راستش رو بخواین دنبال سرویس دهنده ایرانی نیستم. و فکر هم نکنم اینجا کسی حاضر باشه اطلاعاتش رو مجانی در اختیار کسی قرار بده !
نمایش نسخه قابل چاپ
راستش رو بخواین دنبال سرویس دهنده ایرانی نیستم. و فکر هم نکنم اینجا کسی حاضر باشه اطلاعاتش رو مجانی در اختیار کسی قرار بده !
دلیل رو قبلا هم گفتم. سرویس دهنده های ایرانی یا کیفیت ندارند ، بعد چند ماه یا غیب میشن یا شروع میکنن به ***ی از سرویس ! یا اگه خوب باشند قیمتی که میخوان بگیرن خیلی خیلی گرونه ! 3-4 برابر !
شما از کدوم شرکت ایران خدمات گرفتید که این حرف میزنید؟
شما فکر میکین هاست خارجی زده 1$ ماهانه شما میتونین هر فعالیتی که بخواین توش انجام بدین؟ به حدی لیمیت هست که ارزش 1$ بیشتر نشه! پاسخ شما صفحه قبل دادم خارجی ها هرچی بزنن سر این دسته افراد میگن چه افتخاری نسیبمون شد :)
نه اصلا ! من سراغ 1 دلار ماهانه هم نمی رم.
هر جایی قوانین و امکانات خاص خودش رو داره.
الان من یک سرویس ریسلر خریدم ماهانه 42 دلار که فکر نکنم با این مشخصاتی که به من داد شرکت ایرانی با این قیمت و کیفیت بتونه سرویس بده.
150 گیگابایت به علاوه ترافیک ماهانه 15 ترابایت . یک دامنه رایگان + لایسنس whmcs رایگان
شما اگه شرکت ایرانی میشناسی که همه اینها رو با ماهی 42 دلار ارائه بده به من بگو.
بعد اینکه متاسفانه جو این فروم طوری هست که هرکی پیدا بشه میخوان بگن وای خارجی نگیر ، تحریم میشی مشکل میخوری و ... انگار که خودشون سرویس هاشون رو از خارج نمی گیرن !
من مخالف شرکت های ایرانی نیستم اما به نظر من ما ها به عنوان شرکت های ایرانی باید بیایم قیمت هامون رو طوری ارائه بدیم که طرف براش صرف نداشته باشه سراغ پرداخت ارز و ... بره.
نه من همین الان خریدم . از روی review هایی که صدتا یوزر دیگه تو webhostingtalk.com نوشتن. اما خوب دیگه اینجا کسی دوس نداره اطلاعاتش رو در اختیار کسی قرار بده ، فقط میخوان سرویس بفروشند !
من دو تا وی پی اس داشتم میخواستم اطلاعات دامین هام رو انتقال بدم بهش. 100% اش رو نیاز نداشتم اما خوب 50% منابع مورد نیازم بود.
یعنی باید سرویس گران به شما بدهند و بخرید تا بگید گران میدهد یهنی کیفیتش عالی است ؟:|
لایسنس whmcs +ثبت دامنه رو روی همون کشیده اند افر مجانی که نمی دهند اینها تعداد می خرند ارزان تر میدهند
پس خوش باشید :) هر زمان از 150g فضا و 15 ترابایت، نه ببخشید 1g فضا و 5g پهناباند استفاده کردید به ما خبر بدین ببینیم این مقدار مصرف ارزش 42 دلاری داره :))
در یک کلمه شما شما فریب خوردید باورد ندارید خودتان حساب کتاب کنید. یه زمان هست دستت یه دسته چک میدن میگن هر مبلغی میتونی توش بنویسی ولی تو حساب این دسته چک 1000 تومن بیشتر نیست :) سرویس خریداری شده شما هم همینه
سلام
دوست عزیز سوال کردید چه سرویس دهنده ی ایرانی را انتخاب کنید
در بخش مربوطه درخواست آفر نمایید ، همکاران مطمئنن میتونن نیاز شما را برآورده نمایند ;)