پاسخ : چهار دروغ بزرگ درباره لینوکس که هرگز نباید باور کنید!
در شماره 1 و 2 درست گفته شده
محیط ssh خیلی کسل کننده و گمراه کننده و زشت هست.
امتحان کردم.
1 فایل پیوست
http://up.vbiran.ir/uploads/42439140...2017:13:38.png
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...3-17-13-38-png
یک نکته که هست پایداری کرنل و دوام سیستم عامل هست
به هیچ عنوان خوذ به خود سیستم عامل خراب نمیشه
بر خلاف ویندوز که با نصب یک برنامه تمامی سیستم عامل داغون میشه و فرسوده !! لینوکس تقریبا از این اتفاق ها نمیفته
ساده گفتم البته
ویندوز هم اگه درست استفاده بشه موردی پیش نمیاد ولی در بحث پیش نیاز های یک برنامه و مدیریت پکیج لینوکس حرف اول رو میزنه !
مخصوصا این که رایگان هست و نیاز به هیچ کرکی نداره ;)
Just GNU/Linux
مشکل اینجاست لینوکس به قدری بهینه نشده برای استفاده روزمره!
مثلا بشه بجای استفاده از ویندزو از لینوکس استفاده کرد و تمام نرم افزارهایی که نیاز داریم رو توش نصب کنیم!
آیا شدنی هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliFatehi
مثلا بشه بجای استفاده از ویندزو از لینوکس استفاده کرد و تمام نرم افزارهایی که نیاز داریم رو توش نصب کنیم!
آیا شدنی هست؟
کاملا برعکسه :دی
نرم افزارهایی که برای لینوکس موجود هست بسیار متنوع هستند و من شخصا هم کار گرافیکی انجام میدم و هم میکس صدا و.... هم کار سرور و ریموت
ترمینال هم که خیلی راحته
شخصا لینوکس رو ترجیح میدم - مصرف منابع خیلی کمتری هم نسبت به ویندوز مخصوصا روی لپ تاپ داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliFatehi
آیا شدنی هست؟
درود
بله اینم شدنی هستش براحتی میتونید از برنامه های ویندوزی در لینوکسی با استفاده از برنامه هایی مانند Wine استفاده نمایید
How To Run Windows Software on Ubuntu with Wine
ارادت
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
مرسی از پاسخگویی...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
کاملا برعکسه :دی
نرم افزارهایی که برای لینوکس موجود هست بسیار متنوع هستند و من شخصا هم کار گرافیکی انجام میدم و هم میکس صدا و.... هم کار سرور و ریموت
ترمینال هم که خیلی راحته
شخصا لینوکس رو ترجیح میدم - مصرف منابع خیلی کمتری هم نسبت به ویندوز مخصوصا روی لپ تاپ داره
من خودم دانلود کردم لینوکس رو و میخواستم محیطشو ببینم.
الان روی سیستم میتونم همزمان هم ویندوز داشته باشم هم لینوکس؟رو سرعت تاثیر خاصی نداره؟و مصرف منابع؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
درسته ولی wine خیلی اذیت میکنه و به هیچ عنوان برای پیشرفت در لینوکس مناسب نیست - استفاده از ابزارهای تحت ترمینال بعد از مدتی خیلی ساده میشه و تقریبا بدون اونا کار سخت میشه
ولی باز هم برای اجرای بعضی برنامه های خاص wine کاربرد داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
درسته ولی wine خیلی اذیت میکنه و به هیچ عنوان برای پیشرفت در لینوکس مناسب نیست - استفاده از ابزارهای تحت ترمینال بعد از مدتی خیلی ساده میشه و تقریبا بدون اونا کار سخت میشه
ولی باز هم برای اجرای بعضی برنامه های خاص wine کاربرد داره
درود
شما خیلی ساده میتونید ویندوز را روی یک virtual machine در لینوکس نصب کنید براحتی ازش در محیط لینوکس با تمام برنامه هاش استفاده کنید
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliFatehi
مرسی از پاسخگویی...
من خودم دانلود کردم لینوکس رو و میخواستم محیطشو ببینم.
الان روی سیستم میتونم همزمان هم ویندوز داشته باشم هم لینوکس؟رو سرعت تاثیر خاصی نداره؟و مصرف منابع؟
بله . با نرم افزارهایی مجازی سازی مثل vmware workstation و virtual box ... میتونید هم زمان از چندتا سیتم عامل استفاده کنید . منابع رو خودتون میتونید تعیین کنید سرعت هم بستگی به منابعی داره که به سیستم عامل میدین مثلا شما 1 گیگ رم و 1 هسته cpu اختصاص میدین به لینوکس سیستم عامل هم اجازه داره از این مقدار استفاده کنه
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...C%D8%AF-vv-png