برنامه putty رو داری انشالا؟ اگه نداری از همین انجمن دانلود کن و بعدشم اجراش کن و یوزر پسورد رو بزن و بعدشم که خط دستور اومد این دستور رو توش بنویس.
بعد هم خودش کاراشو میکنه و دوباره خط دستور میاد.
نمایش نسخه قابل چاپ
برنامه putty رو داری انشالا؟ اگه نداری از همین انجمن دانلود کن و بعدشم اجراش کن و یوزر پسورد رو بزن و بعدشم که خط دستور اومد این دستور رو توش بنویس.
بعد هم خودش کاراشو میکنه و دوباره خط دستور میاد.
سلام
تو این فایل /resolv.conf
باید آی پی های خودم باشه ؟
2 تا آی پی داره که اصلا متعلق به من نیست
gate way هاس سرور هست
پس یعنی تغیر ندم
پس این سی پنل چی میگه هر روز میل میزنه عوض کن
اون رو میگه از /etc/hosts عوض کنید
تو این مسیر که فقط یه آی پی نوشته اونم مال خودمه
ERROR: I could not get any A records for www.1mizban.com!
(I only do a cache request, if you recently added a WWW A record, it might not show up here.)
http://www.intodns.com/1mizban.com
این مشکل روهمدارم
هنوز هم سایت هام بعضی وقتا پینگ نمیده و اصلانات هاست میده
بعضی وقتا هم کلا یه آی پی دیگه میده
نمیدونم مشکل تو آی پی دی ان اس چیه
کسی نمیودنه چیه مشکل؟
الان این 2 تا رو مقایسه کنید
این هاست نیمم هست
http://www.intodns.com/userver.us
این هم دامنه خودم
http://www.intodns.com/1mizban.com
برای هاست نبم 2 تا دی ان اس ساختم
caro.userver.us and 2
با آی پی هام
ولی الان نمیدونم چشه
سایتتها هم هم چنان بعضی وقتا باز میشه بعضی وقتا نمیشه
کسی نیست راهنمایی کنه ؟
یکی بیاد چندتا تصویر از dns zone
دامنه خودش و هاست نیمش بزاره
ببینم چه جوریه
خوشبختانه من قبلا این مشکل رو داشتم و راهحلش رو هم بلدم!
ببینید تو همون سایت intodns که میرید اطلاعات دامنه رو میبینید یه فیلدی هست به اسم SOA EXPIRE که مقدار پیشفرضش روی 3600000 هست که معادل 5 هفته میشه و این هست که همه مشکلات رو ایجاد میکنه!
به طور خلاصه اگه بخوام براتون توضیح بدم، داستان از این قرار هست که وقتی شخصی از یه جا می خواد به یه سایت دسترسی پیدا کنه، یه روندی طی میشه و IP سرور به دست میاد، بعدش این IP جاهای مختلفی کش میشه تا دوباره اون روال طی نشه، اون فیلد SOA EXPIRE هم مشخص میکنه این Ip تا کی معتبر هست. وقتی یه سایت تازه ایجاد میشه با مقدار پیش فرض هیچ مشکلی نیست چون هیچ کس IP اشتباه(مربوط به سرور قبلی!) رو نداره و خیلی زود همه Ip صحیح رو پیدا میکنن شاید در بدترین حالت 24 ساعت طول بکشه، اما وقتی از یه سرور میرید رو یه سرور دیگه مشکلات شروع میشه، هر بار که شخصی از یه شهر می خواد به سایت شما دسترسی پیدا کنه ممکن وسط راه یکی از این کشها باشه که همون Ip قدیمی رو بده و این مشکل تا 5 هفته هم میتونه ادامه پیدا کنه، معمولا هم بعد از یک ماه حل میشه، تو این یک ماه وقتی پینگ میکنید میرید رو IP جدید ولی وقتی وب باز میکنید ممکنه برید رو سرور قبلی!
اما راه حل چیه؟ خوب معلومه دیگه باید این عدد SOA EXPIRE رو کم کنید، از توی WHM میتونید اینکار رو بکنید، بزارید روی 86400 که معادل یک روز هست و ظرف یکروز همه چی درست میشه، منتهی بعد از چند روز دوباره زیادش کنید چون کم بودن این فیلد ترافیک زیادی به دیتا سنتر شما تحمیل میکنه و ممکنه مشکل پیش بیاره، بهتر عددی وارد بشه که بین دو تا 4 هفته باشه، حتی همین 5 هفته هم طوری نیست. امیدوارم مشکلتون حل بشه،من بار اول و دوم که سرور عوض کردم این مشکل رو داشتم اما بار آخر مسوول سرور راهنمایی کرد و اینکار رو کردم و مشکلی دیگه پیش نیومد بعد از یه هفته هم این عدد رو زیاد کردم.
اگه نتونستید تو WHM پیداش کنید بگید تا دقیقا بهتون بگم کجا هست