پاسخ : مشکل در خرید از تم فارست توسط payment24
ایشون دوست ندارن در ***ی قالب شما سهیم بشن و میخوان خرید کنن چرا اصرار می کنین قالب ***ی بهشون بدین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
ایشون دوست ندارن در ***ی قالب شما سهیم بشن و میخوان خرید کنن چرا اصرار می کنین قالب ***ی بهشون بدین؟
دوست عزیز اینجا کسی د.ز.د نیست و کسی هم د.ز.دی نمیکنه! لطفا از طرف بنده حرفی نزنید.
من از دوستان قالب نمیخوام چون پول دادم و از مرکزش خریدم مثلا! ولی از به دوستمون پ.خ میدم و درخواست میکنم که اگر قالب مورد نظر من رو داشتن ، جایی پخش نکنن و اجازه بدن بنده استفاده کنم. اگر لطف کنند...
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
دوست عزیز اینجا کسی د.ز.د نیست و کسی هم د.ز.دی نمیکنه! لطفا از طرف بنده حرفی نزنید.
من از دوستان قالب نمیخوام چون پول دادم و از مرکزش خریدم مثلا! ولی از به دوستمون پ.خ میدم و درخواست میکنم که اگر قالب مورد نظر من رو داشتن ، جایی پخش نکنن و اجازه بدن بنده استفاده کنم. اگر لطف کنند...
موفق باشید
بستگی به تعریف شما از سرقت اینترنتی داره
همچین که 2 نفر عرض کردند قالب پولی که شما قصد خرید دارید رایگان می دهند سرقت اطلاعات طراح قالب است. حتما لازم نیست از دیوار بالا برید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
همچین که 2 نفر عرض کردند قالب پولی که شما قصد خرید دارید رایگان می دهند سرقت اطلاعات طراح قالب است. حتما لازم نیست از دیوار بالا برید :)
بله حرف شما درسته دوست عزیز ولی نیازی به استفاده از واژهی د.ز.د نیست! این دوستان محترم این قالب هارو دارن ولی انتشار نمیدن (تا جایی که میدونم شاید برای طرح های خودشون استفاده کنن) ، د.ز.د اون سایت های روسی و ناشناسی هستن که قالب های تم فارست رو برای دانلود قرار میدن. (قالب html که بچه 2 ساله هم ریپ میکنه ، بحث قطعا دربارهی قالب های مدیریت محتواها هستش)
بنده از فعالان حقوق کپی رایت در جاهای مختلفی هستم ، برای همینم قالب مورد نظرم رو خریداری کردم از تم فارست (که متاسفانه کم کم دارم پشیمون میشم!)
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
شاید قبلا خود ما قالب مورد نظر ایشان را خریداری کرده باشیم و دوست داشته باشیم به هم نوع خود و هم زبان خود بدیم!
بهتر نیست شما سنگ جلوی پای دیگران نندازید ؟
بحث را ادامه ندهید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
شاید قبلا خود ما قالب مورد نظر ایشان را خریداری کرده باشیم و دوست داشته باشیم به هم نوع خود و هم زبان خود بدیم!
بحث را ادامه ندهید!
یاسین عزیز بیخیال
گاهی میای ثواب کنی کباب میشی :)
بیخیال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
بحث را ادامه ندهید!
صاحب اثر رضایت داره؟ منم اپل خریدم برم اپل سازی راه بندازم ؟ حرف خنده دار هست فکر اخرتتون باشین رضایت صاحب اثر جلب کنین تا دیر نشده
Azarin Web یه مثال هست مثال د.زدی د.زد از د.زد همین حرف شما هست کار هیچ کدوم اخلاقی و قانونی نیست.