پاسخ : نظرشما درمور کتاب الکترونیکی راز 2 میلیونی چیست؟
عزیز این کتابو غیره همش چرنده اصل راه اندازکاری برمی گرده به علاقه و تجربه و تخصص اگر اینها داری کارت راه بنداز و اگرنداری بیشین تجربه و تخصص به اون چیزی که علاقه داری فرا بگیر این جزوه بیشتر برای گمراه کردن شما هست برای افرادی که تازه وارد نت شدند خیلی زود با این تبیلغات گول می خورند من یادمه 8-9 سال پیش که برای اولین بار وارد نت شدم توی جستجو گرم زدم کسب درامد و برخوردم به یه جزوه که قمیتش 3 تومن بود اون موقعه 3-4 تومن اعتباری داشت اون خریدم دیدم همه اش چرند سایت های کلیکی و بازاریابی و غیره بود باید بری ثبت نام کنی و به و به قول خودشون میلیارد میشی دنبال این چیزها نباش
موفق باشی
یعنی شما میگین که اگر واقعا به در بخور بود طرف باید بیاد مثلا 50 هزار تومان بفروشه یا بیشتر که بگیم حتما به درد میخوره که 50 هزار تومان میفروشه؟؟؟؟؟ من کتاب کسب درامد 7 روزه مونا افشار را 29 هزار تومانه رو خریدم و همش چرت و پرت بود و اصلا از روشهایی که گفته بود نمیشد تو ایران کسب درامد کرد.تازه سایت های کلیکی و روش های احمقانه مثل کسب درامد از فروش عکس هم داخلش نوشته بود. این کتابم خریدم و به نظرم واقعا می ارزه نست به قیمتش. من هر مقاله و کتابی درمورد کسب دارمد که بگی رو خودندم اما کلا مطالب این کتاب فرق میکرد و یه جورایی اصولی و تخصصی گفته بود. شما چرا بدون اینکه از محتواش بدونی زود قضاوت میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن من فکر میکنم منظورش از تبدیل 9600 تومان به 2 میلیون تومان جادو جمبل یا کلاهبرداری و کلکی چیزی نبوده. فکر کنم منظورش اینه که اگه کتابو بخونی 2 میلیون میتوانی به دست بیاری....اینطور نیست دوستان؟؟؟/
به نظر بنده حق با آقای jimi2 هست مخصوصا قسمت آخر
نقل قول:
در ضمن من فکر میکنم منظورش از تبدیل 9600 تومان به 2 میلیون تومان جادو جمبل یا کلاهبرداری و کلکی چیزی نبوده. فکر کنم منظورش اینه که اگه کتابو بخونی 2 میلیون میتوانی به دست بیاری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jimi2
یعنی شما میگین که اگر واقعا به در بخور بود طرف باید بیاد مثلا 50 هزار تومان بفروشه یا بیشتر که بگیم حتما به درد میخوره که 50 هزار تومان میفروشه؟؟؟؟؟ من کتاب کسب درامد 7 روزه مونا افشار را 29 هزار تومانه رو خریدم و همش چرت و پرت بود و اصلا از روشهایی که گفته بود نمیشد تو ایران کسب درامد کرد.تازه سایت های کلیکی و روش های احمقانه مثل کسب درامد از فروش عکس هم داخلش نوشته بود. این کتابم خریدم و به نظرم واقعا می ارزه نست به قیمتش. من هر مقاله و کتابی درمورد کسب دارمد که بگی رو خودندم اما کلا مطالب این کتاب فرق میکرد و یه جورایی اصولی و تخصصی گفته بود. شما چرا بدون اینکه از محتواش بدونی زود قضاوت میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن من فکر میکنم منظورش از تبدیل 9600 تومان به 2 میلیون تومان جادو جمبل یا کلاهبرداری و کلکی چیزی نبوده. فکر کنم منظورش اینه که اگه کتابو بخونی 2 میلیون میتوانی به دست بیاری....اینطور نیست دوستان؟؟؟/
کاربر تازه عضو شده که اولین نوشته اش هم دفاع از کتاب هست ! خب از این بگذریم ...
شما اول نوشتی که این کتابم خریدم و به نظرم واقعا می ارزه بعد امدی پرسیدی من فکر میکنم منظورش تبدیل .... و سئوال کردی اینطور نیست دوستان ؟؟؟
خب عزیزم اگر کتاب رو خریدی و خوندی میگی واقعا می ارزه چرا متوجه منظورش نشدی :104: حالا شما خوندی ولی بازم میپرسی منظورش چیه ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k
کاربر تازه عضو شده که اولین نوشته اش هم دفاع از کتاب هست ! خب از این بگذریم ...
شما اول نوشتی که این کتابم خریدم و به نظرم واقعا می ارزه بعد امدی پرسیدی من فکر میکنم منظورش تبدیل .... و سئوال کردی اینطور نیست دوستان ؟؟؟
خب عزیزم اگر کتاب رو خریدی و خوندی میگی واقعا می ارزه چرا متوجه منظورش نشدی :104: حالا شما خوندی ولی بازم میپرسی منظورش چیه ؟؟
با شما بیشتر موافق هستم . ممکن هست ایشون خودش کتاب ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jimi2
شما که خریدی بزار اینجا دانلود کنیم !
من به شخصه قول میدم اگه بدرد بخور بود کتاب دوبار کتاب رو از سایتش خرید کنم!
خخخ
دوستان عزیز ، من این کتاب رو نخوندم ، اما فک میکنم درباره بورس باشه ...
یکی از دوستان بنده با بورس بازی الان بالای سه میلیون تومن در ماه درآمد داره ...
این مطلب رو دیدم یادِ یک داستانی افتادم
یک روز اتفاقی در حال خوندن مجله بودم یک داستان جالب توش دیدم
یک فرد در آمریکا در روزنامه نوشته بود من به شما میگم چطور میلیونر شوید فقط کافیست مبلغ 1 دلار به شماره حساب من واریز کنید و شماره خود را به این شماره بفرستید تا به شما توضیح دهم
بعد از گذشت چند روز آمد و اعلام کرد ( این یکی از کارهایی بود که میتوانید با آن میلیونر شوید ) :دی
به همین سادگی :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30nama
باسلام
تو یک سایتی بودم که یک تبلیغ خیلی جذب کننده دیدم
نوشته:
تبدیل 9600 تومان به دومیلیون
حالا این سایت یه کتاب الکترونیکی با قیمت 9600 تومان برای فروش گذاشته و نوشته کها میتونید با خوندن این کتاب به درامد دومیلیون در ماه برسید نظر شماچیست؟واقعی هستش؟یا...
راز بزرگ 2 میلیونی | وب سایت نشر الکترونیک پادام
سلام
این قضیه همون که با 1 دلار چطور میلیونر بشویم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
این مطلب رو دیدم یادِ یک داستانی افتادم
یک روز اتفاقی در حال خوندن مجله بودم یک داستان جالب توش دیدم
یک فرد در آمریکا در روزنامه نوشته بود من به شما میگم چطور میلیونر شوید فقط کافیست مبلغ 1 دلار به شماره حساب من واریز کنید و شماره خود را به این شماره بفرستید تا به شما توضیح دهم
بعد از گذشت چند روز آمد و اعلام کرد ( این یکی از کارهایی بود که میتوانید با آن میلیونر شوید ) :دی
به همین سادگی :دی
هیمنه .....