پاسخ : cpanel ارزش داره بخرم؟؟
DA نصب کن .
کد HTML:
نوشته اصلی توسط mr.he3am نمایش پست ها
سی پنل کنترپنل خوبی هست اما به نظر من دایرکت ادمین بهتره
1 - نداشتن مشکلی تحریم
2 - سبک تر بودن نسبت به سی پنل ( از لحاظ سرعت باز شدن و استفاده از منابع سرور )
3 - امنیت بالاتر
4 - ارزانتر بودن
من هم موافق هستم. Cpanel مشکل تحریم داره - گرونه - چند تا بگ داره که اصلا تا حالا حل نشده. و سنگین هستش.
البته اگه سایتت خیلی مهم نیست از lxadmin استفاده کن .
اگه خواستی کانفیک کنی اول کانفیک کن یعد یوزر بساز ، اخه یه بار یه کانفیگ امنیتی زدم که فایل منجرش خاموش شد . البته بعد از برگردون تنضیمات file manger برگشت :71:
سی پنل یک پنل قدرتمند و در عین حال حرفه ای هست ولی مشکل اصلی این هست که مقدار رمی که مصرف میکند زیاد هست نمیشه روی سرور های با رم پایین نصب کرد همچنین عملکرد و سرعت هم در صورت پایین بودن رم کاهش پیدا میکند .
نکته بعدی و مهم این هست که مشکل تحریم و بسته شدن پنل شما وجود دارد و ممکنه پنل شما بسته شود کولکسو هم پنل بدی نیست ولی مشکلی براش پیش بیاد حل کردن مشکلش سخت هست فکر میکنم یه سرور مجازی بگیرید با دایرکت ادمین ماهی 4 یا 5 دلار میتونید پیدا کنید .
اگه فقط مال خودتونه و نمی خوای شیرش کنی کلوکسو بهترینه !!! سی پنل تو این شرایط ارزش پول دادن نداره
یه سوال دیگه بک آپ کلوکسو را میشه به دایرکت ادمین یا سی پنل تبدیل کرد؟؟
بک آپ ال ایکس ادمین را چطور میشه به سی پنل و یا دایرکت ادمین تبدیل کرد؟؟
در کل برتری های این سی پنل نصبت به رایگان ها چی هست؟؟
مثلا تویه سرعت بارگزاری سایت و... تاثیر داره؟؟
یه سوال دیگه بک آپ کلوکسو را میشه به دایرکت ادمین یا سی پنل تبدیل کرد؟؟ >> میتونی دستی انجام بدی
بک آپ ال ایکس ادمین را چطور میشه به سی پنل و یا دایرکت ادمین تبدیل کرد؟؟>>میتونی دستی انجام بدی
در کل برتری های این سی پنل نصبت به رایگان ها چی هست؟؟>> کار بر پسند بودن سی پنل که همه از filemanager این سی پنل خوشش میاد. :71:
مثلا تویه سرعت بارگزاری سایت و... تاثیر داره؟؟ >> نمیشه گفت تاثیر داره.
منم خودم سی پنل استفاده میکنم و واقعا راحت هست.. اما دایرکت ادمین بهتره چون هم ارزون هست هم لایسنس قانونیش ارزون هست و خودش هم سبک و کاربر پسند.. شما یک قالب برای دایرکت ادمین مثل کپری بگیر ببین چه شود!