با درود خدمت شما بله به تعداد نامحدود می باشد درضمن در قسمت سیستم عامل ها کانفیگ های مورد نظر هم قرار داده ایم
در صورت تمایل خوشحال می شویم در خدمت شما باشیم امکان تست یک ساعته قبل از پرداخت فراهم می باشد
نمایش نسخه قابل چاپ
اطلاعیه تنها تا پایان 30.06.1393 به دوستانی که امروز سفارش بدهند 5هزار تخفیف و 30 گیگ هارد و 15 روز رایگان اضافه داده می شود در صورت تمایل خوشحال می شویم در خدمت شما دوستان باشیم .
با سلام 100 گیگ هارد چقدر می شود و ایا امکان اضافه شدن هارد فراهم است یا خیر
تعداد 5 سرور باقی مانده است در صورت تمایل خوشحال می شویم که این تعداد سرور سفارش داده شود تا در صورتی که درخواست ها از سوی شما زیاد بود اقدام به تهیه سرور اختصاصی دیگری شود.
اطلاعیه هیچ گونه تخفیف دیگری ارائه نمی شود با توجه به ثبت سفارشات کاربران و همکاران عزیز قیمت ها به صورت ثابت می باشد و هیچ گونه تغییر دیگری نخواهیم داشت در چند هفته اخیر.
چه تظمینی دارین برای آپتایمتون ؟
من حتی یک ساعت هم داون شدن میلیونی ضرر داره
با درود و احترام خدمت شما تا کنون هیچ گونه قطعی نداشته ایم اما دوست عزیز در زمینه فناوری اطلاعات و سرور هیچ گونه تضمینی وجود ندارد و هر کدام از همکاران هم صد درصد بگویند تضمین می کنند کار اشتباهی است اما بنده تا الان هیچ گونه مشکل و قطعی نداشته ام این بدین معنا نیست که دجار مشکل نخواهیم شد احتمال مشکل هم می دهیم اما اگر به مشکلی برخورد کنیم سعی می کنیم سریع ترین زمان ممکن برطرف کنیم با توجه به پشتیبانی 24 ساعته که داریم درضمن این صحبت ها و مشکلات تنها درصد خطا بوده با تشکر
- - - Updated - - -
با درود و ضمن تبریک عید خدمت همه کاربران و همکاران عزیزم
عید قربان تا عید غدیر به این مناسبت به کاربرانی که سفارش بدهند امروز ۳ هزار تخفیف دائم داده می شود جهت اعمال تخفیف محبت کنید پس از سفارش تیکت ارسال فرمایید تا قیمت برای شما ویرایش شود با ز هم از همه شما دوستان تشکر می کنم و امیدوارم همیشه شاد و پیروز و موفق باشید
با تشکر
kvmتون که کار نمیکنه من الان 4 روزه میخوام سیستم عامل عوض کنم نمی شه من فقط بخاطر تعویض سیستم عامل از شما خرید کردم
شما جای اشتباهی اقدام به ارائه نظر کردید در ابتدا عرض شد صبر کنید در حال تغییرات هستیم در پنل و الان هم مشکلی ندارد شما اول چک می کردید بعد اقدام به ارائه نظر می کردید سایت ام اس ام هاست هم پشتیبانی 24 ساعته دارد و هم پاسخ گو تماس ها می باشد در کل پیروز باشید
- - - Updated - - -
با درود و احترام با توجه به درخواست کاربران از وضعیت پورت سرور عکس تست ضمیمه شده است لطفا بررسی فرمایید
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...3815924914-png
سلام
سی پی یو آیا اختصاصی (dedicated) هست ؟
اگر هست من دو تا وی پی اس پرداخت میکنم شما کانفیگ رو روی یکی برای من بزارید
سی پی یو:4هسته