پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آلمان با تخفیف 70 درصد ماه اول - 50 % دوماه اول | Yekserver.org
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آلمان با تخفیف 70 درصد ماه اول - 50 % دوماه اول | Yekserver.org
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
سایت چرا دان هست ؟
سلام
درحال انتقال سایت بودیم.
الان سایت در دسترس است.
یاعلی
سلام
کانفینگ اولیه رو انجام میدید
من نیاز به چندتا اکستیشن دارم که باید همون اول نصب بشه
دایرکت ادمین لایسنسش رو دارید؟نال شده رو نصب میکنید؟
هنوز افر ها سر جاشون هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
python
سلام
کانفینگ اولیه رو انجام میدید
من نیاز به چندتا اکستیشن دارم که باید همون اول نصب بشه
دایرکت ادمین لایسنسش رو دارید؟نال شده رو نصب میکنید؟
سلام علیکم
کانفیگ اولیه ی دایرکت ادمین بهمراه لایسنس را انجام می دهیم .
کانفیگ حرفه ای با دریافت هزینه انجام می شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blueline
سایت باز نمیشه
انشالله که مشکل مرتفع شده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmojtaba
هنوز افر ها سر جاشون هست؟
فقط افر 50% تخفیف برای ماه اول ارائه می شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
python
ظاهرا پشتیبانی ضعیفه
شما وقتی حق اظهار این نظر رو دارید که مشتری ما باشید.
شما وقتی که سفارشتون رو ثبت کردید تیکتی برای درخواستتون ارسال می کردید تا سریعتر به پاسخ سوالاتتون میرسیدید.
یاعلی همشهری
تخفیف 70% رو اصلا به کسی ارائه دادین یا فقط جنبه تبلیغات داشت
ما از روز اول میخواستیم سفارش بدیم نمیشد اون موقع هم که شمارو پیدا کردیم گفتین 70% دیگه ارائه نمیشه!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baranblog
تخفیف 70% رو اصلا به کسی ارائه دادین یا فقط جنبه تبلیغات داشت
ما از روز اول میخواستیم سفارش بدیم نمیشد اون موقع هم که شمارو پیدا کردیم گفتین 70% دیگه ارائه نمیشه!!!
اولا سلام علیکم
چک کردین تاریخ تاپیک روSeptember 4th, 2014
عزیز دلم کار شوخی نیست که بنده برای جنبه ی تبلیغاتی مردم رو سرکار بزارم!!
افراد زیادی از این تاپیک با تخفیف 70درصدی سرور دریافت کردند اگر نیاز دارید بفرمایید تا بهتون معرفی کنم
الان هم تخفیف 50درصدی برای دوماه اول پابرجاست.
موفق باشید...
ربط کار شوخی نیست رو نفهمیدم
من چند سال هست در این انجمن و در تاپیک فروش فعالیت دارم و کاربر جدید و گذری نیستم
من هم از همان تاریخ قصد خرید داشتم ، طبق تایید دوستان در تاپیک ها ، سایت شما بالا نیومد.
الان هم که بالا اومده شده 50%
لطفا احترام رو در تاپیک رعایت کنید ، من سوال پرسیدم شما هم راحت و صمیمی به مشتری جواب بده