چرا کنکور دارم
و میخوام تا آخر هم بخونم
این سوال هم پرسیدم که خیالم راحت بشه که سربازی معاف بشم
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا کنکور دارم
و میخوام تا آخر هم بخونم
این سوال هم پرسیدم که خیالم راحت بشه که سربازی معاف بشم
این طرح تصویب نشد. ولی طرح معافیت سه برادری (یعنی سه تاش بره و شما چهارمی باشی) تا آخر امسال معتبره بعدش معلوم نیست جمعش کنن یا نه.من پارسال با همین طرح معاف شدم. البته 6 ماه خدمت بودم و سه ماه هم اضافه داشتم از شانس من پارسال رهبر عزیز سربازان رو مورد عنایت قرار ندادن و عفو رهبری شامل حالم نمیشد.و چون تو شهر خودمون هم بودم باید 18 ماه+3 ماه هم اضافه خدمت میکردیم که خدا رو شکر اونطور شد.
یادش بخیر هم دوره ایهای آموزشیم که همشهریم هم بودن هر کدوم اینقدر از پارتی و اینا میگفتن که میموندم. چون کسی رو نداشتم که منو هم بالاخره یه جای بی دردسر بیاره گفتم خدایا به امید تو بالاخره آخرش مرگه دیگه (شهر ما نزدیک مرزه و مصیبتش زیاد) از شانسم زد و افتادم ع.س. فرماندهی استان صبح میرفتم ظهر هم قبل فرمانده و اینا برمیگشتم خونه :d اون یکیا هم رفتن لب مرز! خوش گذرونی. مونده بودم تو کار خدا .بالاخره هم ۶ ماهم تموم نشده بود که معاف شدم. زیاد نگران نباش فقط آموزشیش سخته یگان که بیای تلافیشو در میاری ;) سربازی یه روز اضافه موندن مثل یه ساله چه برسه 3 ماه هم اضافه بخوری. حتما پیگیر شو که یه روز هم واقعا سخته اضافه خدمت کردن.
عزیز من سینم ایراد مادر زادی داره یعنی با قلبم 1 سانت فاصله داره و همه دکترا و متخصص ها می گفتن که100 به توان n معافی ولی نشدم و نامه اعزامم نیومده خدا رو شکر از دانشگاه در اومدم و رفتم پی درس و 2 سال سربازی رو عقب انداختم که یکمی دانشگاهم طول میدیم میشه 3 سال.
بعد اونم خدا رو چی دیدی از کارشناسی ارشد در میایم بازم نمیریم سربازی:d
پاک نا امیدمون کردین رفت !
من از 2 چیز سربازی بدم میاد
1- کچل میشم
2- تفنگ دستم میگیرم
باحال گفتی :)):)):))