چه ایده ای بهتر از سئو
نمایش نسخه قابل چاپ
شرکت نباشی کسی اعتماد ندارد نماد نیاز دارد
ضمانت کارت چیه؟
شما چقدر هزینه میکنید که اینقدر کم دارید؟ نیاز به شریک دارید ؟
ببخشید ولی باید اعتماد سازی نمایید
ببخشید...اشکال از منه که همون اول مشخص نکردم...ولی الان میگم...منظور از من شرکت هاستینگ همون سایت هاستینگ هست و سایت های زیادی هستن که اسم شرکت رو روی خودشون گذاشتن (اما واقعا شرکت نیستن) و هیچ کسی هم اعتمادش صلب نمیشه و مشتری هاشونم خوبه...مهم کیفیت سرویس دهیه و نه لقب شرکت
- - - Updated - - -
ببخشید...اشکال از منه که همون اول مشخص نکردم...ولی الان میگم...منظور از من شرکت هاستینگ همون سایت هاستینگ هست و سایت های زیادی هستن که اسم شرکت رو روی خودشون گذاشتن (اما واقعا شرکت نیستن) و هیچ کسی هم اعتمادش صلب نمیشه و مشتری هاشونم خوبه...مهم کیفیت سرویس دهیه و نه لقب شرکت
همه چیز به سئو نیست ، اونم برای سایت هایی مثل هاستینگ .
قبل از هر چیز باید مقداری براش تبلیغات بشه تا جلوی چشم بیاد ، بعد اول کار هم نیازی نیست حتما سرور اختصاصی خریداری بشه و با ریسلر یا سرور مجازی هم کار راه میافته تا زمانی که تعداد سایت ها و مصارف و... بالا بره
در خصوص تخصص خودتون هم در این زمینه چیزی نفرمودید .
ببینید مشتری به سابقه کاری برخورد پشتیبانی و واحد فروش و داشتن نماد توجه میکند
دو نوع مشتری هست یکی دنبال قیمت ارزان است که بعدا دچار مشکل می شود ( طرف ارزان میفروشد مشتری جذب کند وقت پشتیبانی می شود پاسخ گو نیست
یکیهم قیمت فدای کیفیت نمی کند می گردد سابقه کاری برخورد کارکنان و ... تاثیر گذار است
در همین انجمن طرف بوده 1ساله داره کار میکند بدلیل مشکل مالی سرور ها را خاموش کرده الان شاکی دارد توی انجمن نه برگشت هزینه دارند نه پشتیبانی نماد هم دارند و شرکت ثبت شده است :|
من اینقد نمیتونم هزینه بدم اگر داشتم میتونستم بدم ولی شرایطم فرق میکنه
اگر دوست داشتی میتونیم با هم کار کنیم منم دو سالی تو زمینه هاستینگ فعالیت میکنم.
YID : mehrshad.dementor
پیشنهاد بنده اول از یکی از دوستان در همین انجمن یک ریسلر بگیرید و استارت بزنید ، نیاز به 1200000 نیست با 300000 تومن هم میشه استارت زد و بعد که تعداد مشتریان رفت بالا برید سرور بگیرید.
300 تومان نیاز نیست با 50 تومان رسیلر و دامنه می شود راه امداخت سرور مجازی هم با بازاریابی با تخفیف خوب :|
بدلیل اینکه نه سرمایه دارید نه شرکت هستید :|
والا من به هم وطنانمون حق میدم برن از کشورای خارجی هاست بخرننقل قول:
در مورد هاستینگ اطلاعات زیادی ندارم...ولی یاد میگیرم
ماشالله تعداد کسب و کار های هاستینگ تو ایران از تعداد سایتا بیشتر شده
البته جسارت نباشه دوستانی هم هستن که تخصص دارن تو این زمینه