پاسخ : سرور داون شده کمکمون کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
شما ماشینتون جوش بیاره خاموشش نمیکنید تا موتورش دوباره به حالت اولیه برگرده؟
.
شما یک ماشین آمپرش بچسبونه خاموشش می کنید ؟ :) اگر بگید بله که فکر میکنم تا الان چند ماشینتون بار آب روغن قاطی کرده باشه!
وقتی ماشین داغ میکنه باید روشن بزاریدش تا فن کار کنه و رادیاتور خنک شه! حالا دیگه شما از روش های دیگه استفاده می کنید این رو بنده اطلاع ندارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
شما یک ماشین آمپرش بچسبونه خاموشش می کنید ؟ :) اگر بگید بله که فکر میکنم تا الان چند ماشینتون بار آب روغن قاطی کرده باشه!
وقتی ماشین داغ میکنه باید روشن بزاریدش تا فن کار کنه و رادیاتور خنک شه! حالا دیگه شما از روش های دیگه استفاده می کنید این رو بنده اطلاع ندارم.
عزیز دل ماشین داغ کنه فن باد گرمو میده به موتور پدر ماشین درمیاد باید خاموش کنی داغ سر داغ نشه :d
کاش الان بیای خوزستان بفرض با یه پراید تا ببینی داغ کردن یعنی چی ماشینتو بذاری روشن بترکه بهت.
درمورد سرور بنظر شما سرورو نباید ریست داد؟ پس کامپیوتر شخصی رو هم اگر ریست بدی خراب میشه :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
عزیز دل ماشین داغ کنه فن باد گرمو میده به موتور پدر ماشین درمیاد باید خاموش کنی داغ سر داغ نشه :d
کاش الان بیای خوزستان بفرض با یه پراید تا ببینی داغ کردن یعنی چی ماشینتو بذاری روشن بترکه بهت.
درمورد سرور بنظر شما سرورو نباید ریست داد؟ پس کامپیوتر شخصی رو هم اگر ریست بدی خراب میشه :d
شما بفرمایید آقای پرستار تشریف بیارند اینجا .
سرور ایشان معلوم نیست چه مشکلی براش پیش اومده و بهترین کار این هست که با استفاده از KVM و اطلاع دادن به دیتاسنتر که حتما بهشون قبلا kvm ارائه دادند( اگر از رداستیشن تهیه کرده باشند - باقی دیتاسنتر هارو خبر ندارم ) به راحتی می توانند مشکل را عیب یابی کنند.
فکر میکنم ضررات ریستارت کردن اتفاقی سرور بدون چک کردن لوگ ها را نمی دانید که بعدا ان شا الله با آنها مواجه خواهید شد.
به هر حال بهتر است این بحث بچگانه را نیز تمام کنید .
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
marofiserver
سلام خسته نباشید
عاغا یه مشکل تو کل سرور اختصاصی پیش اومده8-|
کل رم سرور 32 گیگه:102:
رفتم تو وی ام ویر
سرور سی پنل رو کردم 10 گیگ
دایرکتو کردم 20 گیگ
کریو رو 10 گیگ
بک آپ گیر رو کردمش 5 گیگ
و در نهایت از 32 گیگ بیشتر استفاده شد و ارتباطم با وی ام ویر قطع شد#-o
کل سرور ها داون شده
حالا چی کار کنیم:-?
از تمپلت ها عمومی استفاده کردید یا خودتان اقدام به نصب و کانفیگ کرده اید؟
خب سرور باز شده سخت افزار مجازی ها رو هم درستشون کردیم
حالا یه مشکل دیگه :65:
http://www.axgig.com/images/97307796375052694950.png
چرا نمیشه سرور رو روشن کرد :(:39:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
پیشنهاد میدم کلاس فنی خودرو برید قبل از سوختن موتور ماشینتون ، البته اگر ماشین داشته باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
marofiserver
سلام خسته نباشید
عاغا یه مشکل تو کل سرور اختصاصی پیش اومده8-|
کل رم سرور 32 گیگه:102:
رفتم تو وی ام ویر
سرور سی پنل رو کردم 10 گیگ
دایرکتو کردم 20 گیگ
کریو رو 10 گیگ
بک آپ گیر رو کردمش 5 گیگ