پاسخ : ارایه VDS تحویل فوری و خودکار █ مجازی ساز kvm با پنل فول SulosVM █ لوکیشن اروپا و آمریکا █ تخفیف دایمی ۳۰ درصد و ماه اول ۵۰ درصد █ تضمین با
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsgroups
- - - Updated - - -
اطلاعیه مهم :
به مناسبت دومین سالگرد تاسیس شرکت وی پی اس گروپ (VPSGroups Inc) تعداد ۲۰ عدد سرور مجازی از دو
لوکیشن آمریکا Dacentec و هلند Ecatel با قیمت بسیار ویژه و باورنکردی به
صورت دایمی - قیمت مادامی که تمدید شود ثابت هست و تخفیف دایمی - با کانفیگ های زیر ارایه می گردد:
**توجه کنید که به علت بسیار محدود بود تعداد افر ارایه شده به محض اتمام موجودی سرورهای افر دار کد تخفیف از کار خواهد افتاد**
لوکیشن آمریکا
Dacentec:
------------------------------
سرور با رم
۵۱۲ از آمریکا Dacentec
قیمت دایمی ۹۹۰۰ تومان
مشخصات کامل سرور شامل هارد و سی پی پو و … کلیک کنید
لینک مستقیم خرید
کد تخفیف:
2th-us-512-vpsgroups
سرور با رم ۱۰۲۴ از آمریکا Dacentec
قیمت دایمی ۱۲۹۰۰ تومان
لینک مستقیم خرید
کد تخفیف:
2th-us-1024-vpsgroups
سرور با رم ۲۰۴۸ از آمریکا Dacentec
قیمت دایمی ۱۹۹۰۰ تومان
لینک مستقیم خرید
کد تخفیف:
2th-us-2048-vpsgroups
لوکیشن هلند
Ecatel:
----------------------
سرور با رم ۱۰۲۴ از هلند Ecatel
قیمت دایمی ۱۴۹۰۰ تومان
لینک مستقیم خرید
کد تخفیف:
2th-nl-1024-vpsgroups
سرور با رم ۲۰۴۸ از هلند Ecatel
قیمت دایمی ۲۲۹۰۰ تومان
لینک مستقیم خرید
کد تخفیف:
2th-nl-2048-vpsgroups
سرویس های دیگر ما :
●
فروش مستقیم سرور ابری SSD* VDS* از DigitalOcean در ۵ لوکیشن (سنگاپور - لندن - آمستردام هلند - نیویورک آمریکا - سنفرنسیسکو آمریکا )
●
فروش مستقیم سرور ابری SSD* VDS* از VULTR.com در ۱۴ لوکیشن:
Asia:Tokyo, Japan
AU:Sydney, Australia
EU:Amsterdam, NL
EU:London, UK
EU:Paris, France
EU:Frankfurt, DE
Los Angeles, California
Silicon Valley, California
Seattle, Washington
Miami, Florida
Dallas, Texas
Chicago, Illinois
Atlanta, Georgia
New York / New Jersey
صفحه فیسبوک ما , sales@vpsgroups.com ,
Client.VPSGroups.Com
سلام
من ریسک کردم و چون لازم داشتم همزمان 2 تا از سرورهای شما رو که تخفیف دائمی زدید خریداری کردم
امیدوارم که عدم ابیوز و دائمی بودن تخفیف برای سرورهای هلندی که سفارش دادم حقیقت داشته باشه و دائمی باشه
امیدوارم که کیفیت سرورها جوری باشن که همیشه تمدید کنم و نیازی به مهاجرت به سرور دیگه ای نباشه
ضمنا سالگرد تاسیس شرکت رو هم به شما تبریک میگم
پاسخ : ارایه VDS تحویل فوری و خودکار █ مجازی ساز kvm با پنل فول SulosVM █ لوکیشن اروپا و آمریکا █ تخفیف دایمی ۳۰ درصد و ماه اول ۵۰ درصد █ تضمین با
- - - Updated - - -
از ۲۰ عدد سرور با تخفیف ویژه سالگرد فقط ۳ عدد از هلند و ۵ عدد از آمریکا باقی مانده است .
فروش سرور از اروپا با پنل SolusVM با ۵۰ درصد تخفیف ماه اول و تخفیف ۳۰ درصدی دایمی برای پرداخت ۳ ماه همچنان باقی است .
