پاسخ : مشکل عجیب در whmcs
دوست عزیز نمیشه که پاک کنم اون همه کانفیگ whmcs انجام شده مشتریان و اکانت ها !
این تغیرات هم انجام شده
- - - Updated - - -
کسی نیست کمک کنه ؟
به حالت دیفالت هم برمیگردونم بازم همون مشکل هست دوباره پوشه admin رو اپلود کردم ولی بازم همون مشکل هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajed78
دوست عزیز نمیشه که پاک کنم اون همه کانفیگ whmcs انجام شده مشتریان و اکانت ها !
این تغیرات هم انجام شده
- - - Updated - - -
کسی نیست کمک کنه ؟
به حالت دیفالت هم برمیگردونم بازم همون مشکل هست دوباره پوشه admin رو اپلود کردم ولی بازم همون مشکل هست
دوست عزیز اگر امکانش هست دسترسی بدید چک شود . موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Abolijoon
دوست عزیز اگر امکانش هست دسترسی بدید چک شود . موفق باشید.
با عرض پوزش خیر دست رسی ارائه نمی شود , اگر راهنمایی دارید همین جا ذکر کنید اعمال کنم
مورد زیر در کانفیگ اعمال نشده است!
کد:
$customadminpath = "admins";
بجای نام admins نام فولدر مدیریت را درج کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هاست 97
مورد زیر در کانفیگ اعمال نشده است!
کد:
$customadminpath = "admins";
بجای نام admins نام فولدر مدیریت را درج کنید
از دوستان هم در ابتدا گفتن این قبلا اعلام شده و نام ادمین فول رو هم گزاشتم ولی بازم همون آش و همان کاسه ...
درود
کدوم نسخه از WHMCS هستید؟ آپدیت هست؟
طبق آموزش زیر سه پوشه attachments, downloads & templates_c زیر رو اکی کردید؟ پرمیشن ها اکی هست؟
Further Security Steps - WHMCS Documentation
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajed78
سلام من طبق آموزش زیر پوشه ادمین رو تغییر دادم :
[ برخی از کاربران که سایت شما را بازدید می کنند و متوجه می شوند که شما از whmcs استفاده می کنید می دانند که می توانید با وارد کردن پوشه ادمین برای وارد شدن اقدام نمایند، شما می توانید با تغییر نام پوشه ادمین به آنچه که تمایل دارید جلوی اقدام به ورود های ناخواسته را بگیرید.شما نمی توانید این پوشه را انتقال دهید بلکه تنها می توانید نام آن راتغییر دهید. بعد از تغییر نام پوشه ادمین باید به سیستم نام پوشه ادمین را بدهید. برای این کار خط زیر را در فایل configuration.php اضافه نمایید:
$customadminpath = "myadminname"; ]
الان وقتی وارد صفحه ادمین میشم و یوزرنیم پسورد رو میزنم میگه:
Language Folder Not Found
مشکل چیه ؟!
# توجه داشته باشید که cron job رو هم تغییر دادم به اسم جدید پوشه ولی بازم مشکل حل نشد
صفحه login.php میاد یوزر پسورد رو میزنم میگهLanguage Folder Not Found اعصابم رو بهم ریخته
خیلی ممنون
تغییر نام پوشه ادمین یکی از موارد ساده هست که بارها بدون هیچ مشکلی انجام شده. شما تغییر دیگری انجام داده اید که احتمالا مشکل از طرف آن است.
ابتدا اگر پلاگینی نصب کرده اید غیرفعال کنید.
چک کنید در داخل پوشه زبان در فایل .htaccess کد قرار نداده اید که دسترسی محدود شود؟
بهتر است از پوشه ادمین فعلی بکاپ بگیرید و حذف اش کنید. و از فایل های سالم دوباره آپلود کنید.
فایل کانفیگ را با دقت بررسی کنید که کاراکتری اضافه یا کم نباشد!
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajed78
با عرض پوزش خیر دست رسی ارائه نمی شود , اگر راهنمایی دارید همین جا ذکر کنید اعمال کنم
تا دسترسی داده نشود نمیشه گفت مشکل از کجاست!
بعد از اون اگه فایل هارو پاک کنید و whmcs رو محددا نصب کنید مشکلی برای اطلاعات پیش نمی آید چون اطلاعات درون sql ذخیره شده ، شما آخرین نسخه رو دانلود و در همان محل نصب ورژن فعلی اکسترکت کنید سپس از طریق آدرس اینستال اقدام به آپگرید کنید