در خرید دومین ، اعتبار مهمه ، نه قیمت
یکی دو تومن کسی را نکشته !!
اگه آدم معتبری هستید ، پول خوب هم بگیرید ، نوش جانتون
اگه هم تازه شروع کردید ، یا هدف تبلیغاتی دارید ، یا حساب روکم کنیه ، یا .... هر چه کمتر بهتر (استقبال می کنیم d: )
نمایش نسخه قابل چاپ
در خرید دومین ، اعتبار مهمه ، نه قیمت
یکی دو تومن کسی را نکشته !!
اگه آدم معتبری هستید ، پول خوب هم بگیرید ، نوش جانتون
اگه هم تازه شروع کردید ، یا هدف تبلیغاتی دارید ، یا حساب روکم کنیه ، یا .... هر چه کمتر بهتر (استقبال می کنیم d: )
بنده هم تا حالا 10,000 تومان می دادم اما خوب با هاستینگ که می فروختم مشکلی نبود !
الان برای مشتریانی که از من هاست دامین بگیرند همون 10 حساب می کنم و کسانی که دامین خالی دارند 11 تومان !
قیمتی هم که برای خودم در میاد 8.5 دلار هست !
که دلاری 1200 دارم شارژ میکنم ، یعنی یک دامین دات کام برای من 10200 درمیاد !
نرخ قبلی که من می فروختم به مشتران
Com و Net
مشتری عادی 10000 تومان
نمایندگان دامنه 8500 تومان
الان هم برای اینکه بصرفه باشه لااقل باید برای مشتریان 11000 حساب کنم
نظر دوستان دیگه چی هست
من که کردم 14990 تومان
هر کی خواست خواست نخواست هم نخواست
تازه فهمیدی باید براتون صرف داشته باشه ؟! :دینقل قول:
دوستان باید برامون صرف داشته باشه اگه نداشته باشه که فایده ای نداره
همین چند روز پیش یه تاپیک زدم برای پیشنهاد قیمت هاستینگ ولی کسی استقبال نکرد! داری کار میکنی، 1 سال ساپورت میدی باید یه قیمتی بدی که برات به صرفه باشه. نه ...
شما سروری
---------- Post added at 02:49 AM ---------- Previous post was at 02:47 AM ----------
با این وضع هیچکی پیشرفت نمی کنه
اگه یکی بشیم
متخصصین لینوکس و سی پنل یک بخش
ویندوز
وی پی اس
می تونیم پیشرفت کنیم و قیمت ها رو تعیین کنیم و بشیم بهترین توی خاورمیانه
چاکریم :)
باز رفتی تو بحث همکاریه ایرانیا ؟! / خودت که میدونی نمیشه!
من امروز واسه یه چیز ساده به 2 تا از همکارا ایمیل زدم برای همکاری که سودش بیشتر برای خودشون بود، هر کدومشون یه حرفی زدن که به چیز افتادم واسه ایمیلی که زدم/ علی امیری هم شاهده :d
تازه این همکاری بود. حالا تو فرض کن میخوای با 10 تا از اینا به صورت شراکتی کار کنی. میدونی 2 روزه پیرت میکنن ؟ :دی
از فکرش بیا بیرون ;) / یا اگه میتونی خودت به صورت حرفه ای کار کن، کم کم که کارت گرفت برو سراغ جذب نیروی خوب :)