یک ایده سایت کاربردی جدید پیدا کنید هزینه را برای طراحی و تبلیغات سایت خرج کنید و منتظر بازدهی باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
یک ایده سایت کاربردی جدید پیدا کنید هزینه را برای طراحی و تبلیغات سایت خرج کنید و منتظر بازدهی باشید
دوستان این دوستمون اگه بره تو کار نمایندگی هاستینگه چقدر باید مخارج رو از جیب بده تا به سود دهی برسه براش؟
اصلا آینده داره براش؟
سلام
مطمئنا ایشون با این سرمایه کم در کار هاستینگ موفق نخواهند بود.معمولا در کار هاست باید حداقل 6 ماه هزینه کرد که فکر نمی کنم 2 میلیون برای این کار کافی باشه.
پیشنهاد من اینه که ایشون این سرمایه را برای اخد نمایندگی های مرتبط مثل نمایندگی اس ام اس که سالیانه معمولا می دهند بگذارند و قسمت زیادی از مبلغ رو برای تبلیغات هزینه کنند تا جواب بگیرند.به نظر من محصول مهم نیست.مهم این است که تبلیغات کنید و فروشتان بالا باشد تا سرمایه برگردد.
موفق باشید.
یعنی نمایندگی اس ام اس بهتره؟
بستگي داره شما بخواهين چه كار انجام بديد
اگر در كارتون پشتيباني خوبي ارائه بديد مشتري بيشتر خواهد شد
تبليغات هم بي تاثير نيست همچنين سئو سايت
همه موارد دست به دست هم ميدهند تا بازديدكننده بيشتر بشه و با قيمت هاي خوب و امكانات بالا نظرشون جلب بشه
اون وقت هست كه فروشتون بالاتر ميره
اما اين عمل در يك ماه و دو ماه جواب نميدهد حداقل چند ماه بايد مداوم براش وقت بزاريد تا به يك بازدهي خوب برسيد
در مورد هاستینگ هم اگه نمایندگی خوبی نمایندگی بگیرن
مثلا بیشتر سایت ها میرن طرف نت افراز مشتری میاد برای نمایندگی ها؟یا مثلا نمایندگی اس ام اس هم همطنور
دوستان به نظرتون بره تو یه سایتی که بازدید بالا داره شریک بشه خوبه؟
شریک شدن زیاد خوب نیست
بهتر خودش کار بکنه حالا هرچی باشه فرقی نمیکنه با دومیلیون همخیلی راحت میتونی به درامد بالا برسه حالا چه هاستینگ یا فروش پنل پیامک
من فروش پنل پیامک+تبلیغات زیاد رو پیشنهاد میدم چون خرجش بیشتر سالانه هستش برای یک سال 500-600 هزار تومان یک ریسلر پیامک میخره بعد کلی سود میکنه!
سلام
پیشنهاد من نماینده پنل پیامکهست که با 200 تومان می تونه یک نمایندگی خوب بگیره بقیش هم تبلیغات کنه.
اگه بتونه داخل شهر شون با شرکت ها و مراکز دولتی صحبت کنه می تونه پول خوبی بدست بیاره و بهشون پنل بفروشه.
موفق باشید