سلام .
تو ایران سر پهنای باند جنگه .. فک نمیکنم بتونید پیدا کنید با همچین قیمتی..
اگه سرور اختصاصی بگیرید از ایران شاید بتونید همچین پهنای باند و پورتی داشته باشید ، البته شاید !
موفق باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام .
تو ایران سر پهنای باند جنگه .. فک نمیکنم بتونید پیدا کنید با همچین قیمتی..
اگه سرور اختصاصی بگیرید از ایران شاید بتونید همچین پهنای باند و پورتی داشته باشید ، البته شاید !
موفق باشید.
دوست عزیز با به شما میتوانیم ارائه دهیم ولی با شرایط که برای شما پیغام خصوصی میشود .
سپاس
من معرفی میکنم چند سایت رو برین و بدون عاجز موندن سفارش بدین
www.shatehost.com فکر کنم تموم کرده این سایت که خیلی معتبره و مورد تایید
سبد خرید - نیک سرور این داره و موردتاییده
انواع حسابها | بيگهاست مورد تاییده و خوب و بک اپ میده
http://tikdata.ir/ قیمتاش کمه اما بشدت مورد تایید نیست
و......... که حوصله و وقت ندارم
- - - Updated - - -
ببخشید اما جز اشتباه تایپی حرف دیگه ای ندارین؟ اگه این اشتباه نبود چی؟ مهم این بود که من قیمت رو شکوندم اونم با اختلاف فوق العاده بالا.در کسب و کار سود بالا اعتبار بدست نمیاره هرچند بعضیا دنبال اعتبار نیستند و....
خدمت روبینا سرور عزیز و اینکه دوستان از خدمات ایشون استفاده میکردن فک کنم اقای سجادیه
و خیلی خدمات خوب داشتن به کنار
منتها شما خودتون رو دارین با ایران هاست که اولین در ایرانه مقایسه میکنین
و چرا؟
چون قیمتاتون منطقی نیست و از خود اسیا تک دیتا سنتر که بهترین ایرانه و کسی شک نداره بالاتره (اسیا تک جدا از بهترین دیتا سنتر ایرانه اما مشخصات سرور با قیمتاش هم فوق العاده کمتره)
منتها ایران هاست رو که دیدین بله بخاطر اسم داره قیمت بالا میگیره و شما هنوز اونقد اسم در نیاوردین که قیمت بالا بگیرین
حکایت اپل و پول سیب گاز زده اونه
درسته خدمات ایشون من خودم استفاده نکردم و بچه ها استفاده کردن و مورد تاییده اما با توجه به اینکه میگن ما نماینده هستیم و در سطح وسیع ایران کار میکنن قیمتاشون خیلی بالاست
بنده با قیمت سه ماه 150 تومان سرور گرفتم با هارد 50 و رم 512 و مهمتر از اون نامحدود
اگر کسی خواست من سه ماهه 200 میده با مشخصات بالا و نامحدود (نامحدودم نباشه تا 5 ترا تضمین میشه در ماه) اما همین الان تا هفته بعد 500 گیگ رو تضمین میکنم و اگه تا این اندازه کافی بود میتونه الان سفارش بده من بهش بدم
بذارین من هفته بعد که حدود 4 ترا استفاده کردم بیام بگم اگه مشکل نبود
- - - Updated - - -
در مورد پورت استفاده کردم در ای دی ام دانلود کردم از یه سایت معمولی ایران
سرعت دانلود 2 مگابایت در ثانیه هست چه یکی بذاری چه 10 تا همزمان همون 1 تا دو مگابایته
سرعت اپلود در اپلود سنترهایی مثل اپلود بوی حدود 20 مگابایت در ثانیه
در اپلود باز و فایر درایو و بقیه سرورهای خارج هستن از 80 کیلوبایت کمتر نمیشه
هر چند من 20 تایی میذارم هم همونه تا 50 تا هم امتحان کردم همون 100 کیلوبایت اینا میشه با کم و زیاد شدن ده تا اینور اونور
با اف تی پی کیوت هم اپلود میکنم چهار تا همزمان سرعت حدود 1 تا 2 مگابایت هست برای هر کدام
سرور ایران هست اگه بگردی منتها متاسفانه خیلیها سود بالا میکشن و برای درامد بیشتر اورسل میکنن و خب بله پهنای باند هم کم میشه پورت میاد پایین و همینطور هارد و سی پییو و اینا و چون تو ایرانه و بیشتر استفاده ایرانه و پینگ پایینه به نسبت خارج کسی از کمبود رم و سی پی یو به نسبت خارج مشهود نیست و متوجه نمیشه
درود
اشتباه شما قابل درک هست
شما تاحالا تجربه کلو کیشن را داشتید؟
در همین دیتاسنتر های پارس آنلاین و ........