با تشکر
سرو هلند با تخفیف موجودی ندارید ؟ چون کد تخفیف کار نمی کنه :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
host-engineer
سرو هلند با تخفیف موجودی ندارید ؟ چون کد تخفیف کار نمی کنه :(
تعداد ۱۰ عدد کد تخفیف هلند تمام شده بود اما به استثنا ۵ عدد دیگر اضافه کردیم می توانید سفارش دهید با تشکر
- - - Updated - - -
با توجه به اتمام سرور های هلند Ecatel با افر ویژه تعداد ۱۰ عدد سرور از لوکیشن اروپا OVH با افر دایمی ویژه ارایه گردیده است - فروش سروز از لوکیشن امریکا Dacentec با افر ویژه همچنان ادامه دارد
به مناسبت دومین سالگرد تاسیس شرکت وی پی اس گروپ (VPSGroups Inc) تعداد ۲۰ عدد سرور مجازی از دو لوکیشن آمریکا Dacentec و اروپا OVH با قیمت بسیار ویژه و باورنکردی به صورت دایمی - قیمت مادامی که تمدید شود ثابت هست و تخفیف دایمی - با کانفیگ های زیر ارایه می گردد:
**توجه کنید که به علت بسیار محدود بود تعداد افر ارایه شده به محض اتمام موجودی سرورهای افر دار کد تخفیف از کار خواهد افتاد**
لوکیشن آمریکا Dacentec:
------------------------------
سرور با رم ۵۱۲ از آمریکا Dacentec
قیمت دایمی ۹۹۰۰ تومان
لینک مستقیم خرید
کد تخفیف: 2th-us-512-vpsgroups
سرور با رم ۱۰۲۴ از آمریکا Dacentec
قیمت دایمی ۱۲۹۰۰ تومان
لینک مستقیم خرید
کد تخفیف: 2th-us-1024-vpsgroups
سرور با رم ۲۰۴۸ از آمریکا Dacentec
قیمت دایمی ۱۹۹۰۰ تومان
لینک مستقیم خرید
کد تخفیف: 2th-us-2048-vpsgroups
لوکیشن اروپا OVH:
----------------------
سرور با رم ۱۰۲۴ از اروپا OVH
قیمت دایمی ۱۵۹۰۰ تومان
لینک مستقیم خرید
کد تخفیف: 2th-ovh-1024-vpsgroups
سرور با رم ۲۰۴۸ از اروپا OVH
قیمت دایمی ۲۴۹۰۰ تومان
لینک مستقیم خرید
کد تخفیف: 2th-ovh-2048-vpsgroups
من سرورها رو که از هلند بودن استفاده کردم و واقعا وی پی اس ها بسیار کند بودن و اصلا نمیشد با این سرعت باهاشون کار کرد یعنی از هر جهت که فکرش رو بکنید سیستم کند و اعصاب خوردکن بود این رو خواستم بگم تا مشغول الذمه کسی نباشم که کسی به خاطر حرف قبلی من بیاد و این وی پی اس ها رو بخره و بعد از ا ماه استفاده دیگه هم تمدید نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webikar
من سرورها رو که از هلند بودن استفاده کردم و واقعا وی پی اس ها بسیار کند بودن و اصلا نمیشد با این سرعت باهاشون کار کرد یعنی از هر جهت که فکرش رو بکنید سیستم کند و اعصاب خوردکن بود این رو خواستم بگم تا مشغول الذمه کسی نباشم که کسی به خاطر حرف قبلی من بیاد و این وی پی اس ها رو بخره و بعد از ا ماه استفاده دیگه هم تمدید نکردم
دوست عزیز شما منابع سروری که خریداری کردین نصبت به مصرف تون خیلی کم بود و خشبختانه ماگراف مصرفتون داریم و چنانچه نیاز داشتین همین جا می تونیم قرار بدین ! شما می بایست متناسب با کانفیگ سروری و منابعی که می خرید ازش استفاده کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsgroups
دوست عزیز شما منابع سروری که خریداری کردین نصبت به مصرف تون خیلی کم بود و خشبختانه ماگراف مصرفتون داریم و چنانچه نیاز داشتین همین جا می تونیم قرار بدین ! شما می بایست متناسب با کانفیگ سروری و منابعی که می خرید ازش استفاده کنید .
