پاسخ : زرين پال ؟ بدون کارمزد ؟ چطور ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
جهت اطلاع شما بايد عرض کنم در حال حاضر کارمزدی از طرف بانک ها به شاپرک پرداخت ميشه که بانک ها ازين موضوع ناراضی هستند.
يعنی زمانی که شما کارت رو تو pos يا درگاه استفاده ميکنيد، يک کارمزد از بانک صادر کننده کارت شما به شاپرک پرداخت ميشه که شاپرک اين کارمزد رو بين خودش و psp تقسيم ميکنه.
و اتفاقا خود بانک ها دارن فشار ميارن که برای کاهش هزينه های جاری خودشون بار اين کارمزد رو از رو دوش خودشون به عهده پذيرنده و نهايتا مشتری بندازن.
الان چند سالی هست که بحث کارمزد هست اوایل ارائه خدمات هم کارمزد داشت اما بانک برای جذب پذیرنده های بیشتر کارمزدشون رو صفر کردند و خدمات بیشتری ارائه کردند. البته چندین پذیرنده که تراکنش های بالایی داشتند اعتراض های شدیدی به بانک مرکزی کردند. قطعا اگر کارمزد بذارند پذیرنده های عمده زیر بار پرداخت کارمزد از جیب خودشون نمیرند و هزینه رو به مشتری تحمیل می کنند اما از طرفی مشتری هم به خاطر اینکه کارمزد و هزینه اضافی نده ترجیح میده که هزینه رو به شکل های دیگه پرداخت کنه و از اونطرف دوباره شعب شلوغ میشه و مشکل دیگه ای به بانک ها تحمیل میشه! و در نهایت اگر بخوان از همه کارمزد بگیرند بازنده اصلی بانک ها و مشتریان نهایی خواهند بود نه پذیرندگان! چون در صورت اعمال کارمزد بسیاری از پذیرندگان مخصوصا پذیرندگان بزرگ که میلیاردی گردش دارند تعللی در حذف دستگاه های کارت خوان و خدمات پرداخت اینترنتیشون نمی کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
به طور عادی از بانک سامان ارائه ميشه ولی پذيرنده های خاصی هستند که تصميم گرفتند از همه بانک ها درگاه داشته باشن و تراکنش های خودشون رو در زرين پال مانيتور کنن.
هزينه زرين کارت 10500 تومان هست که اين هزينه شامل صدور و ارسال به آدرس پستی هست
ussd کد زرين پال هم با شماره
در دسترس هست.
اگر این امکان رو فعال کنید (ارائه چندین گیت با نام اختصاصی) قطعا خدمات شما بسیار جذاب خواهد شد. البته در حال حاضر هم خدمات شما جذاب هست. براتون آرزوی موفقیت هر چه بیشتر رو دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MOHAMMAD MOHSEN
اگر این امکان رو فعال کنید (ارائه چندین گیت با نام اختصاصی) قطعا خدمات شما بسیار جذاب خواهد شد. البته در حال حاضر هم خدمات شما جذاب هست. براتون آرزوی موفقیت هر چه بیشتر رو دارم.
منظورتون از چندين گيت با نام اختصاصی چی هست ؟
وقت بخیر
برای درگاه با لوگو و نام اختصاصی باید هزینه ای پرداخت بشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmoodi.1313
وقت بخیر
برای درگاه با لوگو و نام اختصاصی باید هزینه ای پرداخت بشه؟
ضمن اينکه کارمزد هم برای تراکنش هاش تا پايان پاييز صفر درصد هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
خير
ضمن اينکه کارمزد هم برای تراکنش هاش تا پايان پاييز صفر درصد هست.
بسیار عالی
این طرح دوباره اجرا خواهد شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmoodi.1313
بسیار عالی
این طرح دوباره اجرا خواهد شد؟
فکر ميکنم با توجه به اعمال کارمزد های شاپرک از اول آبان، ما ديگه نتونيم بعد از پاييز اين طرح رو ادامه بديم.
تشکر بابت پاسخگویی
حالا که با شما آشنا شدم یک سوال داشتم در مورد درگاهاتون،
من خودم خیلی دنبال درگاهی بودم که بانک رسالت رو هم ساپورت کنه . آیا شما بانک رسالت نیز دارید؟ اصلا رسالت زیر نظر شاپرک هست؟
خیلی ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmoodi.1313
تشکر بابت پاسخگویی
حالا که با شما آشنا شدم یک سوال داشتم در مورد درگاهاتون،
من خودم خیلی دنبال درگاهی بودم که بانک رسالت رو هم ساپورت کنه . آیا شما بانک رسالت نیز دارید؟ اصلا رسالت زیر نظر شاپرک هست؟
خیلی ممنون
برای تراکنش های ورودی مشکلی نداره و ميتونيد استفاده کنيد.
ولی برای تراکنش های خروجی امکان واريز به اين بانک وجود نداره.
به نظر ميرسه با توجه به عدم دريافت کارمزد توسط بانک مرکزی، پاييز بدون کارمزد زرين پال برای زمستان بدون کارمزد زرين کارت هم تمديد بشه.
به افراد زیر 18 سال هم زرین کارت تعلق میگیره ؟