پاسخ : آغاز جشنواره فروش یونیت های ثبت دامنه آی آر با قیمت 1800 تومان
من يک تاپيک برای هم فکری تو تالار انتقادات و پيشنهادات زدم!
فکر ميکنم جاش بد باشه اما مديران اگر صلاح بدونن منتقلش کنن به تالار آزاد.
در هر حال موردی بود که برای خودمون هم سوال بود و خوشحال ميشم بتونيم راجبش بحث کنيم و به يک نتيجه برسيم.
انشالا که بتونيم تو محيط دوستانه اون بحث رو دنبال کنيم.
پاسخ : برسی وضعيت نمايندگان nic
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
اما برام جالب بود که بدونم اين نمايندگانی که دارند با قيمت 1800 ميفروشن آيا سودی ميبرن!؟
مثلا کی؟
همه برای تعداد یونیت پایین همون 1900 یا بالاتر میدن. برای یونیت بالا هم میشه با پولی که شخص میده کار کرد و به نوعی سود رو از طریق دیگه ای به دست آورد و ... . ممکن هم هست نوعی سرمایهگذاری بلند مدت باشه روی جذب کردن افرادی که یونیت میخرند و ... .
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
خوب اين خودش يک نکته مهم هستش!
تا جایی که من ميدونم برای خريد يونيت بايد پول رو از قبل به Nic داده باشن!
به فرض هم که نداده باشن!
آيا سود ماهانه اون پول، ارزش اين رو داره که بدون سود ردش کنن بره !؟
چون به فرض من مثلا 50 يونيت ميخرم، صد در صد برای مصرف يکماهم ميخرم نه بيشتر، پس بول بيشتر از يکماه هم نميمونه! درسته !؟
من حاضرم پيش قدم بشم و برای هر دو نماينده nic حاضر در اين فاروم پيشنهاد خوبی دارم :دی
يک قانونی وجود داره تو بعضی شرکت ها که نمايندگان حق ندارند زير فروشی بکنن!
مثلا تو شرکت ماد ايران نمايندگان حق ندارند مانيتور رو زير يک قيمت مشخص بفروشن و اگر بفروشن زير فروشی ميشه و نمايندگی باطل ميشه! خوبه نه !؟ بهتر نيست با هم عهد ببنديد که زير فروشی نشه !؟
ببنید مثلا من شرکت x ، به واسطه سابقه و تبلیغاتی که داشتم در یک ماه به 500 یونیت (تقریبا سه دامنه در روز ثبت داشته باشین همین حدود یونیت میخواین) نیاز دارم به خاطر تعداد زیاد دامنهای که ثبت میکنم. خوب حالا چند راه هست ، خرید یونیت از دیگران یکیش هست و گرفتن نمایندگی یه راه دیگه. خوب من میام و گرفتن نمایندگی رو انتخاب میکنم. 6 میلیون میدم یونیت میخرم بعد میام قیمت میزنم مثلا بالای 50 یونیت رو میدم همون قیمت خرید! خوب سریعا یونیتها فروش میره و به جز پولی که برای یوینتهای خودم بوده پولم نمیخوابه. اونایی هم که زیر 50 یونیت میخرند یه سود جزئی برام داره و این امیدواری هست که اونا هم بتونند یونیت های بیشتری رو استفاده کنند (به خاطر ارزونی) و بعدا بشن جزء اونایی که بالای 50 یونیت میخرند و ... . خلاصه بعد از چند سری خرید و فروش من هر سری که یوینت میخرم به جز اونایی که برای کار خودم میخوام در بدترین حالت خیلی سریع همه یونیتها رو به قیمت خرید میفروشم و دیگه پولم نمیخوابه. به علاوه به نوعی اسمم هم سر زبونها میافته و نوعی تبلیغ هم میشه برای خدمات دیگهام به واسطه اینکه باید بیان تو سایت فرم پر کنند و ... .
این رو هم در نظر بگیرید که خیلی ها یونیت رو تعداد میخرند و مدت زیادی طول میکشه تا استفاده کنند، نگید بیش از مصرف ماه نمیخرند، مثلا خود من هر بار به خاطر قیمت 20 یونیت میخرم که ممکن هست یک روزه مصرف بشه و ممکن هم هست بیش از دو ماه طول بکشه ولی چون زیر 20 یونیت نمیدن منم 20 یونیت میخرم.
نهیاتا اینکه این موردی که شما میگید دو طرفه هست. از یه طرف بحث این هست که با ارزون دادن یونیت مشکلاتی ایجاد میشه برای افرادی که میخوان نماینده رسمی بشن و از یه طرف دیگه همکارانی که خریدهای جزئی تری دارند مثل خود من راحت تر میتونند خرید کنند. در مورد مادایران هم موارد متعددی من میدونم که مانیتورهای ال جی رو خیلی ارزون تر میفروشن، کسی هم کاری شون نداره!
در کل با سر و سامون دادن به قیمتها موافقم اما نه فقط یونیت بلکه همه چی مثلا اگه قرار هست یونیت رو گرون تر بفروشند باید دامنه هم به همین ترتیب گرون تر باشه. نه اینکه دامنه رو ثبت کنند 4 تومن بعدا بخوان یونیت رو بدن 2 تومن!