دوست گرامی من همون روز اولی که از شما vps خریداری کردم 3 ساعت طول کشید تا یک idm روش نصب کنم اونقدر که کند بود و سرعت دانلود هم که اونقدر کند بود که با سرعت دانلود خونگی فرق چندانی نداره
یکی از vps ها رو که اصلا در طول این یک ماه استفاده نکردم اونقدر که کند بود آدم اصلا نمیتونست یک صفحه اینترنت باهاش باز کنه و اون رو بخونه
من 4 ساعت طول کشید تا روی vps شما یک نرم افزار winrar و یک idm نصب کنم اونقدر سیستم کند بود که انگار ram و cpu نداره
من vps با رم 128 داشتم که از این vps های 1 گیگ و 2 گیگی شما به من دادید 10 برابر سریعتر بود
از ثانیه اولی که من vps رو از شما گرفتم system idle processess در حدود 99 درصد پردازنده رو مشغول کرده بود که معلوم نبود از share کردن بیش از حد هست یا اینکه vps ها توسط افراد دیگری هم داره استفاده میشه و شما خبر ندارید
روی هیچکدوم از vps هاتون ساده ترین و ابتدایی ترین برنامه ها ضروری مثل winzip و idm و ... وجود نداره و حتی زبان فارسی هم برای ویندوزهاتون نصب نکردید
vps هاتون اونقدر از نظر سرعت در حد پایینی هست که من در طول عمرم همچین vps های بی کیفیتی ندیدم و نشنیدم
فقط کسی که از vps های شما استفاده کنه میفهمه که من چی میگم
من در طول عمرم اولین باری بود که از تموم شدن سرویسی خوشحال میشدم و اون وقتی بود که دوره 1 ماهه vps های شما به پایان رسید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webikar
دوست گرامی من همون روز اولی که از شما vps خریداری کردم 3 ساعت طول کشید تا یک idm روش نصب کنم اونقدر که کند بود و سرعت دانلود هم که اونقدر کند بود که با سرعت دانلود خونگی فرق چندانی نداره
یکی از vps ها رو که اصلا در طول این یک ماه استفاده نکردم اونقدر که کند بود آدم اصلا نمیتونست یک صفحه اینترنت باهاش باز کنه و اون رو بخونه
من 4 ساعت طول کشید تا روی vps شما یک نرم افزار winrar و یک idm نصب کنم اونقدر سیستم کند بود که انگار ram و cpu نداره
من vps با رم 128 داشتم که از این vps های 1 گیگ و 2 گیگی شما به من دادید 10 برابر سریعتر بود
از ثانیه اولی که من vps رو از شما گرفتم system idle processess در حدود 99 درصد پردازنده رو مشغول کرده بود که معلوم نبود از share کردن بیش از حد هست یا اینکه vps ها توسط افراد دیگری هم داره استفاده میشه و شما خبر ندارید
روی هیچکدوم از vps هاتون ساده ترین و ابتدایی ترین برنامه ها ضروری مثل winzip و idm و ... وجود نداره و حتی زبان فارسی هم برای ویندوزهاتون نصب نکردید
vps هاتون اونقدر از نظر سرعت در حد پایینی هست که من در طول عمرم همچین vps های بی کیفیتی ندیدم و نشنیدم
من در طول عمرم اولین باری بود که از تموم شدن سرویسی خوشحال میشدم و اون وقتی بود که دوره 1 ماهه vps های شما به پایان رسید
هدف شما از کارتون مشخصه نیازی به کل کل کردن با شما نمی بینم ! خدا شکر انقدر مشتری ها از سرور هلندEcatel ما با توجه به کیفیت خوب پهنای باندش راضی هستند که ما دیگه برای این سرور هیچ فروش ویژه ای نداریم . شما هم ایشالا پروایدر مورد نظرت رو پیدا کنی و دست از این کارات برداری - پست هم گزارش شد - موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webikar
من نمی تونم گفته های شما رو رد کنم چون واقعا از شرایط سرور شما خبر نداشتم ! اما من می خوام تجربه خودم بگم ! من به شخصه از ایشون ۲ تا سرور مجازی هلند ایکاتل دارم و همچنین نمایندگی فروش سرور ovh این شرکت رو - کامت های گذشته من رو هم می تونید ببینید - از شرایط و سرعت پورت سرور هلند واقعا راضی ام و هیچ مشکلی تا حالا باش نداشتم حتی یک دقیقه دان تایم بعد ۲ ماه ! اینشا الاه که همین طور باقی بمونه به نظر بنده شاید بهتر باشه قبل هر قضاوتی بیشتر تحقیق کنید . البته این کامنت فقط جنبه اضهار نظر داشت نه طرفداری از کسی یا شرکتی