پاسخ : خرید سرور اختصاصی ازRapidswitch
سلام دوستان
بنده حدود 2 ماه هست از رپیدسوییچ یک سرور اختصاصی دارم
و واقعا بین 3 سروری که درحال حاضر دارم باید عرض کنم کیفیت رپیدسوییچ واقعا بی نظیر هست!
بنده چون به نوع هارد ها حساس بودم حتی حاظر شدند نوع هارد را از سیگیت به وسترن بلک 64 بدون هیچ هزینه اضافه تری تعویض کنند
همچنین پورت یک گیگ اختصاصی بسیار قوی و 500مگ گارنتی شده از طرف دیتاسنتر هم یکی دیگر از مزیت های این رپیدسوییچ میباشد.
خوشبختانه دوستانه کمی با این دیتاسنتر همکاری دارند که این باعث شده این شرکت به یوزر های ایرانی حساسیت زیادی نداشته باشد.
و همچنین از قیمت بسیار بسیار مناسب این دیتاسنتر در مقابل بهترین کیفیت سخت افزاری و سرور نو و آکبند هم نمیشود چشم پوشی کرد.
این نظر بنده بود.
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetSazan
حرف شما کاملا درست ولی تجربه من از رداستیشن حساسیتشون به تورنت رو زیاد دیدم تا جایی که سرور خاموش شده.
ابیوزهای دیگه نداشتم که بگم
ولی در مورد رپیدسوئیچ دوستان کسی اگر تجربه بیشتری داره با ابیوزها لطفا اعلام کنند همراه با افر یا قیمتشون
دوست من شبکه دقیقا همون هست و سیاست کاری هم دقیقا همونه
اینکه سرورتون رو بستن هم به احتمال زیاد مربوط به مدیر سرورتون بوده
رد استین ابیوز تورنت رو به عنوان اطلاع رسانی میفرسته و خیلی هم حساس نیست اگر دیر جواب داده بشه ممکنه کار به اونجا برسه
ولی با این حال از رپید هم می توانم ارائه کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetSazan
دوستان کسی سرور از rapidswitch ارائه میده ؟
به هیچ وجه کولو نباشه. مستقیم از خود دیتا سنتر و از سرورهای خودشون باشه
لطفا قیمت بدید
ram = 32
cpu : e3
hdd : 2
ip : /27
===========
ram = 64
cpu = e5
hdd : 4
ip / 26
پورت سرور و میزان گارانتی شده هم اعلام نمایید
ممنون
پرتال فروش سرور اختصاصی امریکا و اروپا - شروع از 55$
لیست کامل افرهای سرور اختصاصی موجود آمریکا :
(سرور زیر بدون کارمزد خرید هستند و قیمت ثابت میباشد.)
اخبار - VPSGroups Inc - وی پی اس گروپ| هاست | سرور مجازی | سرور اختصاصی | ثبت دامین
لیست کامل افرهای سرور اختصاصی موجود هلند :
(سرور زیر بدون کارمزد خرید هستند و قیمت ثابت میباشد.)
اخبار - VPSGroups Inc - وی پی اس گروپ| هاست | سرور مجازی | سرور اختصاصی | ثبت دامین
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------