پاسخ : سرور از دیتا سنتر FDC - Chicago
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LoveLife
با این قیمت و مشخصات 3 ترا بایت خیلی کم هست کم کم باید 10 تا 15 ترا بایت ترافیک بدن . هارد سرور هم خیلی کم هست باید 2 ترا بایتی اضافی کنند .
اینها سوال بود؟، درخواست قیمت های آپگرید یا ...؟
---------- Post added at 04:34 AM ---------- Previous post was at 04:24 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takhoster
اگر در نظر بگیریم که fdc بهترین هست البته chicago با سرور های داخل شرکت ما قابل مقایسه هستند تا حدودی البته سرور ها و امکانات شرکت ما فکر کنم بالا تر باشه !
و اگر در نظر بگیریم که 12 تا vds یا vps روش کریت می شه و هر کدوم هم 1000 گیگ پهنای باند می خوان با خوش بینانه ترین قیمت باید حداقل 90 هزار تومان مبلغ پهنای باند داد .
و اگر در نظر بگیریم که هر vps حداقل با این رم ( هر کدوم 2 گیگ در نظر گرفته شده ) 160 گیگ هارد بخوان باید مبلغ 50 هزار تومان ماهیانه هزینه هارد بدیم .
با این حساب باید در هر ماه 430 هزار تومان هزینه کرد .
من مایل هستم سایت شما و لیست قیمت های شما رو ببینم با توجه به اینکه تاپیک ما رو منحرف کردید باید جواب بدید و من این سروری که تو ایران بهتر از FDC هست رو 100% می خوام
نقل قول:
حدودی البته سرور ها و امکانات شرکت ما فکر کنم بالا تر باشه !
شما میتونید قرارداد کتبی بدید که سرعت پورت سرورهای شما در ایران 1g هست و سرعت هم همیشه ثابت هست؟ و هیچ مشکلی (حتی روزهای خاص) پیش نمیاد؟
شما فکر میکنید سرور اختصاصی فقط برای vps و vds استفاده میشه؟
درضمن شما خودتون از دیتاسنتر FDC استفاده می کنید چرا با وجود سرورهای بهتر تو ایران و پورت بهتر از ایران استفاده نمی کنید؟!
واقعا تا کی میخواید با این رفتارهای بچه گانه شخصیت خودتون رو نشون بدید؟! این تاپیک تو بخش گفتگوی آزاد نبود درخواست مشاوره هم نبود! ولی مثل اینکه شما فکر کردید یکی از این دو هست شاید هم قصد دیگری داشتید!