سلام
دوست عزیز شما باید از یک کنترل پنل هاستینگ مثل پلسک استفاده کنی اگه میخوای راحت باشید یا در غیر این صورت میتونی به صورت دستی از خود iis استفاده کنی که تست کردم البته خیلی وقت پیش بهم جواب داد
نمایش نسخه قابل چاپ
نمی دونم چرا فاروم های ایرانی اینطوری شده.. حتی حاضر نیستند سوال آدم رو بخونن... بابا عزیز دل شما ببین من نصب نکرم؟ من xampp دارم نمی تونم این کار رو بکنم. پلسک 952 نصب کردم وقتی صفحه ادمینش رو می زنی باز نمیشه... دایرکت ادمین و دات نت پنل هم نصب کردم... آدم باید چکار کنه که بتونه با یه نفر وارد تو ایران صحبت کنه؟
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
این سوال منه... خوندنش سخته یا فهمیدنش؟ هر جاش رو نامفهموم نوشتم بگین تا کاملش کنم...
من با زمپ کار کردم ولی نه خیلی حرفه ای در حد لوکال.
جواب شما را دادم . دایرکت ادمین را در ویندوز میخواستید نصب کنید؟
پلسک را بدون مشکل میتونید در ویندوز 2003 آر2 نصب کنی و هر چند تا آی پی هم خواستی ادد کنید.
همون طوری که دوستان گفتن به یکی دسترسی بدید که براتون بررسی کند.
مشکل شما اینه که می خواهید در یک سرور ، 2 وبسرور جداگانه نصب کنید که باعث اختلال میشه و عملا وبسرور دومی فعال نخواهد شد، هر کنترل پنلی نصب کنید ، باید همراه با ملزومات خودش باشه
به شما پیشنهاد می کنم که VMWare رو در سرور تون نصب کنید و در اون وی پی اس بسازید با سیستم عامل لینوکس یا ویندوز - و در هر کدوم یک وبسرو مستقل نصب کنید و بهشون آی پی های جداگانه بدید
موفق باشید
متاسفانه این کار رو هم نمی شه کرد. چون من نمی تونم چیزی از سرورم کم کنم. تمام امکانات سرور برای سرور بازی لازم هست..