پاسخ : از کجا سرور بگیرم؟درخواست راهنمایی
مشخصات زیر مربوط به یکی از سرورهای مجازی نیکان هاست می باشد،اگر بخوایم بطور متوسط در نظر بگیریم،چند سایت روی این وی پی اس میشه ست کرد؟سایت با بازدید متوسط منظورم هست.
سرور مجازی لینوکس VPSL25
سرور مجازی لینوکس مدل VPSL25 شامل :
25 گیگابایت فضا
384 مگابایت میزان RAM گارانتی شده
پهنای باند 500 گیگابایت در ماه
2 آی پی اختصاصی
امکان دسترسی به کنترل پنل HyperVM
امکان نصب کنترل پنل های میزبانی وب به صورت انتخابی
اتصال به اینترنت با سرعت 100Mbps
سیستم عامل نصب شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezaer
مشخصات زیر مربوط به یکی از سرورهای مجازی نیکان هاست می باشد،اگر بخوایم بطور متوسط در نظر بگیریم،چند سایت روی این وی پی اس میشه ست کرد؟سایت با بازدید متوسط منظورم هست.
سرور مجازی لینوکس VPSL25
سرور مجازی لینوکس مدل VPSL25 شامل :
25 گیگابایت فضا
384 مگابایت میزان RAM گارانتی شده
پهنای باند 500 گیگابایت در ماه
2 آی پی اختصاصی
امکان دسترسی به کنترل پنل HyperVM
امکان نصب کنترل پنل های میزبانی وب به صورت انتخابی
اتصال به اینترنت با سرعت 100Mbps
سیستم عامل نصب شده
خوب بستگی به میزان رم داره ( با توجه به سرور هایی که نیکان استفاده میکنه پردازشگر زیاد ملاک نیست . سرور هاشون کواد کور دوال زئون هست معمولن )
ولی مهم تر از اون به خود سابت مربوط میشه بعضی از سایت ها 2 3
گیگ رم استفاده میکنن
ولی اگه هاست معمولی با سایت های معمولی زیاد مشکل تعداد هاست نداری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezaer
از لحاظ پشتیبانی و بک آپ گیری چطور هستند؟
برای پشتیبانی باید با نیکان هاست در ارتباط بود یا با کارو؟
و اینکه بک آپ گیری رو خود نیکان انجام میده؟
برای بک اپ باید سرور بک اپ جدا بگیرید معمولاا هزینه پایین دارند مثلا باد 10 تا 15 دلار میتوانید 20 تا 50 گیگ اف تی پی بک اپ حدا بگیرید و روزانه خودتون بک اپ گیری کنید میخوای کیفیت کارت بره بالا سرور اختصاصی بگیر یه هارد ااضافی هم رو سرور بگیر به عنوان بک اپ فقط بهت پیشنهاد میکنم دنبال ارزونی نباش . دیتا سنتر درجه 3 زیاد هست گول سخت افزار بالا و رم و پورت های کاذب بالا رو نخور پورت 100 اختصاصی براتون کافی هست و یه سرور متوسط هم برای شروع کار جوابتون رو میده . بر اساس تجربه میگم netelligent iweb eukhost گزینه های خوبی هستند برای شما زیاد نمیشه به دیتا سنتر های امریکایی اعتماد کرد بالاخره امریکایی هستند و تابع قوانین خودشون دوست هم ندارند برای چند تا مشتری ایرانی دولت چند صد هزار دلار جریمشون کنه یا اینکه از امکانات دولتی محروم بشن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LoveLife
برای بک اپ باید سرور بک اپ جدا بگیرید معمولاا هزینه پایین دارند مثلا باد 10 تا 15 دلار میتوانید 20 تا 50 گیگ اف تی پی بک اپ حدا بگیرید و روزانه خودتون بک اپ گیری کنید میخوای کیفیت کارت بره بالا سرور اختصاصی بگیر یه هارد ااضافی هم رو سرور بگیر به عنوان بک اپ فقط بهت پیشنهاد میکنم دنبال ارزونی نباش . دیتا سنتر درجه 3 زیاد هست گول سخت افزار بالا و رم و پورت های کاذب بالا رو نخور پورت 100 اختصاصی براتون کافی هست و یه سرور متوسط هم برای شروع کار جوابتون رو میده . بر اساس تجربه میگم netelligent iweb eukhost گزینه های خوبی هستند برای شما زیاد نمیشه به دیتا سنتر های امریکایی اعتماد کرد بالاخره امریکایی هستند و تابع قوانین خودشون دوست هم ندارند برای چند تا مشتری ایرانی دولت چند صد هزار دلار جریمشون کنه یا اینکه از امکانات دولتی محروم بشن .
iweb eukhost تو ایران نمایندگی داره؟
سلام دوستان من از این شرکت vps گرفتم هم قیمتاش خوبه هم پشتیبانی به شما هم پیشنهاد می کنم از اینجا بگیرید
www.iraniit.com
دیتا سنتر دیگه ای جز Caro و NETELLIGENT هست که در ایران نمایندگی داشته باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
personne
سلام دوستان من از این شرکت vps گرفتم هم قیمتاش خوبه هم پشتیبانی به شما هم پیشنهاد می کنم از اینجا بگیرید
www.iraniit.com
این سایت مشخصه که چند روزه افتتاح شده ! شما چطوری کیفیتش رو فهمیدین!!! بابا این زیر نویسها رو تورو خدا این کاربرای یکی دو پستی نمیدادن چی میشد؟؟؟
من هم ديتا سنتر netelligent و شرکت افراوب رو برای شما توصيه ميکنم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezaer
دیتا سنتر دیگه ای جز Caro و NETELLIGENT هست که در ایران نمایندگی داشته باشه؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم نه . خرید از نمایندگی یعنی خرید مستقیم از خود دیتا سنتر و حسن هاش اینه که پرداخت ریالی دارید ساپورت فارسی و مشکل تحریم هم ندارید.
سلام، ما میتونیم سرور اختصاصی برای شما داخل پنل شخصی خودتون خریداری نماییم با یکسری از امکانات بیشتر از دیتاسنتر.
برای ماه اول هم میتونین با 50% تخفیف پرداخت کنید.
موفق باشید.