پاسخ : فروش ویژه نرم افزار ارسال پیامک تبیلغاتی انبوه به وایبر با قابلیت های کاربردی وقیمت مناسب
درود
برای من مسج اومده چند بار از یه سایت دیگه به قیمت 300 تومان گذاشته بودن برای فروش ولی برای همکارم مسج داده بودن که مبلغ80 تومان قابل فروش است
حالا این سوال برام پیش اومده که ( هرشخصی این نرم افزار تهیه کنه می تونه بفروشه اگه به این صورت باشه این نرم افزار با این قیمت ها نی ارزه)
پاسخ : فروش ویژه نرم افزار ارسال پیامک تبیلغاتی انبوه به وایبر با قابلیت های کاربردی وقیمت مناسب
سلام و عرض ادب
نرم افزار ورژن جدید آماده شد
1-افزایش دقت نرم افزار در ارسال پیام به صورت کامل و صحیح
2- افزایش دقت تشخیص وایبری و غیر وایبری
3-افزایش امکان شمارش به دفترچه تلفن
4-امکان اضافه کردن شماره به صورت رنجی
5-امکان برقراری تماس و تک زنگ
6-امکان گزارشگیری به صورت کامل
7-رفع مشکلات قبلی و موارد گزارش شده
8-امکان بک آپ گیری
توضیحات بیشتر در سایت ما اینجا کلیک کنید
فیلم نحوه ی کارکرد نرم افزار :
ورژن جدید نرم افزار ارسال پیامک انبوه رایگان به وایبر
ورژن جدید نرم افزار ارسال پیامک تبلیغاتی به وایبر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
medianet
نمایندگی شماره مجازی از کشور های مختلف (شماره دائمی و ماهانه)
روش های رفع بلاک و رفع بن وایبر
طراحی اختصاصی پنل اس ام اس از 780هزار تومان تا 70 میلیون
||| همراه سامانه همراه با فرمت apk. |||
(هزینه پشتیبانی ماهانه 100هزار تومان)
اگه خواستین این امکانات هم به خدماتی که ارائه میدین اضافه کنید
|من زمان زیادی صرف این برنامه ها کردم، کاملا تایید میکنم(البته تازه واردم اینجا) |
سلام،
تخفیف نمیدید؟
مشکل بلاک شدن نداره؟
اقای دانش بین عزیز.پ.خ چک شه
این شرکت کلاهبرداری بیش نبوده و اصا پشتیبانی نمیده من ازش خرید داشتم لایسنسش مشکل داره جواب نمیده