پاسخ : [سوال] پورت 1gbps سرورهای رداستیشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
روی ویندوز 2008 تا 124 mb هم راحت می تونید دانلود کنید
کلا به مشکلی بر نمی خورید نیمه وارز هم که هستند
منظور ایشان پهنای باند بود بیشتر خود رداستیشن سرورهای ارزان 200 مگابیت و سرورهای گرانتر را 500 و ... گارانتی کرده،شما مقدار بیشتری میدهید؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almahost
برای داشتن سرعت خوب و مطلوب در این دیتا سنتر حتما باید از رید کنترل اچ ۷۰۰ به بالا استفاده کنید
هارد های حجیم اس اس اچ دی هم که سرعتی معادل اس اس دی دارد نیز بسیار مناسب برای فضای دانلودی میباشد
سلام
ما همیشه بر طبق عادت از همین راید کارت استفاده میکنیم ولی این بار از h710 استفاده میکردیم.
متاسفانه حتی زمانی که سرور کاملا به طور مطلق خالی بود با لینک های مختلف این حداکثر سرعت بوده.
و طبق بررسی که میکردیم هارد جا داشت و مشکل از هارد نبود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
سلام دوستان
میخواستم ببینم سرعت پورت ۱ گیگابیت رداستیشن با ۳۲۱ ترابایت bw دقیقا چقدر هست ؟
برای سرور دانلود می خوام میخواستم ببینم میکشه ؟
مرسی
با یک سرچ کوچیک در مورد این دیتاسنتر به دروغ بودن تبلیغاتی که ازش میشه پی میبرید متاسفانه افراد سود جویی در ایران وجود دارن نظیر آلماهاست که به خاطر منافع شخصی این دیتاسنتر رو بزرگ کردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad8711
یکی از آنها را آقای بندرچی اگر اشتباه نکنم زده است! فکر میکنم سایت expressleech سال 2013 از این دیتاسنتر سرویس داشته است برای سرور های دانلود خود! :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k0tkin
با یک سرچ کوچیک در مورد این دیتاسنتر به دروغ بودن تبلیغاتی که ازش میشه پی میبرید متاسفانه افراد سود جویی در ایران وجود دارن نظیر آلماهاست که به خاطر منافع شخصی این دیتاسنتر رو بزرگ کردن
;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
به تاریخ پستها دقت کردید؟! 2010 و 2012. که یکی از آنها را آقای بندرچی اگر اشتباه نکنم زده است! فکر میکنم سایت expressleech سال 2013 از این دیتاسنتر سرویس داشته است برای سرور های دانلود خود! :)
;)
افرادی نظیر شما بهتره بجای چرخ زنی های بی هدف در وب به افزایش کیفیت سرویس خودشون و پیدا کردن یک دیتاسنتر به درد بخور بپردازن به شخصه تا به الان بیشتر از ۳۰-۴۰ نفر رو از خرید از شما بازداشتم و کاملا بی کیفیت بودن سرویستون رو براشون روشن کردم البته با دلیل و مدرک نه با باد هوا :-*
من یک سرور از رد استیشن داشتم ک از سری 300m گارانتی بود ، دانلود تا ۶۰ ~ ۷۰ مگ در حالتی ک سرور خلوت بود راحت میرفت و مشکلی از نظر پورت نبود ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k0tkin
افرادی نظیر شما بهتره بجای چرخ زنی های بی هدف در وب به افزایش کیفیت سرویس خودشون و پیدا کردن یک دیتاسنتر به درد بخور بپردازن به شخصه تا به الان بیشتر از ۳۰-۴۰ نفر رو از خرید از شما بازداشتم و کاملا بی کیفیت بودن سرویستون رو براشون روشن کردم البته با دلیل و مدرک نه با باد هوا :-*
جواب شما دوست عزیز ;) بله کاملا مشخص است که باز داشتید! Lol :) چون این بازدارندگی شما اونم به شخصه و اونم 30-40 نفر، باعث شده که دامنه سرویس دهی آلماهاست روز به روز گسترش پیدا کنه ;)
خوش باشید دوست بازدارنده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
من یک سرور از رد استیشن داشتم ک از سری 300m گارانتی بود ، دانلود تا ۶۰ ~ ۷۰ مگ در حالتی ک سرور خلوت بود راحت میرفت و مشکلی از نظر پورت نبود ...
دوستان سروری رو که من قصد تهیه اش رو دارم سرور زیر هست:
STORAGE BUNDLE [D9-560] 12 Core: (2 x Hexa) E5-2630v2 - 2.60Ghz (96GB; 10 x 4TB+240CC; 1Gbps) (+ £359.99 per month)
از خود رداستیشن پرسیدم گفتن این سرورهایی که در رنج قیمت بالا هستن پورت ۱ گیگابیت گارانتی هست.
حالا دوستان نظر تکمیلی ؟ بدون تعصب! چون اطلاعات سایت بالای ۲۰ ترابایت هست و انتقال طولانی و ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
برای داشتن سرعت خوب و مطلوب در این دیتا سنتر حتما باید از رید کنترل اچ ۷۰۰ به بالا استفاده کنید
هارد های حجیم اس اس اچ دی هم که سرعتی معادل اس اس دی دارد نیز بسیار مناسب برای فضای دانلودی میباشد
به نظر شما ارزش داره (+ £50.00 per month) اضافه بدم و به جای sata ٬ sshd بگیرم ؟
این در سرعت دانلود کاربران تفاوتی اجاد میکنه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scorp
دوستان سروری رو که من قصد تهیه اش رو دارم سرور زیر هست:
STORAGE BUNDLE [D9-560] 12 Core: (2 x Hexa) E5-2630v2 - 2.60Ghz (96GB; 10 x 4TB+240CC; 1Gbps) (+ £359.99 per month)
از خود رداستیشن پرسیدم گفتن این سرورهایی که در رنج قیمت بالا هستن پورت ۱ گیگابیت گارانتی هست.
حالا دوستان نظر تکمیلی ؟ بدون تعصب! چون اطلاعات سایت بالای ۲۰ ترابایت هست و انتقال طولانی و ....
عزیز من خودم از رد دارم!!بدون تعصب میگم برای سرور دانلود هارد با کیفیت (نوع ساتا کیفیت خوبی ندارد) و کارت رید خوب و اگر تضمین یک گیگابیت گارانتی میدن در غیر این صورت اشتباه نکنید و سمت رد نرین چون کیفیت پورت و هارد و رید کنترلر خیلی مهم هست در سرور دانلود
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
به تاریخ پستها دقت کردید؟! 2010 و 2012. که یکی از آنها را آقای بندرچی اگر اشتباه نکنم زده است! فکر میکنم سایت expressleech سال 2013 از این دیتاسنتر سرویس داشته است برای سرور های دانلود خود! :)
تاریخ پست ها 03-16-2014 و 02-16-2014 هست (شما احتمالا تاریخ عضویت رو با تاریخ پست اشتباه گرفتید)