پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی وب پویان رم 1 گیگ فقط 12000 تومان!!! (دارای نماد اعتماد)
هزینه هارد اس اس دی ؟
بروز باشید
پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی وب پویان رم 1 گیگ فقط 12000 تومان!!! (دارای نماد اعتماد)
سرویس رو اماده کردید ولی اطلاعاتش ایمیل نشده و همچنین وقتی روی سرویس مذکور در ناحیه کاربری کلیک میکنم
ERROR : Problem in select VMID from DB
میده لطفا تیکت رو جواب بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperor3508
هزینه هارد اضافه به چه صورت میباشد ؟
چقدر هارد نیاز دارین و برای چه کاری می خواهید قربان؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
songkadehnew
سرویس رو اماده کردید ولی اطلاعاتش ایمیل نشده و همچنین وقتی روی سرویس مذکور در ناحیه کاربری کلیک میکنم
ERROR : Problem in select VMID from DB
میده لطفا تیکت رو جواب بدید
اون قسمت درست میشه دوست گرامی
هنوز سرور جدید رو به لیست سررور های سایت اضافه نکردییم
این ارور برای همون هست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
w.h.t
هزینه هارد اس اس دی ؟
بروز باشید
سلام
متاسفانه هارد ssd روی این سرور نداریم
حالا اطلاعات سرور بنده رو میدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
songkadehnew
حالا اطلاعات سرور بنده رو میدید ؟
اطلاعات سرور شما خیلی وقت هست ارسال شده به ایمیلتون
اگر نیومده می تونید از سایت قسمت ایمیل های من اطلاعات سرورتون رو مشاهده کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranyar
سلام
512 هم دارید؟
سلام
از این دیتاسنتر خیر
از امریکا و هلند هست ماهانه 14000 تومان که 10% تخفیف داره
به تاپیکی که لینکش در امضا هست مرا جعه کنید
لطفا اطلاعات سرور رو در همون تیکت بگید هیچ ایمیلی نیومده و تو اون قسمتی هم که گفتید نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
songkadehnew
لطفا اطلاعات سرور رو در همون تیکت بگید هیچ ایمیلی نیومده و تو اون قسمتی هم که گفتید نیست
حق با شما بود دوست عزیز
تیکت کردم براتون
سلام
امکان نصب ویندوز 2008 هست؟