ماشالله این روزها همه تخصص سئو دارند، انقدر که خود بنده تا به حال به چندین سایت پول سئو دادم که بعدا متوجه شدم حتی به اندازه ی من مشتری اطلاعات از سئو ندارن!
نمایش نسخه قابل چاپ
ماشالله این روزها همه تخصص سئو دارند، انقدر که خود بنده تا به حال به چندین سایت پول سئو دادم که بعدا متوجه شدم حتی به اندازه ی من مشتری اطلاعات از سئو ندارن!
اون فاکتوره رو با نرم افزار رایگان محسن درست کردید؟ خخخخخ
1 ماه اینکس طول میکشه و یه هفته ای میاییم صفحه اول؟!! جل الخالق...
دوستانی که اظهار نظر میکنن
میتونید با سایت هایی که سئو انجام شده به نتیجه پی ببرید نیاز به توضیح خاصی نیست
سایت های فعلی
شرکت بست الکترونیک خاورمیانه = best-elc.com
کباب پاسارگاد جاسبی = pasargadaryana.ir
گروه صنعتی پویا پمپ مدرن حفار = pouya-pump.com
سایت رسمی اسکیچرز ایران = skechersiran.com
سایت رسمی کاترپیلار ایران = caterpillariran.ir
سایت های قبلی
سایت رسمی مهرزاد سلطانی نیا =mehrzadsoltaninia.com
گروه امنیتی پارسیان = parsian-security.com
سایت رسمی ناصر سهرابی = naser-sohrabi.com
سایت فیلم دز دان خیابان جردن = dozdanejordan.ir
سایت های در حال انجام
سایت ساختمان ساز = sakhteman-saz.com
شرکت ساختمانی پیراد گستر بهشهر = piradgostar
با آرزوی موفقیت
سلام
شما سایت خودتونرو بیارید صفحه اول ما به شما سفارش میدیم از شنبه این هفته تا یک هفته دیگه اگر اومدید صفحه اول با کلمه "سئو" من سه تا سفارش دارم براتون حالا یه هفته نشد یک ماهم من قبول دارم
آخه آدم چقدر باید عوضی باشه فکر کردی ما احمقیم یا خودتو احمق فرض کردی؟ اینجا میای http://www.webhostingtalk.ir/f240/126008/ میگی نیاز به سئو داری چطور خودت الان سئو می خوای بکنی؟
برو بچه جون دنبال درس و مشقت.
دوست عزیز لطف کنید عفت کلام خودتونو داشته باشید
نفهمیت شما رو به پای دیگران نذارید
در دنیای کامپیوتر و اینترنت هر کسی اعدا داشته باش مطمئنا زمین خواهد خورد
در اونجا به دلیل سئو که انجام شد و نتیجه دریافت نشد از همکاران درخواست کمک خواسته شد
مشکلی خاصی در سئو نبود بلکه سایت حدود 1-2 ماه فعال شده بود و یک هفته سئو انجام گرفته بود
بنده در این خصوص زیاد عجله کردم که خوشبختانه با عنوان سایت در صفحه اول قرار گرفت
امیدوارم شخصیت خودتون رو حفظ کنید
- - - Updated - - -
بنده نیازی به سئو سایت خودم ندارم وگرنه مطمئنا انجام میشد
نمونه کارها به حضور ارسال شده است میتونید بررسی کنید
برادره من ثبت سایت در گوگل و 10 میلیون سرچ انجین بهینه سازی نیس اسمش، بعد شما اول طرف رو میاری صفحه 1 گوگل بعده یک ماه هم ایندکس میشه تو گوگل؟؟؟؟این دیگه چجورشه؟
اقا ایندکس گوگل شدن ک کاری نداره شما سایت بده به من 10 تومانم بده(چون کاره مفت نمیکنم خخخخ وگرنه هیچ کاری نداره) عرض 3 ساعت حداکثر ایندکس گوگل میشی ولی اینکه بیای بالا دیگه با خودته سئو کار نیستم تضمین نمیدم
این ماسک هم هیچی بنده خدا حالیش نیس وگرنه ثبت وبمستر گوگل، الکسا و... هم کاره 5 دقیقه اس
از ما گفتن بود هر کی خواست 20 تومان بده همه اینکارارو میکنم براش!!!!!!!
ای دی یاهو: p30win
البته صحبت بنده بشخص بر نمیگرده
کار در زمینه سئو
1.تجربه کاری حد اقل بین 3 تا 5 سال میخواد فقط در این زمینه
2.اشراف کامل به ارنج گوگل که انهم دائما در حال تغییر
4. تجربه و دانش در زمینه اشنایی با برنامه نویسی ،cms ها و عمل کرد گوگل و ...................
دیگر اینکه دعوا نمیخواهد.