ای
5- symoon دوست عزیزمون چیز خوبی گفتن اگر ماها افر غیر معقولی ندیم یعنی استاندارد افر بدیم عالی میشه اما متاسفانه هر کی مثلا 15 درصد تخفیف نوشته بعدی میاد 30 درصد میزنه و بعدی و بعدی بیشتر و بعضی وقتا کلا رایگان میزنن :)
امیدوارم که اوضاع خوب بشه
با تشکر
مشکل از انجمن نیست ، مشکل اینه که همه فهمیدن که به ازای هر سایت 10 هاستینگ وجود داره!!! و وقتی کاربر میاد درخواست سرویس میکنه همون دقیقه ی اول 20 هاستینگ مدرسه ای میان آفر میدن! لابه لاش 2 تا هم هاستینگ واقعی وجود داره ، خوب معلومه به مرور زمان دیگه کسی برای تهیه هاست نمیاد اینجا! چون هیچ جایی خطرناک تر از اینجا نیست برای مشتری!! (متاسفانه - و من خیلی ناراحتم از این بابت)
مردم خودشون (حتی بدون هیچ دانشی) اگر تحقیق کنن و گوگل کلمه ی هاست رو سرچ کنن و سرویس تهیه کنن براشون خیلی بهتره ، هرچی باشه اعتماد به عقل خودشون خیلی بهتر از اعتماد به بعضی هاستینگ های مدرسه ای ارزان قیمت هست.
صحبت های روبیناسرور کاملا درست و صحیحه
انشالله که بتونیم این وضعیت رو درست کنیم ، تنها چیزی که در این مدت به من امید داده که شاید وضعیت هاستینگ در ایران درست بشه ، همین اینماد و امثال اون هست. هرچه قوانین بیشتر و سخت تر بهتر.
این انجمن هم خوبه که قوانین گذاشته و سخت گیری هایی صورت گرفته ، اما فقط با قوانین نمیشه کاری کرد ، باید فضایی درست کنید که فعالیت در بخش درخواست و فروش ، برای هاستینگ های مدرسه ای و نوپا از بین بره! سخته ولی شدنیه...
موفق باشید