پاسخ : اینترنت 3g ایرانسل رایتل همراه اول
سلام
قطع و وصلی ایرانسل خیلی زیاده.در دقیقه حداقل 1 بار قطعی دارد البته به مکان جغرافیایی شما نیز بستگی دارد ولی از نظر سرعت بسیار خوب است برای بنده در اهواز به 1.2 میگ بر ثانیه هم رسید و در حالت عادی بین 400-800 نوسان دارد از نظر پوشش شبکه و تعرفه ها و هزینه ها هم ایرانسل بصرفه تر است.
خب اگر ایرانسل اینطور پیش بره و کیفیت سیگنال ها و قطعی رو پایین بیاره دیگه کسی از adsl استفاده نمیکنه
الان تو دست همه یا تبلت هست یا موبایل یا لپ تاپ ، با یک مودم همراه
امیدوارم ایرانسل به بالا بردن کیفیت خودش ادامه بده و هر چه سریعتر تو تمام نقاط 3g رو راه اندازی کنه
با ایرانسل تا 2 و خورده ای هم دانلود داشتم
شاهنامه آخرش خوش است
خنده داره وقتی به خارجی ها میگی من اینترنتم تموم شد می پرسند مگر اینترنت هم تموم میشه آخه ؟
باید بهشون توضیح بدی در ایران شما ترافیک رو می خری مثلا 5 گیگ
بهت میخندن و میگن اینجا همه چیز نامحدود هست حتی چیزی به اسم سرعت نداریم ما و فقط برای اینترنت ثبت نام می کنیم اینترنت کل کشور ما یکی هست فقط شرکت ها فرق داره
کلا ایران خنده داری داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
شاهنامه آخرش خوش است
خنده داره وقتی به خارجی ها میگی من اینترنتم تموم شد می پرسند مگر اینترنت هم تموم میشه آخه ؟
بهت میخندن و میگن اینجا همه چیز نامحدود هست حتی چیزی به اسم سرعت نداریم ما و فقط برای اینترنت ثبت نام می کنیم اینترنت کل کشور ما یکی هست فقط شرکت ها فرق داره
فقط ایران نیست
نمونه
http://www.tedata.net/eg/en/Home-ADS...SL-Prices-List
نمونه
Cheap Broadband Plans High Speed ADSL - Exetel
و......
من ایرانسل رو تست کردم خوب بود فکر کنم سرعت دانلودم 150 بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
شاهنامه آخرش خوش است
با سلام
تو هیچ کجا چیزی به اسم نا محدود وجود نداره و اگر باشه با شرایط سخت مصرف منصفانه و برای کاربران ختنگی و قیمت های بالا هست.
به ریال هم حساب کنید ایران اینترنت بسیار ارزون هست
ترکیه ما ۵۰ گیگ سرعت ۴ مگابایت دانلود رور ۱.۵ تا ۲ مگ بود رو از ماهی ۱۲۰ لیر میخریدیم حدود ۱۸۰ هزار تومان
المان هم من از دوستم میپرسیدم 4g با ۵ گیگ حجم 40 یورو +۱۰۰۰ دقیقه مکالمه و ۱۰۰۰ اس ام اس داخل شبکه اروپا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
شاهنامه آخرش خوش است
اونوقت شما از خاک ایران چند وجب اونورتر رفتین که ببینین راسته یا دروغه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminrt4
اونوقت شما از خاک ایران چند وجب اونورتر رفتین که ببینین راسته یا دروغه؟
البته جاهایی هم هستند...
من توی کره یه مدتی زندگی کردم.
هزینه 30 دلاری ماهیانه برای اینترنتی که وصل شدن بهش یه خاطره موندگاره و نامحدوده رویاست!