پاسخ : آغاز جشنواره فروش یونیت های ثبت دامنه آی آر با قیمت 1800 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
من يک تاپيک برای هم فکری تو تالار انتقادات و پيشنهادات زدم!
فکر ميکنم جاش بد باشه اما مديران اگر صلاح بدونن منتقلش کنن به تالار آزاد.
در هر حال موردی بود که برای خودمون هم سوال بود و خوشحال ميشم بتونيم راجبش بحث کنيم و به يک نتيجه برسيم.
انشالا که بتونيم تو محيط دوستانه اون بحث رو دنبال کنيم.
همون موقع که گفتین منتقل بشه من منتقلش کردم:
http://www.webhostingtalk.ir/f54/%D8...75/?highlight=
تو همون تاپیک ادامه بدید
پستهای اضافی این تاپیکم به علاوه پست خودم آخر شب حذف میکنم.
آخه يکسری از جواب ها که داده بوديم نيستش الان!
+ اينکه ظاهرا هر دو نماينده nic فعال تو اين تالارها دوست دارند با همون قيمت 1800 تومن کار کنند و از سود بيشتر خوششون نيمد :دی
در هر حال از نظر من 6 مليون تومن بدون سود کاردن منطقی نيست ولی دوستان دارند اين کار رو انجام ميدن و وضعيت به نفع ماها هستش که نماينده نيستيم.
با تشکر
علی امیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
آخه يکسری از جواب ها که داده بوديم نيستش الان!
+ اينکه ظاهرا هر دو نماينده nic فعال تو اين تالارها دوست دارند با همون قيمت 1800 تومن کار کنند و از سود بيشتر خوششون نيمد :دی
در هر حال از نظر من 6 مليون تومن بدون سود کاردن منطقی نيست ولی دوستان دارند اين کار رو انجام ميدن و وضعيت به نفع ماها هستش که نماينده نيستيم.
با تشکر
علی امیری
هر شخص و شرکتی برای قیمت گذاری سیاست خاص خودش را داره و نمی توان آنها را برای سیاست کاریشون محاکمه کرد و یا به آنها خرده گرفت. شاید از این سیاست سود دیگری می برند که من و شما خبر نداریم. بهتر است نتیجه کار را به زمان واگذار کنید. زمان بهتر مشخص می کند که کدام روش صحیح بوده و کدام غلط.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouyasazan
هر شخص و شرکتی برای قیمت گذاری سیاست خاص خودش را داره و نمی توان آنها را برای سیاست کاریشون محاکمه کرد و یا به آنها خرده گرفت. شاید از این سیاست سود دیگری می برند که من و شما خبر نداریم. بهتر است نتیجه کار را به زمان واگذار کنید. زمان بهتر مشخص می کند که کدام روش صحیح بوده و کدام غلط.
حرف شما متین. ولی تلاش برای ایجاد بازار مناسب فقط از طریق گفتگو و تبادل نظر هست که میشه انجام بشه. الان واقعا خندهدار هست وضعیت دامنه آی آر! 3600 خریدش باشه با خوابوندن 6 میلیون سرمایه بعد طرف میاد میده 3500! خوب این طوری بقیه هم مشکل براشون هست که کار کنند نه از این لحاظ که مثلا آی آر فلان قدر سود داشته حالا کنسل شده، نه. اعصابشون به هم میریزه! به نظرم اگه دوستان توافق کنند و یه قیمتی به صورت کف برای یونیت و همین طور فروش مشخص بشه به نفع همه هست. حتی به نفع خود دامنه آی آر هم هست! چون اگه سود داشته باشه فروشنده سعی میکنه بیشتر بفروشه! از طرفی به نفع خریدار هم هست چون مثلا من اگه یه دامنه رو حداقل 1000 تومن روش داشته باشم، خریدار یه سوالی پرسید زورم نمیاد جواب بدم، اما اگه جو بازار بره به سمت سود 1 ریال دیگه کسی دلش به حال مشتری هم نمیسوزه!
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
یه سری از پستهای اون تاپیک رو با این تاپیک ترکیب کردم، ولی ظاهرا جالب نشد! بگذریم به موضوع همین تاپیک ادامه بدین!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen
حرف شما متین. ولی تلاش برای ایجاد بازار مناسب فقط از طریق گفتگو و تبادل نظر هست که میشه انجام بشه. الان واقعا خندهدار هست وضعیت دامنه آی آر! 3600 خریدش باشه با خوابوندن 6 میلیون سرمایه بعد طرف میاد میده 3500! خوب این طوری بقیه هم مشکل براشون هست که کار کنند نه از این لحاظ که مثلا آی آر فلان قدر سود داشته حالا کنسل شده، نه. اعصابشون به هم میریزه! به نظرم اگه دوستان توافق کنند و یه قیمتی به صورت کف برای یونیت و همین طور فروش مشخص بشه به نفع همه هست. حتی به نفع خود دامنه آی آر هم هست! چون اگه سود داشته باشه فروشنده سعی میکنه بیشتر بفروشه! از طرفی به نفع خریدار هم هست چون مثلا من اگه یه دامنه رو حداقل 1000 تومن روش داشته باشم، خریدار یه سوالی پرسید زورم نمیاد جواب بدم، اما اگه جو بازار بره به سمت سود 1 ریال دیگه کسی دلش به حال مشتری هم نمیسوزه!