ارزان ترینشون آسیاتک هست ؟
آیا می دونید هر ترابایت رو اگه بیشتر 51 ترا بگیرید رو سرتون منت بزارن
چقدر می دن؟
80 هزار تومان دانلود 10 هزار تومان آپلود
شما با هزینه ای که می خوای بکنی یعنی من فروشنده از جیب برای شما باید بزارم؟
مصرف اینترانت هم که داشته باشی
هر ترابایت روی بالای 50 ترابایت 34 هزار تومان حساب می کنند با شرایطی که می گن ( توی پارس آنلاین )
شما 14 رو در 34 ضرب کنی چند بدست میاد؟هزینه آیپی در پارس آنلاین هر عدد 15 هزار تومان هست
هزینه ی سخت افزار هم که باید گرون ترین چیز باشه هم فکر کنم کمتر 50 تومان حساب نکنن
دوستان
حالا اگر با هزینه های اعلام شده موافقید تا سرویس رو آفر بدم
سلام خدمت شما این که فرمودید قیمت نجومی نباشه هر 1 ترا در ایران 150 تومان نهایت اگر پیدا کنید که زیر 180 تومان نیستش کاری به اجاره سرور ندارم ولی کم کم 1.5 تا 1.800 هزینه پهنای باند شما هستش تازه اگر سود سرور از شما بگیرن نهایت 2 تومان زیر این قیمت فکر نمیکنم کسی تو ایران باشه که بتونه به شما چنین سرور ارائه بده یا اینکه .....
http://www.webhostingtalk.ir/images/...ser-online.png من منظورم سرور ایرانی با ترافیک نامحدود یا همون 12 ترابایتی که شما عرض کردید بود :)
شما قیمت رو شکوندید ؟
سرور های رداستیشن یا ovh همگی ترافیک نامحدود روی پورت 250 مگابیت یا 500 مگابیت گارانتی دارند
یا شما دانشش رو ندارید یا اطلاع ندارید که دیتاسنتر های ایرانی ترافیک خیلی کمی میدن
همین انجمن سرچ کتید
ترافیک دیفالتی که یهتون روی سرور 32 گیگ میدن 1 ترابایت هست
عزیزم من درخواست داده بودم و چون برا اپ دان میخام اونم از سایتای غیر ف .... بدردم میخوره
و شما درست بعد کامنت من مبنی بر سرور المان 250 تومان اینو گفتین
شما یه ده سال صبر کنی این افر رو بدست میاری هر چند من بنا به نیازم نامحدود رو بدست اوردم و خب واقعیتش برای بجز دانلود و اپلود که اینترانت خوبه بدرد دیگه ای نمیخوره مگر سایتت کم مصرف باشه در پهنا و بنظرم بهترین گزینه سایت هاست دی ال هست و هیچ افری نه محبوبیت به قیمت و نه ضمانت اونو نداره مطمین باشین
در مورد شما اقای دولاپر عرض کنم شما یه سر به اسیا تک یا هاست دی ال بزن که که اگه 1 ترا هم بخای 35 تومان هست و لازم نیست بقول شما رو اینترانت بالای 50 ترا هم بگیری
با توجه به استفاده من اسیا تک بهترین تو ایرانه
من شاتل خریدم دیشب
سرعت هم توضیح دادم تا الان حدود 300 گیگ تو یک روز بدون مشکل دان و اپ کردم
سرعت اپلود در اپلود سنتر اپلود بوی 20 مگ هست و الان حدود 200 فایل 250 مگابایتی رو امروز براحتی درش اپ کردم و دانلود همین ها بماند و اپلود در اپلودباز و فایر درایو و دو اپلود سنتر دیگر جمعا 5 اپلود سنتر+ لینک مستقیم در یک روز کار کردم