پاسخ : طراحی سایتی مشابه " Mul.Ir " ?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DaNiaL.RiCaRoS
فکر کنم شما اینجارو با آمریکا اشتباه گرفتید
جهت یاد اوری اینجا ایرانه
همین 700 رو میتونم بدم به یکی rapidleech رو توسعه بده در حد اونا ولی من رپید لیچ نمیخوام
الان یه جوملا نصب می کنن یه قالب میندازن روش ۵۰۰ میگیرن
حالا این کاری هست که اکثرا میتونن انجام بدن
ولی یه سری سایت های تک مثل mul.ir که فقط یدونه تو ایران هست شرایطش فرق می کنه
بنده حدودا دو سال پیش این سفارش رو برای یک سایت معروف فیلم ( نمیگم که تبلیغ نشه ) گرفتم به مبلغ ۴ میلیون تومان که الان بعد ۲ سال قطعا قیمتا تغییر می کنه
( البته برنامه هاشون تغییر کرد فو*** کردن روی راه اندازی فروشگاه که سپردن به من و این قسمت معلق موند )
معماری این سیستم با رپیدلیچ خیلی فرق می کنه
گرچه کسی هم که میخواد rapidleech رو توسعه بده باید با سیستم و ساختارش آشنایی کامل داشته باشه که این هم خودش زمان زیادی رو می طلبه
امیدوارم موفق باشید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iFire
الان یه جوملا نصب می کنن یه قالب میندازن روش ۵۰۰ میگیرن
حالا این کاری هست که اکثرا میتونن انجام بدن
ولی یه سری سایت های تک مثل mul.ir که فقط یدونه تو ایران هست شرایطش فرق می کنه
بنده حدودا دو سال پیش این سفارش رو برای یک سایت معروف فیلم ( نمیگم که تبلیغ نشه ) گرفتم به مبلغ ۴ میلیون تومان که الان بعد ۲ سال قطعا قیمتا تغییر می کنه
( البته برنامه هاشون تغییر کرد فو*** کردن روی راه اندازی فروشگاه که سپردن به من و این قسمت معلق موند )
معماری این سیستم با رپیدلیچ خیلی فرق می کنه
گرچه کسی هم که میخواد rapidleech رو توسعه بده باید با سیستم و ساختارش آشنایی کامل داشته باشه که این هم خودش زمان زیادی رو می طلبه
امیدوارم موفق باشید...
من فعلا منتظر ان شخصی هستم که قراره 700 ایشون بهش بده و سایت mul تحویل بگیره . هزینه ی ایشون کمتر بشه و ماهم یک mul بدست بیاریم.
این ویدئو سنتر را ببنید:
رسانه تصویری تلفا
2 هفته طول کشید بتونم یک لیچر یوتیوپ را برای افزونه جوملا توسعه بدم.
سلام
به این قبیل سایت ها اصطلاحا مستقیم کننده یا همان لینک جنریتور میگن و نیاز به فضا زیاد ندارید چون اسکریپت مانند پ/ر/و/ک/س/ی عمل میکنه و شما فایل را از سرور اصلی دانلود میکنید
شما علاوه بر اکانت در آینده نیاز به پشتیبانی و پلاگین خواهید داشت
توصیه میکنم با نویسنده اصلی اسکریپت تماس بگیرید و اگر خواستید هم بعدا میتونید فارسی سازی کنید
به لینک زیر برید ، اطلاعات کامل در سایت اصلی هست
vinaget.us - Script generator premium link
درود
نوشته این اسکریپت از پایه زمان بر است و حداقل هزینه برای نوشتن چنین اسکریپتی در حدود 4 میلیون تومان خواهد بود. البته بستگی دارد نویسنده در منافع پروژه شریک باشد یا خیر.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima73
سلام
به این قبیل سایت ها اصطلاحا مستقیم کننده یا همان لینک جنریتور میگن و نیاز به فضا زیاد ندارید چون اسکریپت مانند پ/ر/و/ک/س/ی عمل میکنه و شما فایل را از سرور اصلی دانلود میکنید
توصیه میکنم با نویسنده اصلی اسکریپت تماس بگیرید و اگر خواستید هم بعدا میتونید فارسی سازی کنید
این وینا گت رو تست کردم هر لینکی میدم ارور میده
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima73
سلام
این وینا گت رو تست کردم هر لینکی میدم ارور میده
اصلا کار سختی نیست. کل قضیه مربوط به کار کردن با هدر هاست. و البته فکر نمیکنم فرد معتبری با این مبلغی که شما فرمودید همچین کاری رو انجام بده.
الان یه قالب وردپرس طراحی میکنن 1 ملیون تومان حالا بیان همچین اسکریپتی بنویسن 700 تومن ؟!
داش هرکی بهت گفت مینوسیم پیشنهاد میکنم بگو اول بنویسه بد ازش بگیر چون شک نکن سرت کلاه میزاره ... .