صد در صد موافقم - نیوک از نظر امنیت هیچ وقت نمیتونه به پای جوملا برسه - اینو فکر کنم دوستمون CMSTalk هم تایید کنن .
من خودم دو سه سال پیش یک سایت روی نیوک داشتم هک شد
دیتالایف هم که به قول آقا سعید "اصلا" انعطاف پذیر نیست .
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز خییییییییییییییلی تند رفتی.
ما خودمون Datalife کار میکنیم. todaycms.com بیا ما رو هک کن.
جوملا فقط واسه سایت های شرکتی که میخوان چند تا مطلب یزارند خوبه . :))
این همه کار کردیم ما.
این سایتهای خارجی که 1eng معرفی کردند نمیبینی 2 تاش datalife هستش .:))
چون با جوملا کار کردی فکر میکنی آخره cms هستش ، چون با چیزه دیگه ای نمیتونی کار کنی.
چند بار سایت میترا با اون ادعاش هک شد.:-$ که هستش جوملا و مثلا روش بیشتر کار کردند. :))
خوب دوست عزیز انعطاف خیلی مهمه و زیبایی فضا از نظر من جوملا بهتره
عزیزان آقای 1eng نگفت که کدام Cms خوبه !!!!!!!!!!
گفت کدام Cms واسه سایت دانلود انگلیسی خوبه.
Subdreamer CMS واسه سایتهای سازمانی و شخصی خوبه.:)
اول اینو بگم که این بحث اخر عاقبت نداره :d
قبلا" هم گفتم . سیستم بسته به نوع کارایی که مدیر سایت ازش انتظار داره و خدماتی که قرار به یوزرهاش ارایه بده انتخاب میشه .
شما تو هر سیستمی که وارد باشی میتونی بگی انعطاف پذیر تر هست اما امان از وقتی که بلد نباشی باهاش کار کنی , اون وقت میشه بد ترین سیستم از همه نظر و این درست نیست !
جوملا و دیتالایف از محبوب ترین ها هستند که این برای همه ما هم مشهود هست . وردپرس هم همین طور اما به خاطر اینکه در حقیقت یه سیستم وبلاگ نویسی حرفه ای هست برای اجراء سایت هایی در مواردی محدودیت هایی رو به وجود میاره اما اگه زرنگ باشی اون محدودیت ها رو هم میتونی مرتفع کنی .
از نظر اینتر فیس میشه بهترین رو دیتالایف معرفی کرد و از نظر امنیت هم به ترتیب وردپرس - جوملا - دیتالایف .
مامبو - جوملا - میترا - نشنال , بدون نصب هیچ گونه کامپوننت یا ماژولی به هیچ عنوان قابل هک نیست . قابل توجه دوستانی که امنیت جوملا رو زیر سوال می برند .
وردپرس هم همین طور اما خب متاسفانه بدون نصب افزونه نمیشه کارایی خاصی رو ازش انتظار داشت . اما خب با نصب چندین افزونه متفاوت هم امنیتی مثال زدنی داره . دیتالایف رو از نظر امنیت میشه بهش اطمینان کرد اما متاسفانه توی نسخه های 8 و 8.2 از این سیستم یک سری مشکلاتی پیش اومد و باگ محلکی مشخص شد که باعث شد امنیت این سیستم تا حدودی زیر سوال بره . البته در حال حاضر مشکل برطرف شده .
درضمن اینو هیچ وقت یادتون نره که امنیت سروری که شما رو میزبانی میکنه نقش بسیار مهمی داره . بعضی جاها شاهد این بودم که وردپرس هک شده بعد که بررسی کردیم دیدیم مشکل از سرور بود . یا دیتالایف و یا جوملا و یا هر سیستم دیگه . پس به همین راحتی نمیشه در مورد امنیت یک سیستم صحبت و اظهار نظر کرد . اینم یادتون باشه : امینت همیشه مطلق نیست !
امیدوارم این تاپیک به سرنوشت تاپیک های مشابه با این موضوع دچار نشه .
موفق و موید باشید
به به. افتخار اشنایی نصیب من نشده بود قبلا از طریق پی سی ول با سایتتون اشنا شده بودم:). خوب عرض کنم خدمتتون که این شما با دیتالایف کارمی کنید به عنوان یه کاربر می گم با این که اسکریپت های خوب و کاربردی می زارید ولی ادم رغبت نمیکنه تو سایتتون بچرخه حالا زیبا ترین قالب رو هم داشته باشه همینجوره و همش به خاطره همین دیتالایفه.(سوء تفاهم نشه کارِتون 20 e)
من خودم کارم هاستینگِ و تا حالا اکثر کاربرایی که نیوک و دیتالایف نصب کرده بودند هک شدند. در صورتی که تا حالا کسی نتونسته کاربرای منو که جوملا و وردپرس نصب کردند رو هک کنه (می دونیم هرچقدر هم که امنیت سرور بالا باشه اگه اسکریپت باگ دار نصب کنی به راحتی هک میشه) و اینکه من هکر نیستم که شما رو هک کنم اما با وجود دیتالایف فکر نمی کنم کار سختی باشه
جوملا واسه هر نوع سایتی عالیه ;)
من با همه نوع cms کار کردم اما هیچ کدوم به سختی جوملا نبوده. چون ماله حرفه ای هاست. (فکر می کنم کسی که جوملا کار باشه کار با چیزی مثل datalife براش مثل زنگ تفریح باشه) و با اون حرفتون که میگید با چیز دیگه بلد نیستم کار کنم مخالفم.
من نگفتم میترا گفتم جوملا و خیلی فرق هست بین سیستمی که خارجی ها نوشتن و سیستمی که ایرانی ها خرابش کردن. اعتقادی به میترا ندارم.
پ.ن: از اونجایی که خیلی خوش خنده ای و یک خط در میون هی می خندی یه بار دیگه به جوملا بخندی حالت رو میگیرم :d
دیتالایف از نظر فشار روی سرور بهترین گزینه هست ، ولی مثل اینکه از نظر امنیت مشکل داره
برای این کار جوملا رو از ذهن دور کنید ، حجم سایت بالا بره باید کلی هزینه سرور کنید ( چون سرور های معمولی قدرتشو ندارند ، وقتی صفحات به ...10000 تا برسه ، رنک بره بالا بعد حرف منو میفهمید )
وردپرس هم روی سرور فشار میاره ، اما کارایی و امنیت بهتری داره
بیشتر سایت های وارز دیتالایف و وردپرس هستند
باز دعوا کردین که (:|