پاسخ : اسکریپت انتقال دهنده CMS به هاست - قدیمی ها up5 یادشونه ؟ بیان !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
آقا وهاب چرا اینقدر حرص میخوری و قسم! اصلاً میاد خوبه؟ خوب نیست آدم سر چیز بیخودی قسم بخوره
من گفتم که بدونی همین
شرمندم داداش
کوچیکتم
اما همه چیز نشون میده سایت آپ هست و بدون مشکل
و همینطور دادم چند نفر برای تست باز میشد براشون
و پینگ هم گرفته شد از سایت pingdom و بدون مشکل بود
حالا بیا منو بزن داداش :104:
آقا وهاب خسته نباشی
کار جالبی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pejman20
آقا وهاب خسته نباشی
کار جالبی هست
تشکر استاد قابل نداره
این اسکریپت از نظر من به درد هاستینگ هایی میخواره که هاست هاشون را روی وی پی اس میزبانی میکنند.
چون کسی که سرور اختصاصی داشته باشه خیلی راحت یک وی پی اس میسازه و با اون آپلود میکنه.
میشه یکم در این مورد توضیح بدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid3963
این اسکریپت از نظر من به درد هاستینگ هایی میخواره که هاست هاشون را روی وی پی اس میزبانی میکنند.
چون کسی که سرور اختصاصی داشته باشه خیلی راحت یک وی پی اس میسازه و با اون آپلود میکنه.
میشه یکم در این مورد توضیح بدید.
اتفاقا برعکس عزیز
شما چند بار برای کاربر میای و آپلود میکنی ؟
تو این اسکریپت بدون دردسر شما و زحمت ادمین سرور کاربر به راحتی میاد و سیستمش رو انتخاب و تو هاستش آپلود میکنه و اصلا نیاز به اینکه از مدیر سرور بخواد براش آپ کنه و... نیست
در واقع خیلی از زمان ها برای پاسخ به اینگونه تیکت ها هدر نمیره و دردسری وجود نخواهد داشت
اگر غیر این هست کاربر خودش میتونه دستی آپلود کنه اما همه اینترنت پر سرعت ندارند و همه هم نمیتونن از مدیر سرور بخوان هر روز براشون یک نوع اسکریپت نصب کنه
اینجا مدیر سرور مثلا 30 تا سی ام اس برتر رو قرار میده مکاربر یوزر و پس هاستش رو میده یک سی ام اس انتخاب میکنه و 123 تو هاستش آپلود میکنه
با سلام
یه پیشنهاد واستون دارم !
اگر قابلیتی باشه که هر اسکریپت رو بر اساس نسخه بتونه کاربر انتقال بده فکر کنیم جالب تر باشه.
متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostine.net
با سلام
یه پیشنهاد واستون دارم !
اگر قابلیتی باشه که هر اسکریپت رو بر اساس نسخه بتونه کاربر انتقال بده فکر کنیم جالب تر باشه.
متشکرم
استاد متوجه منظورتون نشدم دقیقا
میشه یکم توضیح بدید ؟
چه جالب یوز نیم پسورد هاست مردم را جمع میکنین :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdg
چه جالب یوز نیم پسورد هاست مردم را جمع میکنین :d
دمت گرم عزیز
وقتی شما یوزر من هستی من نیازی ندارم یوزر و پسوورد شما رو جمع کنم
در ضمن اسکریپت اپن سورس هست اگه کمی به مغزتون فشار بیارید میتونید سورسش رو بررسی کنید
در ضمن اگه قصد جمع کردن یوزر و پس بود ی سایت راه مینداختم برای اینکار در حالی که برای فروش قرار داده شد
پس لطفا درمورد چیزی که نمیدونید اظهار نظر نکنید
خوش امدید :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahab00
اتفاقا برعکس عزیز
شما چند بار برای کاربر میای و آپلود میکنی ؟
تو این اسکریپت بدون دردسر شما و زحمت ادمین سرور کاربر به راحتی میاد و سیستمش رو انتخاب و تو هاستش آپلود میکنه و اصلا نیاز به اینکه از مدیر سرور بخواد براش آپ کنه و... نیست
در واقع خیلی از زمان ها برای پاسخ به اینگونه تیکت ها هدر نمیره و دردسری وجود نخواهد داشت
اگر غیر این هست کاربر خودش میتونه دستی آپلود کنه اما همه اینترنت پر سرعت ندارند و همه هم نمیتونن از مدیر سرور بخوان هر روز براشون یک نوع اسکریپت نصب کنه
اینجا مدیر سرور مثلا 30 تا سی ام اس برتر رو قرار میده مکاربر یوزر و پس هاستش رو میده یک سی ام اس انتخاب میکنه و 123 تو هاستش آپلود میکنه
من قانع شدم.
امیدوارم فروش خوبی داشته باشید.