پاسخ : برای اینترنت سوال مهم تورو خدا راهنمای کنید
دوست گرامی jalaljee لطف کنید برای اینکه میخواید شرکت خوب رو پیدا کنید به چند کافی نت سمت منطقه خودتون اول برید و اینترنت هارو چک کنید.
100% مطئن بشید که کافی نتی که میرید در مرکز مخابراتی منطقه شما هستش.
بعد از اون میتونید شرکت مورد نظرتون رو به راحتی پیدا کنید که از کجا سرویس بگیرید...
الان همه چیز به مرکز مخابراتی ربط داره ، بعضی از دوستان در یک نقطه مثلاً منطقه 10 از فلان سرویس دهنده راضی هستند از همه لحاظ ! اما در یک منطقه دیگه سرعت دانلود افتضاح و فقط پینگ خوب هستش ! این برای اینه که مرکز مخابراتی بیش از حد کاربر داره از اون سرویس دهنده...
مثلاً الان دوست عزیزمون گفتند آسیاتک نگیر پشیمون میشی ، من آسیا تک داشتم 1 سال فوق العاده بود ( چون مرکز مخابراتی کاربر کمی برای پورتی که مخصوص آسیاتک بود داشتند )
parsonline شبا 200-500 متغییره
متوسط شبی 4.5 گیگ دان میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jalaljee
سلام
یک سوال من می خواهم اینترنت بگیرم من العان از صبانت دارم ولی به خاطر .......... این شرکت دیگه شبانه رایگان نداره
من یک شرکت می خواهم معرفی کنید که داشته باشید
دانلود شبانه رایگان که سرعت تا 300 k باشه بدون محدودیت دانلود شبانه یعنی شبی 3تا4 گیگ بشه دانلود کرد
اگر راهنمای درست باشه شیرینی دارین فقط درست باشه
یک سرور ایران بگیرید که وی پی ان به صورت pptp کانفیگ کنید بعد در زمانی که نیاز به دانلود شبانه با سرعت بالا دارید به وی پی ان به صورت pptp وصل شوید با این کار سرعت دانلود شبانه بالا میرود توجه این که گفتم برای رد شدن از ***** نیست فقط برای رفع محدودیت سرعت دانلود شبانه میباشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jalaljee
سلام
یک سوال من می خواهم اینترنت بگیرم من العان از صبانت دارم ولی به خاطر .......... این شرکت دیگه شبانه رایگان نداره
من یک شرکت می خواهم معرفی کنید که داشته باشید
دانلود شبانه رایگان که سرعت تا 300 k باشه بدون محدودیت دانلود شبانه یعنی شبی 3تا4 گیگ بشه دانلود کرد
اگر راهنمای درست باشه شیرینی دارین فقط درست باشه
شما محل زندگی خودتون رو بگید, اینجوری دوستان که نزدیک محل زندگی شما هستن بهتر راهنمایی میکنن
شما چند مورد هم در نظر بگیر
مخابرات چه این ور ایران باشی چه اون ورش , برای پیج باز کردن سایتهای میزبانی خارج از این بسیار افتضاح هست ( منظور ping هست )
شرکت های دیگه ( نمایندگی ها را منظورم نیست ) شرکت های مثل پارس آنلاین , آسیاتک و ...
اینا هر کدومشون یه سیاست مزخرف دارن,
اگه شما برای فقط دانلود میخوای پارس آنلاین مناسب هست البته میتونید یه گوشه چشمی هم به مخابرات داشته باشید ( البته اگر در شهر کوچیک هستید )
بنده خودم از پیشگامان داشتم
1-8 صبح رایگان بود و سرویس ای که انتخاب کرده بودم 8 مگ حجمی بود
شبانه تا 8-10 گیگ دان داشتم < پیج باز کردن هم بد نبود
اما
سیاستشون برای چقابل کردن مشتریان آپدیت شد , ساعت شبانه را 6-2 صبح کردن که نهایت 2 گیگ مشه دان کرد
اینو به شما بگم
انتخاب شرکت خدمات اینترنت مثل انتخاب تخم مرغ شانسی میمونه
موفق باشید
دوستان اینترنت مخابرات به شهر شما نیز بستگی داره ! من که با 1مگ مخابرات شبانه 25 مگابایت هم دانلود ندارم ! تماس میگیری میگن منطقه شما همه دانلود دارند
.
- - - Updated - - -
دوستان یعنی من یا باید از مخابرات بگیرم یا پارس آنلاین
مخابرات؟؟؟/؟//
بنده هم از پارس انلاین دارم
یه چیز دیگه که مهم هست منظقه شما هست . این خیلی روی کیفیت و سرعت تاثیر داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jalaljee
.
- - - Updated - - -
دوستان یعنی من یا باید از مخابرات بگیرم یا پارس آنلاین
مخابرات؟؟؟/؟//
با سلام و درود
من با پارس آنلاین کار نکردم ( منطقه ما سرویس نمیده )
ولی مخابرات اگه برای حجم شبانه میخوای نگیری بهتره چون شبا سرعتش پایین میاد.
موفق باشید
بنده از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم 1 تا 7 صبح رایگان است
میتونید از سرعت 2 مگ وایمکس ایرانسل استفاده کنید