تو ایران نمی شه
زور نزن :d
نمایش نسخه قابل چاپ
تو ایران نمی شه
زور نزن :d
دوست من میشه ولی بعضی دوستان مثلا وطن پرست نمی خوان این کار پیش بره منافع خودشون رو در نظر میگیرن نه یه برنامه نویس بدبخت بیچاره ایرانی که سیستمش میاد بیرون ، این حس بدیه انگار که کمر آدم میشکنه من خودم دنبال سیستم های ایرانی بودم یه مدت همش نال! اما دیگه برام مهم نیست بخوام میخرم!همین مهم نیت آدم هست به زور نمیشه به آدم کاری رو تحمیل کرد!
کاش این پیشنهاد رو یکی مثل کلانتر وحید اقا امیر یا ... میداد
اون وقت شاهد به به چه چه ها بودیم ... چون اونا حرفشون سنده ... :)
خداییش حالا درسته ما همه ویندوزمون غیر قانونیه ، نرم افزار هامون غیر قانونیه و الی آخر
ولی هیچ فک کردید چرا بچه های 17 18 ساله ایرانی نسبت به سایر کشور ها بیشتر سرشون میشه؟
به خاطر اینکه به قول دوستمون نهایت آرزوی گرافیست های جهان داشتن پک فتوشاپ هست
ولی در ایران میتونی با خرید یک سی دی 200 و یا بعضا 150 تومنی از دوستت بگیری
یا شایدم فلش داشته باشی و دیگه پولم نخوای بدی!!
ولی در مورد ایران منم موافقم باید که حرکتایی بشه که در اون صورت 99 درصد سیستم های بلاگدهی تخته میشن!
در اون صورت تمام هاستینگ ها پشه پران میشن!
در اون صورت همه برنامه نویسی میکنن! (چون الان واقعا جرات میخواد الان ، چیزی رو از پایه بنویسی بدی دست کسی! من شخصا هزاران کد و ... انجام میدم رو سیستم هایی که میدم ملت!)
و در اون صورتهای دیگه
پ.ن : هر کس اهل این حرفاست میتونه رعایت کنه!
دقیقا موافق و مخالفم !
اول اینکه وقتی داشتم با یه دوست خارجی ( آمریکایی بود ) چت می کردم از استارت سیستمم عکس براش فرستادم ( و لیست نرم افزار ها ) رو دید . باورش نمی شد فتوشاپ یه ملیونی به پول اونها نصبه ! و....
ازم پرسید شما ملیونرید ؟
بنده خدا خیلی دوست داشت با این نرم افزار ها کار کنه ! تو آرزو و رویا هاش بود ! باورش نمی شد که من همه این نرم افزار ها رو روی سیستم دارم و باهاشون بلدم کار کنم ! این وضعیت بده به نظر شما ؟
تا وقتی که برنامه نویس درست حسابی نداریم یا این قانون بسیار محکممون بهتره قعلا ایران رو کامل وارز بدونید !
وقتی ایرانییه می یاد کرک نرم افزاری رو می فرسته رو انجمن سایت سازنده اش همه کف می کنند ! نرم افزاری که سازنده گانش گفتند بدون لایسنس اصلا کار نمی ده !
الان اینترنت ایران کاربران بسیار قوی داره !
اما از یه جهت هم بد شده چون باعث شده تو ایران کسی زیاد نره طرف برنامه نویسی !
البته حرف شما صحیح ولی خارجی هارو امل فرض نکنید ... کسی که پول داشته باشه میده و نرم افزار رو میخره ... کسی هم که نداشته باشه میره کرکشو میگیره و استفاده میکنه ... کسی ارزوی داشتن نرم افزار فتوشاپ رو نداره ... اگرم دقت کنید این ایرانی ها نیستند که کرک های این نرم افزار هارو میسازن بلکه همون خارجی ها هستند ... البته فرقشون با ادمای عادی اینه که منفور هستند :d
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
در کشوری که اخوند مملکت پول ***ی شده از اسرائیلی هارو غنیمت حساب میکنه و میگه حلاله نه این بد نیست خیلی هم خوبه ... :)نقل قول:
این وضعیت بده به نظر شما ؟
کدوم نرم افزار 1میلیون ارزش داره ؟:O میشه اسم دقیقشو بگید :d
کی گفته آرزو ندارن شما که اینو میگی جرات داری با نرم افزار فتشاپ برو مثلا آمریکا بعد ببین چی میشه!
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
پ. ن : کسانی که کرک میسازن باور کن خودشونم جراب استفدشو ندارن!
همین نال معروف troix نامی بود فک کنم که گرفتنش هیچ میدونی چه بلایی داره سرش میاد؟؟ چقدر جریمه !!! که اگر بفهمی به پول ایران ..... میشه!
این درست ولی به این سادگی هم نیستنقل قول:
اگر هم کرک رو اونها درست می کنند برا ما می فرستند دیگه !! : دی
لازم شد در یک بحث مفصل درم ورد اینکه چرا نرم افزار ها رو کرک میکنن کنیم
ولی فعلا برای رفع کوتی بگم باور کنید و مطمئن باشید که 80 درصد کرک ها کاملا برنامه ریزی شده و دادن پول های نجومی به کراکر های معروف ، ساخته میشن ! (توسط شرکت های رقیب)
ولی چیزی که مهمه ما این وسط حالشو میبریم!!