حرف شما صحیح است. این را هم می دانید که خود ما هم درگیر این مسئله هستیم. با اینکه خود ما جزء ارزان فروشان به حساب می آییم (به کسی بر نخوره شاید در انجمن قیمت ما ارزان نباشد اما نسبت به کل بازار گفتم) اما اگر شما توانستید کسی که با ضرر می فروشد را راضی کنید که دلیلش را بگوید!!! یا همان کسانی که به قیمت تمام شده می فروشند بفرمایند یک ریال سود آن کجاست؟ شاید این راهی برای یافتن سرمایه اولیه راه انداختن کسب و کار دیگری باشد!!! که وای بر حال این بازار که با پول آن کسب و کار دیگری راه اندازی می شود. یا شاید چون امکان over selling هست قصد دیگری دارند؟!!! ولی مطمئن باشید این دوستان هیچکدام پاسخ نمی دهند. چون اگر دلیل منطقی وجود داشته باشد آن را همگانی نمی کنند و فقط خودشان استفاده می کنند و اگر وجود نداشته باشد باز هم حرفی برای زدن ندارند.
این بازار آشفته دامنه های ir بلاخره سامان می گیرد اما زمان نیاز دارد.
به نظرم نوع ورود به بحث اشتباه هست.
وقتی به کسی بگیم یا بگو چطوری سود میکنی یا بیا گرون تر بفروش خوب معلوم هست که زیر بار نمیره!
بهتر نیست راجع به اینکه قیمت گذاری چطوری باشه که به نفع همه باشه صحبت کنیم؟ و همین طور راجع به راهکارهای قانونی موضوع! الان نیک چند تا ریسلر رسمی داره؟ چندتاشون موافق محدودیت قیمت هستند؟ خوب اگه تعداد زیادی موافق باشند فکر نمیکنم نیک هم بتونه مقاومت کنه و ... .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen
به نظرم نوع ورود به بحث اشتباه هست.
وقتی به کسی بگیم یا بگو چطوری سود میکنی یا بیا گرون تر بفروش خوب معلوم هست که زیر بار نمیره!
بهتر نیست راجع به اینکه قیمت گذاری چطوری باشه که به نفع همه باشه صحبت کنیم؟ و همین طور راجع به راهکارهای قانونی موضوع! الان نیک چند تا ریسلر رسمی داره؟ چندتاشون موافق محدودیت قیمت هستند؟ خوب اگه تعداد زیادی موافق باشند فکر نمیکنم نیک هم بتونه مقاومت کنه و ... .
متاسفانه نیک موافق مشخص شدن کف قیمت نیست و چنین مسالی می زنند. "ممکن است شرکتی(مثل بنز) اسپانسر یکی از نماینده ها شوند و دامین ir l مجانی به مشتری بدهند برای ما حتی مهم نیست که دامنه رایگان در اختیار مشتری قرار داده شود. دامنه راهی برای فروش دیگر سرویس ها است" اگر توافقی باشد باید بین شرکت ها باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouyasazan
متاسفانه نیک موافق مشخص شدن کف قیمت نیست و چنین مسالی می زنند. "ممکن است شرکتی(مثل بنز) اسپانسر یکی از نماینده ها شوند و دامین ir l مجانی به مشتری بدهند برای ما حتی مهم نیست که دامنه رایگان در اختیار مشتری قرار داده شود. دامنه راهی برای فروش دیگر سرویس ها است" اگر توافقی باشد باید بین شرکت ها باشد.
این نظر نیک تا حد زیادی اشتباه هست ، برای مثال : شرکت های قدیمی و معتبری رو میشناسم که دامنه های بسیار ارزانی ثبت می کنند و به همین کار هم معروف هستند ولی فروش چندان زیادی در سرویس های دیگرشان همراه با ثبت دامنه رو ندارند و مشتری هاشون بیشتر ازشون دامنه های ارزان قیمت می خرند و جالب است بدانید که اغلب انها در انلاین نیک ثبت می کنند و گرچه مشتری فقط دامنه ازشون خریده ولی به این راحتی اجازه انتقال دامنه ها را نمیدهند یعنی همکاری خوبی نمی کنند، پس فروش دامنه هر چقدر هم ارزان باشد کمک چندانی در فروش سرویس های دیگر نمی کند، در هاستینگ مهم کیفیت سرویس های ارائه شده است ، گرچه در ظاهر ارزان فروش ها مشتری زیادی جذب می کنند ولی مشتری هاشون اکثرا آماتورهایی هستند که از هاستینگ و وبمستری ، فقط قیمت ارزان ان را می بینند ولی به مرور که با تجربه شدند، سراغ هاستینگ های با کیفیت و حتی گران تر میگردند تا کیفیت و ثبات و استاندارد ههی لازم را بدست بیاورند.