پاسخ : مشکل در انتقال دامنه از شاتل هاست به شرکت دیگر
عزیز اولا شما کاسه داغ تر از آش نشو
دوما من این تاپیک رو زدم چون ایشون به هیچکدوم از تماس ها جواب نمیدادن. بعد از 3-4 روز یه تیکت گذاشتن اونم تلگرافی و سوما تو کدوم یک از پست های من شما دید من بهشون تهمت زده باشم .
هنوز هم هیچی مشخص نشده ؟ بعدشم اگر این مطلب درست باشه من به ایشون گفتم تا چند روز دیگه دومین منقضی میشه ولی ایشون گفت اشکال نداره و حتما معنیش رو میدونی! و ضمنا ایشون موظف بودن که کنترل پنل رو به من بدن که ندادن .
امثال شما فقط میان که یه پست داده باشن اگر نیت شما خیر بود تو این همه پست شما هم یه راهنمایی میکردی و مطلبی میدادی که گره ای باز بشه ؟ تاسف هم به حالت نمیخورم چون معلوم الحال هستی .
شما هم اگر 4-5 روز سایتت تو هوا بود و دومینت باید منتقل میشد و نشده بود و هی تیکت میزدی و تماس میگرفتی و جوابی نمیومد دیگه از این حرف ها نمیزدی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unforgiven747
عزیز اولا شما کاسه داغ تر از آش نشو
دوما من این تاپیک رو زدم چون ایشون به هیچکدوم از تماس ها جواب نمیدادن. بعد از 3-4 روز یه تیکت گذاشتن اونم تلگرافی و سوما تو کدوم یک از پست های من شما دید من بهشون تهمت زده باشم .
هنوز هم هیچی مشخص نشده ؟ بعدشم اگر این مطلب درست باشه من به ایشون گفتم تا چند روز دیگه دومین منقضی میشه ولی ایشون گفت اشکال نداره و حتما معنیش رو میدونی! و ضمنا ایشون موظف بودن که کنترل پنل رو به من بدن که ندادن .
امثال شما فقط میان که یه پست داده باشن اگر نیت شما خیر بود تو این همه پست شما هم یه راهنمایی میکردی و مطلبی میدادی که گره ای باز بشه ؟ تاسف هم به حالت نمیخورم چون معلوم الحال هستی .
شما هم اگر 4-5 روز سایتت تو هوا بود و دومینت باید منتقل میشد و نشده بود و هی تیکت میزدی و تماس میگرفتی و جوابی نمیومد دیگه از این حرف ها نمیزدی .
من منتظر پاسخ سرویس دهنده میموندم نه مثل شما اماتور برخورد کنم و تهمت بزنم و اعتبار یک سرویس دهنده به دلیل عدم دانش خودم زیر سوال ببرم
نقل قول:
من منتظر پاسخ سرویس دهنده میموندم و ...
خوبه خودتون هم میگید منتظر پاسخ میموندم .ولی کدوم پاسخ بعد از 4 روز 2 خط به صورت تلگرافی جواب دادن . شاید شما معنی پشتیبانی رو نمیدونید . جناب به اصطلاح حرفه ای! وقتی ایشون 2 خط موبایل و تلفن ثابت و پشتیبانی آنلاین و تیکت پشتیبانی تو سایت گذاشتن یعنی اینکه به مشتریان خودشون پاسخگو باشند .برای دکور سایت که اونا رو نذاشتند .
منم این چند روز به مشتریام جواب دادم و مشکل رو براشون توضیح دادم نه اینکه جواب ندم . این مطلب رو هم برای آقای طلوع نوشتم اگه خودشون این مطالب رو بخونن
شما ظاهر خوشت میاد از واژه تهمت استفاده کنی!!!
فقط برای شفاف سازی ی بار دیگه هم میگم نه عنوان تاپیک رو مثل بعضی ها که کلاهبردار و *** و ... انتخاب می کنن انتخاب کردم و نه داخل محتوای پست هام همچین چیزایی نوشتم . کاربرانی که این تاپیک رو می خونند میوتنن قضاوت کنند .
ضمنا الان سایت هنوز تو هواست و دیگه وقت ندارم بیشتر از توضیح بدم .