پاسخ : یک مشکل تفکر آمیز و عجیب در رابطه با هاست و دامنه و ... !! لطفا نظر بدید !!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
شما روی دامنه تون یک ns ست کردید. حداقل باید ۲تا ست کنید.
حمید جان من دامنه رو تو nic.ir چک کردم در بخش NS هاش روی ns1 و ns2 نام های سرور هاست ست شده . این یعنی مگه 2 تا نمیشه !؟
پاسخ : یک مشکل تفکر آمیز و عجیب در رابطه با هاست و دامنه و ... !! لطفا نظر بدید !!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wpgostar
حمید جان من دامنه رو تو nic.ir چک کردم در بخش NS هاش روی ns1 و ns2 نام های سرور هاست ست شده . این یعنی مگه 2 تا نمیشه !؟
لطفا نام دامنه رو اعلام کنید که چک کنم.
با هاستینگتون صحبت کنید ببینید امکان داره براشون سایتی که مشکل داره رو به سروری که سایت دیگر شما روش هست و مشکلی باهاش ندارید منتقل کنند
دقیقا یعنی چی از نیک باشه؟ :d ربطی به نیک نداره احتمالا همونطور که دوستان گفتند در دو سرور هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
لطفا نام دامنه رو اعلام کنید که چک کنم.
حمید جان دامنه در امضا هست ممنون میشم ازت بررسی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wpgostar
حمید جان دامنه در امضا هست ممنون میشم ازت بررسی کنید
دی ان اس به صورت صحیح تنظیم شده است و مشکلی وجود ندارد
intoDNS: wpgostar.ir - check DNS server and mail server health
شاید هر دو سایت روی یک هاستینگ باشد اما ممکن است بر روی یک سرور نباشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-rezam
با هاستینگتون صحبت کنید ببینید امکان داره براشون سایتی که مشکل داره رو به سروری که سایت دیگر شما روش هست و مشکلی باهاش ندارید منتقل کنند
به علیرضا جان خودشون این پیشنهادو دادن ولی با تغییر سرور مشکل NS هم حل میشه آیا ؟ چون من متوجه شدم این نوسانات و کندی سایت به دلیل ست شدن dns ها با یک ip هست